Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok yoğun beni m cuma günlerim.
Okuldan geldim kızı emzirdim
Oğlanı okuldan aldım.
Süt aldım annem pişiriyor yoğurt yapacağım.
Eşim evde yok bugün. Domatesli makarna ve kabak yemeği yapacağım.
Dünkü faciadan sonra bugun 25lira harcadım.baska harcama olmaz😁

K kocelee bağırsak düzenleyici canım bio gaia

Pure ben de kizima prebiotik damla veriyorum, doktoru tavsiye etti, hatta D vitaminli olani vardi ayri ayri verecegime ikisi bir arada cikiyor. Ogluma da veriyorum, onunki seker seklinde. Kendim kefir iciyorum, kiza da tattirsam mi acaba 9 aylik oldu, haftaya kontrolu var doktorumuza soracagim.
Hangisi Zeynep prebiyotik

Tünaydın 😍 sabah abi bebekle kalktık beslenme temizlik pijama değişme seansı yaptık . Kahvaltımı yaptım bir kez daha emzirdim o uyudu . Karşı komşularımız yarın akşam bebek görmeye gelecekler . Bende eşortmanları yıkadım astım bulaşık makinası çalıştırdım. Renkliler dün yıkanmıştı onları ütüledim. Evi süpürdüm bu arada kulaklıkla Babannem anneannem babam ve annemle konuştum. Camların önünü sildim tozları aldım . Yerleri sildim wc temizledim. Bebiş uyandı emziriyorum. Akşama domates çorbası, mantar , makarna yapacağım .

Pure ben de kizima prebiotik damla veriyorum, doktoru tavsiye etti, hatta D vitaminli olani vardi ayri ayri verecegime ikisi bir arada cikiyor. Ogluma da veriyorum, onunki seker seklinde. Kendim kefir iciyorum, kiza da tattirsam mi acaba 9 aylik oldu, haftaya kontrolu var doktorumuza soracagim.
Bende mi kefir içsem acaba yA 🙄

Yengemde maya vardı almadan dönmüşüm izinden . Kv de de varmış tutup çöpe atmış

Selam kızlar
Sabah evi süpürdüm sildim toz aldım mutfak dolaplarının dışını tezgahı ocağı cifledim banyoyu temizledim işleri bitirdim 1 haftadır pek bişey yapamamıştım çamaşır yıkamak harici
Ütü var onuda haftasonu inş bi ara halledebilirim
Öğlende anneme geldim egzersizlerini yaptık sonra fizik tedavi için eve geliyorlar onlar geldi gitti bende nohut koydum pişiyor birazdan pilav yapıcam tavuklu dün akşamdanda ıspanak vardı biraz onuda yoğurtlayacagım
Bugünde harcama olmaz burda yemek yeriz öyle eve geçeriz

Merhabalar
Günün harcaması 11,5 tl
10 tl baharat karışımı , 1,5 tl oğlana çubuk kraker

yapacak çok işim vardı içimden gelmedi yapmadım, sadece bir makine çamaşır bir makine de bulaşık makine çalıştı. Bir de yoğurt mayaladım. Yarın detaylı temizlik yapacağım.

akşam yemeğim nohutlu yeşil salata ve 3 adet köfte. Bir bardak ayran içtim. Oğlan köfte ve tarhana çorbası yedi ayran içti.

Herkese iyi akşamlar dilerim

20 temizlik bezine
15 yumurtaya
20 süte verdim

Yarin pazar var 50 lira ayırdım ona. 50 lira da et ve kiymaya..

Bu hafta 100 liralik bir market alışverişi yapmistim. Bir 100 liralik daha yaparim

Haftalik 335 lira harciyormusum. Hatta pazara 50 liradan fazla gider

Cok mu harcıyoruz ya yooo daha cerez sucuk yok bu harcamalarin icinde

Vay arkadas ya...

Agustos ayinda 7 kilo alo toz deterjan almistim. 3 litrelik perwoll siyahlar icin sivi deterjan bir de...

Hala bitmediler. Mart ayini da cikarirlar hatta.
Iki gunde bir camasir yikanir bizde..

Back
X