- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.972
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.301
Pek kalabalığa girmek istemedim.Afiyetle tüketin. O marketlerin halk günlerinden bi biz bişey anlamadıkpazara geri dönücez.
Hah tam oldu, zaten bi cekirgemiz eksikti.Sayıları 400 milyarı bulan dev çekirge topluluğu Türkiye'ye doğru ilerliyor diye bir haber okudum az önce.
Hay Allah'ım
Ocağımıza incir ağacı dikecekler kahrolası federallerHah tam oldu, zaten bi cekirgemiz eksikti.
Aslinda Turkiye`den daha kotu durumdayiz, hemen hemen her eyalette vaka var, ben Massachusetts`teyim burada 95 vaka var, en cok Washington ve California`da var, toplam vaka 1200`den fazla, 37 kadar da olum oldu malesef. Bizim burada marketlere akin gibi bir sey gormedim gecen hafta. Aslinda Amerikalilar panik insanlardir hemen marketlere kosarlar firtinada falan, simdilik her seye ulasabiliyoruz, sikinti yok. Trump bir ay sureyle 26 Avrupa ulkesinden ucuslari yasakladi, annemle kayinvalidem tam zamaninda yer degistirmis. Durmadan mailler geliyor bilgilendirme amacli, is ile alakali butun kalabalik toplantilar seyahatler iptal, kisisel seyahatleri de varsa iptal edin diyorlar. Her hafta grup toplantimiz olur, bundan sonra online yapalim dedi hocamiz, mumkunse evden calisin dedi ama benim deneylerim var gelmek zorundayim. Bina girislerine, asansor yanina ekstra dezenfektanlar koydular, disarda maske takan az insan var. Evde kolonya var, oylesine getirmistik Turkiye`den simdi pek kiymetli gozumde, gerci benim lab alkol dolu ben kendim de yaparim ama kendi ihtiyacim icin kullanmam uygun olmaz. Turkiye niye bu kadar panik yapti anlamadim, tabi ki hafife almayalim ama aklimizi yitirmis gibi de davranmayalim. Ben kendim ve cocuklardan cok kayinvalidem icin biraz endiseleniyorum, cok yasli degil, 58 yasinda, seyahat sigortasi da yaptirdik ama yine de burda hasta olmasini istemiyorum. Iki kucuk siir gordum beni gulumsetti, siz de gulun istedim.
Arkadaşım Zeki kadındır onlar çözerler . Kuzenime de babası bakıyor resmen yazık çok üzüldümNapicaklar peki ne yiyip içecekler.
Çok yuvalar dağılır işsizlik yüzünden.
Ispanaklar kötüydü kalın kalın bende almadım bugün.
Lahana sarması yapıyoruz.
Dikkat edin zeynepcigim.Aslinda Turkiye`den daha kotu durumdayiz, hemen hemen her eyalette vaka var, ben Massachusetts`teyim burada 95 vaka var, en cok Washington ve California`da var, toplam vaka 1200`den fazla, 37 kadar da olum oldu malesef. Bizim burada marketlere akin gibi bir sey gormedim gecen hafta. Aslinda Amerikalilar panik insanlardir hemen marketlere kosarlar firtinada falan, simdilik her seye ulasabiliyoruz, sikinti yok. Trump bir ay sureyle 26 Avrupa ulkesinden ucuslari yasakladi, annemle kayinvalidem tam zamaninda yer degistirmis. Durmadan mailler geliyor bilgilendirme amacli, is ile alakali butun kalabalik toplantilar seyahatler iptal, kisisel seyahatleri de varsa iptal edin diyorlar. Her hafta grup toplantimiz olur, bundan sonra online yapalim dedi hocamiz, mumkunse evden calisin dedi ama benim deneylerim var gelmek zorundayim. Bina girislerine, asansor yanina ekstra dezenfektanlar koydular, disarda maske takan az insan var. Evde kolonya var, oylesine getirmistik Turkiye`den simdi pek kiymetli gozumde, gerci benim lab alkol dolu ben kendim de yaparim ama kendi ihtiyacim icin kullanmam uygun olmaz. Turkiye niye bu kadar panik yapti anlamadim, tabi ki hafife almayalim ama aklimizi yitirmis gibi de davranmayalim. Ben kendim ve cocuklardan cok kayinvalidem icin biraz endiseleniyorum, cok yasli degil, 58 yasinda, seyahat sigortasi da yaptirdik ama yine de burda hasta olmasini istemiyorum. Iki kucuk siir gordum beni gulumsetti, siz de gulun istedim.
tatlım benim mm oAbi bebek delimiş gibi haber izlemek istiyor ters yatırıyoruz oraya dönmek için boynu kopacak uğraşıp duruyor çığlık çığlığa
Ya püre 2 gündür inanılmaz bi tükürük var ağzında heryeri sürekli ıslaktatlım benim mm o
Bizimki de ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?