• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın.
Bugün okulun son günü. Gelmeyen çok çocuk var. 2. Vaka da çıkmış ki daha da çıkacaktır. İnşallah az hasarla atlatırız. Eşime ve kendime vitamin desteği almak istiyorum.

Bugün İstanbul'a gidicektik, üç ay aranın ardindan minnoş kızımızın buyukleri ziyareti için ama iptal ettik.Durum böyle giderse bir daha ne zaman gideriz o da meçhul.Ogretmenim ama ücretsiz izindeyim.
pure hazel pure hazel uzaktan verilecek eğitimle alakalı bir bilgin var mı? Televizyon ve internet kaynaklı olacağı açıklandı ama ben çoğu öğrencinin bunu takip etmeyeceği görüşündeyim.
Tatil bir haftayla sınırlı ve sonrasında eğitimleri başlayacak.Sence bu okulların kapanışını uzatır mı?Eğitim devam edicek diye icimden bir ses kapanış degismez,bir sürü de sınav yerlestirme vb olucak diyor ama endişeyle takip ediyorum.

Bugün İstanbul'a gidicektik, üç ay aranın ardindan minnoş kızımızın buyukleri ziyareti için ama iptal ettik.Durum böyle giderse bir daha ne zaman gideriz o da meçhul.Ogretmenim ama ücretsiz izindeyim.
pure hazel pure hazel uzaktan verilecek eğitimle alakalı bir bilgin var mı? Televizyon ve internet kaynaklı olacağı açıklandı ama ben çoğu öğrencinin bunu takip etmeyeceği görüşündeyim.
Tatil bir haftayla sınırlı ve sonrasında eğitimleri başlayacak.Sence bu okulların kapanışını uzatır mı?Eğitim devam edicek diye icimden bir ses kapanış degismez,bir sürü de sınav yerlestirme vb olucak diyor ama endişeyle takip ediyorum.

Online eğitim için yeterli altyapımız olduğunu düşünmüyorum. Benim görev yaptığım okuldaki öğrencilerin internet ulaşımı çok sıkıntılı. Çok yerde böyle. Okulların kapanmasının temmuz ayı içinde olacağını düşünüyorum.

Online eğitim için yeterli altyapımız olduğunu düşünmüyorum. Benim görev yaptığım okuldaki öğrencilerin internet ulaşımı çok sıkıntılı. Çok yerde böyle. Okulların kapanmasının temmuz ayı içinde olacağını düşünüyorum.
Ben de altyapı ayrı bir de öğrenciler bunun bilincinde değiller diye düşünüyorum.Okula zorla gelen öyle bir eğitim için ekstra bir şey mi yapicak? Sanmam.
Ki maksat çocukların okullara yani toplu alanlara girmemesini sağlamak ama tatili bulan hemen bir yerlere kacicaktir.Allah kolaylık ve sağlık versin..

Altyapı hazır dedi bakan.
TV'den de desteklenecekmis dersler
Öğrenciler şifreleri ile ebaya girip takip edecekler dersleri.
Bir sorun yasarlarsa bakanlığın bir numarasi var orayı arayıp sorabilecekler.
Turkcell
Türk Telekom
Vodafone
Aylık 3gb internet verecek sadece ebayi kullandığınız zaman geçerli olacak.

Altyapı hazır dedi bakan.
TV'den de desteklenecekmis dersler
Öğrenciler şifreleri ile ebaya girip takip edecekler dersleri.
Bir sorun yasarlarsa bakanlığın bir numarasi var orayı arayıp sorabilecekler.
Turkcell
Türk Telekom
Vodafone
Aylık 3gb internet verecek sadece ebayi kullandığınız zaman geçerli olacak.
merhabalar.. peki ebaya kaydı olmayan öğrenciler ne yapacaklar??

İlife markası cnm modeli A 7
Ben bebek olunca hergün çalıştırırım diye aldım çok memnunum. Anneme hem biraz daha uygun fiyatlı diye hemde bozulursa yedek parça vs diye Arçelik aldık Hiç memnun kalmadık.
Emiş gücü de iyi sadece halıların püsküllerine takılıyor (benim kilimler var püsküllü süpürgeyi kullanırken kaldırıyorum)
Baya iş görüyor . Alya86 Alya86

Back
X