Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay çekirgeler komşu ülke ırak a kadar ulaşmış.
Bir günde 35 bin kişinin yediği kadar yemek gıda yiyormuş.
BM birçok ülkeyi çekirge istilası konusunda uyarmış.
Bir bu eksikti
Kızlar Google'a yazın veya Sözcü haber sitesinde gördüm az önce bu haber i.

şu an bu haberi okurken ve yazarken beni bir gülme aldı ..gülmekten gözümden yaş geldi yemin ediyorum
Tövbe tovbe

Zeynep Gulru
Zeynepcim Amerika'da durumlar nasıl.
Corona
Aslinda Turkiye`den daha kotu durumdayiz, hemen hemen her eyalette vaka var, ben Massachusetts`teyim burada 95 vaka var, en cok Washington ve California`da var, toplam vaka 1200`den fazla, 37 kadar da olum oldu malesef. Bizim burada marketlere akin gibi bir sey gormedim gecen hafta. Aslinda Amerikalilar panik insanlardir hemen marketlere kosarlar firtinada falan, simdilik her seye ulasabiliyoruz, sikinti yok. Trump bir ay sureyle 26 Avrupa ulkesinden ucuslari yasakladi, annemle kayinvalidem tam zamaninda yer degistirmis. Durmadan mailler geliyor bilgilendirme amacli, is ile alakali butun kalabalik toplantilar seyahatler iptal, kisisel seyahatleri de varsa iptal edin diyorlar. Her hafta grup toplantimiz olur, bundan sonra online yapalim dedi hocamiz, mumkunse evden calisin dedi ama benim deneylerim var gelmek zorundayim. Bina girislerine, asansor yanina ekstra dezenfektanlar koydular, disarda maske takan az insan var. Evde kolonya var, oylesine getirmistik Turkiye`den simdi pek kiymetli gozumde, gerci benim lab alkol dolu ben kendim de yaparim ama kendi ihtiyacim icin kullanmam uygun olmaz. Turkiye niye bu kadar panik yapti anlamadim, tabi ki hafife almayalim ama aklimizi yitirmis gibi de davranmayalim. Ben kendim ve cocuklardan cok kayinvalidem icin biraz endiseleniyorum, cok yasli degil, 58 yasinda, seyahat sigortasi da yaptirdik ama yine de burda hasta olmasini istemiyorum. Iki kucuk siir gordum beni gulumsetti, siz de gulun istedim.

Eklentiler

• 1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 2.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 44
Uzun zamandan beri böyle uyumamışız bi uyandık saat 11.30

Kahvaltılık aldım markete gidip 100 tl tuttu paranın sasece ası var

Kahvaltı hazırlayana kadar büyük kızım da okuldan geldi ailecek güzel bi kahvaltı yaptık sofradan 2 idi kalktığımızda

Ortalığı topladım süpürdüm,,, çarşafları değiştirdim,,, bulaşık makinası yerleştirdim,,, elde yıkanacakları yıkadım,,,banyoyu cifledim,,,,

Tavuklu mercimekli şehriye çorbası yaptım,,,, başka da bişey yapmicam valla,,,, çok acıkırlarsa ton balığı yumurta filan geçiştiririz

Napicaklar peki ne yiyip içecekler.
Çok yuvalar dağılır işsizlik yüzünden.

Ispanaklar kötüydü kalın kalın bende almadım bugün.
Lahana sarması yapıyoruz.
Arkadaşım Zeki kadındır onlar çözerler . Kuzenime de babası bakıyor resmen yazık çok üzüldüm

Dikkat edin zeynepcigim.
Aynen öyle doğru tespit bizimkiler panik.

Bugün a101 de çalışanlar konuşuyorlardı ürünlerin gramajını düşürdüler diye beni görünce hemen sustular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…