Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün eşim izinli bizde de gün harcamalı geçer biraz. Alınacaklar var yumurta peynir gibi. Eşim bursa tahinlisi istedi hamur yoğurdum dinleniyor, onun için de tahin almamız lazım.

İstanbuldan singapura giden uçakta bir yolcuda corona virüs tespit edilmiş. Demek ki ülkemizde zaten var. Hepimizin dikkatli olması lazım

Günaydın, sabah işyerinde çay aldık arkadaşımla. 3 tl
bundan sonra kahvaltıyı evde yapıp çıkacağım
Cnm merhaba bebeğin büyümüştür işe de başlamışsın sanırım daha büyük eve geçtiniz mi sanki 1+1 evdeydiniz. Eşin işe başladı mı sen hamileyken sanki sadece senin maaş vardı.

Cnm merhaba bebeğin büyümüştür işe de başlamışsın sanırım daha büyük eve geçtiniz mi sanki 1+1 evdeydiniz. Eşin işe başladı mı sen hamileyken sanki sadece senin maaş vardı.

selam, alyacımm bebeğim 15 aylık oldu. bu hafta işe başladım, kızım kreşe gidiyor. evet doğru hatırlıyosun 1+1 deyken önce 3+1 eve sonra da lojmana taşındık 1 sene içinde :) eşim aslında 5 senedir aynı yerde çalışıyor, o devam ediyor, ben de işe başlayınca tekrar eski düzene döndük. Sen nasılsın? neler yapıyorsun?

selam, alyacımm bebeğim 15 aylık oldu. bu hafta işe başladım, kızım kreşe gidiyor. evet doğru hatırlıyosun 1+1 deyken önce 3+1 eve sonra da lojmana taşındık 1 sene içinde :) eşim aslında 5 senedir aynı yerde çalışıyor, o devam ediyor, ben de işe başlayınca tekrar eski düzene döndük. Sen nasılsın? neler yapıyorsun?
Kızın Kocaman olmuş maşallah 🧿

Kv geldi kizkardesinide takmis koluna getirmis. Geriliyorum o kadini gorunce cocuklara bir suru okudum. Aksam kayinbabam ve bacanagida gelir yemege kalacaklar. Mercimek ve kusbasili pide var dunden kv kelle paca yapiyor bende mantar sote yapacagim kiyma cikarmastim sabahtan. Firsatim olursa pilavda yaparim.

Oğlan ateşlenmiş okuldan hemşire aradı şurup verdiler.Gittim aldım 78tl doktora 109 tl ilaçlara verdik.Arabaya yakıt alacağım 250 ona gider 50tl de meyve tutar anam karta 500tl geçti bile 1 günde
Geçmiş olsun şimdi nasıl.
Benim oglan da okula gidiyor. Burnu hep tıkalı nerdeyse.

İyi akşamlar kızlar
Bugünde yemekleri yaptım annemlerde yedik
Hala çok agrısı var 😑agrı kesicisi çok hafif kesmiyor kolay değil ameliyat oldu ama benimde içim sızlıyor
Doktora sordum bugün normal dedi başka ilaç veremezmiş🥴

Ahh kızlar beni topikten atın😤
Tam 820 lira harcadık

Kızıma prebiyotik 77.5
Oglise köfte ve mantı için dana kıyma (evde kuzu Kıyma var ama güzel olmuyor mantida.dana alıyoruz bu yüzden) 120tl.
Stokluk sıvıyağ 38tl.
Stok ıslak mendil.
Pazar alışverişi.
Buraya kadar normal
Eşime viski ,karışık kuruyemiş
Kestane şekeri (çok severim 🥰)
Manda sütlü sarma lokum (beyimize özel 🙄🙄)
Çikolata
Birkaç ıvır zıvır daha..

Sonra hep beraber İskender yedik.annemi de
Götürdük.

Lanet paranın adı var değeri yok

Back
X