- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #55.101
günaydın sabah simit ve peynir aldım 5 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangisi Zeynep prebiyotikPure ben de kizima prebiotik damla veriyorum, doktoru tavsiye etti, hatta D vitaminli olani vardi ayri ayri verecegime ikisi bir arada cikiyor. Ogluma da veriyorum, onunki seker seklinde. Kendim kefir iciyorum, kiza da tattirsam mi acaba 9 aylik oldu, haftaya kontrolu var doktorumuza soracagim.
Bende mi kefir içsem acaba yAPure ben de kizima prebiotik damla veriyorum, doktoru tavsiye etti, hatta D vitaminli olani vardi ayri ayri verecegime ikisi bir arada cikiyor. Ogluma da veriyorum, onunki seker seklinde. Kendim kefir iciyorum, kiza da tattirsam mi acaba 9 aylik oldu, haftaya kontrolu var doktorumuza soracagim.
Asagidaki linktekini kullaniyorum, bu arada bizimkisi probiyotikHangisi Zeynep prebiyotik
Ic bence, ben son bir senedir haftada 3 kere falan iciyorum, hergun de icilir de unutuyorum.Bende mi kefir içsem acaba yA![]()
Ben de oyle dusundum de, hatta videolar izledim ama sonra vaz gectim ugrasmak istemedim, benden baska kimse icmiyor evde.Aslında kefiri kendimiz mayalasak süper olur.
Mayayı satan yerler varmis
Elimde 3 bin tl var yatırım için ne yapsam.