- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #55.341
günaydın okullar tatil edildi çok iyi oldu ama çocugu bırakacak kimsesi olmayanlar çok onlarada izin verilse çok iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün İstanbul'a gidicektik, üç ay aranın ardindan minnoş kızımızın buyukleri ziyareti için ama iptal ettik.Durum böyle giderse bir daha ne zaman gideriz o da meçhul.Ogretmenim ama ücretsiz izindeyim.
pure hazel uzaktan verilecek eğitimle alakalı bir bilgin var mı? Televizyon ve internet kaynaklı olacağı açıklandı ama ben çoğu öğrencinin bunu takip etmeyeceği görüşündeyim.
Tatil bir haftayla sınırlı ve sonrasında eğitimleri başlayacak.Sence bu okulların kapanışını uzatır mı?Eğitim devam edicek diye icimden bir ses kapanış degismez,bir sürü de sınav yerlestirme vb olucak diyor ama endişeyle takip ediyorum.
Ben de altyapı ayrı bir de öğrenciler bunun bilincinde değiller diye düşünüyorum.Okula zorla gelen öyle bir eğitim için ekstra bir şey mi yapicak? Sanmam.Online eğitim için yeterli altyapımız olduğunu düşünmüyorum. Benim görev yaptığım okuldaki öğrencilerin internet ulaşımı çok sıkıntılı. Çok yerde böyle. Okulların kapanmasının temmuz ayı içinde olacağını düşünüyorum.
Altyapı hazır dedi bakan.Bugün İstanbul'a gidicektik, üç ay aranın ardindan minnoş kızımızın buyukleri ziyareti için ama iptal ettik.Durum böyle giderse bir daha ne zaman gideriz o da meçhul.Ogretmenim ama ücretsiz izindeyim.
pure hazel uzaktan verilecek eğitimle alakalı bir bilgin var mı? Televizyon ve internet kaynaklı olacağı açıklandı ama ben çoğu öğrencinin bunu takip etmeyeceği görüşündeyim.
Tatil bir haftayla sınırlı ve sonrasında eğitimleri başlayacak.Sence bu okulların kapanışını uzatır mı?Eğitim devam edicek diye icimden bir ses kapanış degismez,bir sürü de sınav yerlestirme vb olucak diyor ama endişeyle takip ediyorum.
merhabalar.. peki ebaya kaydı olmayan öğrenciler ne yapacaklar??Altyapı hazır dedi bakan.
TV'den de desteklenecekmis dersler
Öğrenciler şifreleri ile ebaya girip takip edecekler dersleri.
Bir sorun yasarlarsa bakanlığın bir numarasi var orayı arayıp sorabilecekler.
Turkcell
Türk Telekom
Vodafone
Aylık 3gb internet verecek sadece ebayi kullandığınız zaman geçerli olacak.
merhabalar.. peki ebaya kaydı olmayan öğrenciler ne yapacaklar??
merhabalar.. peki ebaya kaydı olmayan öğrenciler ne yapacaklar??
peki ücretlimi olacak bu kayıt?Kızım 5.sınıfa gidiyor..Öğrencinin e-okul bilgisiyle kendisi veya velisi olarak siz şifre alabilirsiniz ya da okul idaresinden isteyebilirsiniz.
Eba yazıp ebaya girin..merhabalar.. peki ebaya kaydı olmayan öğrenciler ne yapacaklar??
teşekkür ederim..Eba yazıp ebaya girin..
Sonra e okul bahçesinde bilgilerini doldurup yeni şifre belirleyin.
Veya Veli de e devlet bilgileri ile ebaya girip şifre alabilir.
Sonra o şifre ile öğrenci ebayi kullanabilir.
teşekkürler..Öğrencinin e-okul bilgisiyle kendisi veya velisi olarak siz şifre alabilirsiniz ya da okul idaresinden isteyebilirsiniz.
Virüsle ilgili tüm konularHangi konu
Gerçekten çok ucuz gelmiş bize bu ay 70 geldiBdv de konu okudum biraz stresim arttı sinir oldumsu faturası geldi 2.5 aylık 55 TL burada tek ucuz şey su
peki ücretlimi olacak bu kayıt?Kızım 5.sınıfa gidiyor..
?