- 15 Nisan 2017
- 3.476
- 9.051
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #55.281
Ne kadar abartiyorlar. 70 milyon insan yasiyor bu ulkede bu zamana kadar tek bir vaka gorulmus bu kadar panige luzum yok. Bizim insanimiz panik yaratmaya ne kadar meyilli yaİnsanlar çıldırmış.. kıtlık çıkmış gibi alışveriş yapıyor herkes. Sıvı yağ bakliyat tuvalet kağıdı makarna un, resmen boşalmıştı raflar
Kolonya alayım dedim hiçbir yerde yok. Bilerek kaldırmışlar fiyat etiketini sökmüşler. Muhtemelen yarın öbür gün 20-30liraya satacaklar küçücük şişeleri. İnsanlar isyan ediyordu market çalışanlarına
böyle bir zamanda bu işgüzarlık yapılmamalı ya. Bim a101 şok hakmar hepsi kaldırmıştı kolonya bölümünü. Yazık
Ne kadar abartiyorlar. 70 milyon insan yasiyor bu ulkede bu zamana kadar tek bir vaka gorulmus bu kadar panige luzum yok. Bizim insanimiz panik yaratmaya ne kadar meyilli ya
Geçenlerde kayınvalidemin orda bravo market vardı 100 lü sleppy 5 numarayı 65 tl ye aldım ,,,3 paket bayağı uyguna geldiBen 4ve 5numarasini aldım.
4 numarada 90adet var 63.90 TL
5numarada 70ade t var 63.90tl
Google'dan fiyatları karsilastirabilirsiniz
Evet epey uyguna gelmiş.Geçenlerde kayınvalidemin orda bravo market vardı 100 lü sleppy 5 numarayı 65 tl ye aldım ,,,3 paket bayağı uyguna geldi
Afiyetle tüketin. O marketlerin halk günlerinden bi biz bişey anlamadıkMarkete gittim.srbze meyve Halk günüydü.
Sadece meyvelere 50lira verdim
Elma
Portakal
Ayva
Nar
Muz aldım.
Tere kıvırcık havuç lahana aldım.
Limon patates almam lazım güzel değildi.
Ispanaklar büyük büyüktü almadım.
Akşama lahana sarması yaptıracağım anneme
Toplamda ekmele beraber 70lira harcadım
Napicaklar peki ne yiyip içecekler.Tünaydın sabah çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi ücretsiz izne ayrılmış duydum çok üzüldümkahvaltı yaptım zar zor abi bebek durmadı . Onun kıyafetleri vardı yıkandı astım emzir temizle işte . Anneannem aradı kuzenimin iş yeri kapanmış oda işsiz kaldı kadın soluk soluğa anlatamadı . Bende annemi aradım ondan öğrendim canım ona sıkıldı. Milletçe kriz yönetemiyoruz anladık artık . Çin’de olay patladı onlar bile bizden daha sakin kaldılar . 1 vakaya dünya durmuş gibi davranılıyor bu panik ekonomiyi bitirecek geleceğimiz için çok korkuyorum artık . Kurabiye yapacağım ilk kez deniyorum bunu biraz zor inşallah başarırım . Ispanak yıkadım öyle kalındılar ki ıspanak mı başka birşey mi diye düşündüm resmen akşama tavuk çorbası ıspanak yemeği salata yoğurt kurabiye var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?