• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yurtdisi haber kanallarini okudum icim karardi. Artik dunyanin sonumu geliyor diye sormuyor degilim. Savaslar, salginlar, depremler, afetler. Cocuklarimiza nasil bir gelecek sunuyoruz aceba farkinda olmadan 😔

Doğalgaz 446
Elektrik 150
Su 29
Tv+internet 77
Cep telefonları Eşim ve benim 30+35

bu ayki faturalarımız

doğalgaz ve elektriğe sinir oluyorum kombi çok eski olduğu için az yaksam bile bu şekilde geliyor hala.

oğlana bez ve mama sipariş verdim ikişer paket 350 tl toplam

Aylık standart alışverişimin bir kısmını migrostan sanaldan sipariş verdim 114 tl
İstediğim ama millet hücum ettiği için stokta olmadığı için getirmedikleri ürünler var Bugün marketten alacağım

Is arkadasim cocuklarini okul bahcesine gondericekmis. Ne yapacaklarmis evde mi dursunlarmis. Sinirden catlicam. Ne kdr bencil ne kdr garip memleket olduk.
Biz tum ulkelerden beter olmayiz insallah
inşallah değşişik insanlar var gerçekten nasıl bir zihniyet bu otursun evde kitap okusunlar evde oyun oynasınlar

Hayırlı cumalar kızlar dışarı çok güzel hava hastalık var diye çok dolasmadık ciktik 4 market dolaştık bi küçük temizlikçi var orda buldum bir büyük bir küçük şişe aldim 28 tl verdim 2 paket eldiven 1 şişe ace aldim 41 tl buraya onur markete ordada kolonya girdim yoktu ordan kiyma beyaz sirke 1 şişe elma portakal armut havuç kivircik ceri ve az salatalik 2.5 tu fiyatı aldim nar eksisi oğlana meyveli süt 1 koli yumurta aldim 70 buraya verdim bu ara çok çıkmam markete kahvaltik ve yumurta var süt yogurt var şu alicam yarin ins. Esim evde iki gün kahvaltidada az kavurma ve salam var almam onları da

Banyoları temizledim pesine kolonyaladım her yeri bugun oğlanı gelince yikadim bulasik actim topladim bir makine mutfagi n perdeyi açtım yayla corbasi yapyim oğlanla yedik aksama döner bulgur pilavı salata eşim gec gelir biz öyle yeriz ona patates kizartcam

Burada da okullar tatil edilmeye baslandi. Arkadasin kizi hasta hastanede yatiyor, koronadan supheleniyor ama herkese test yapmiyorlarmis, Amerika`nin en sevmedigin yani ne derseniz saglik sistemi derim herhalde. Kim bilir kac vaka vardir ama bilemiyoruz.
Birkac bilimsel makaleye gore virus havada 2-3 saate, bakir yuzeyde 4 saate, mukavvada 24 saate, plastik ve paslanmaz demir yuzeylerde 2-3 gune kadar yasayabiliyormus. Virusu kaptiktan sonra semptonlari gosterme suresi ortalama olarak 5.1 gunmus, tabi daha uzun ve daha kisa da olabilirmis.
Kalabalik ortamlardan olabildigince kacinalim, opusmek sarilmak tokalasmak bir sure olmasin, hijyene her zamanki gibi dikkat edelim, daha guzel beslenelim, c vitaminini eksik etmeyelim, aklima gelenler bunlar.
Dun kizin 9 aylik kontrolu vardi, sorun yok, az kilo almis ama olsun, hem daha hareketli hem de iki kere hastalandi, istahi iyi oldugu icin sorun etmiyorum. Yarin da kan alinacak kan hucreleri sayimi ve kandaki kursun olcumu icin. Turkiye`de kanda kursun olcumu yapiliyour mu, burada zamaninda kursunlu boyalar kullanilmis galiba o yuzden 4 yasina kadar zorunlu iki kere bakiliyor, kresler kayitta bile bu testi istiyor. Bir de doktorumuzun tavsiyesiyle grip asisi oldu.

Is arkadasim cocuklarini okul bahcesine gondericekmis. Ne yapacaklarmis evde mi dursunlarmis. Sinirden catlicam. Ne kdr bencil ne kdr garip memleket olduk.
Biz tum ulkelerden beter olmayiz insallah
Dün milli eğitim bakanına gazeteci çalışan ailelerin çocuklarına kim bakacak diye bir soru yoneltti 😫😫 biz öğretmenlere bakıcı gözüyle bakılıyor çok şaşırdım. Çalışan anne babaların mutlaka b planı olmalı aynı şey biz öğretmen anne babalar içinde gecerli

İçim karardı iyice artık herşeyin bilinçli yapıldığını düşünüyorum
Balkon korkulugunu yükseltiyoruz
Ve duşa kabini yeniliyoruz 1700 tl vereceğiz
Birde balkon kapısının menteşelerini yenileyecek usta
Yarın alışverişe çıkacağız baya eksik var eşimde stok yapalım diyor çok pinpirikli bir eşim var
Okulların tatil edilmesi isabetli bir karar oldu
Altın çok düşmüş yeni gördüm
3 gündür misafir ağırladım artık kimseyle görüşmeyeceğiz bu tatilde
Umarım bu kabus biran önce biter

Kamuda calışan bayanlar belki duymamışsınızdır

Eklentiler

• Screenshot_20200313-202256_Instagram.webp
    Screenshot_20200313-202256_Instagram.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 102
Hayırlı akşamlar kızlar
Bir kaç eksik vardı onları aldık marketten
1 paket 32 li tuvalet kagıdı
1 kg tereyag
Kaşar peyniri
1 paket makarna
130 tl ödedik
Burda herşey normal şu an marketlerde yoğunluk yok her ürün var

Eşimin çalıştığı şirkette karar alındı herkes evden çalışıcak şu an için süresi yok ne zaman tekrar gidilecek belli degil

Migrostan gelmeyen ihtiyaçlarımı marketten aldım. Bitmek üzere olan bakliyatlarım vardı
1kg kırmızı mercimek
1kg yeşil mercimek
1kg pilavlık bulgur
1 paket buzdolabı poşeti
1 ekmek

22lira gibi birşey tuttu
Akşam yemeği kıymalı biber dolması yaptım buzlukta dolmalık biberim vardı, salata ve yoğurt ile yedik

buzluğumda et kıyma tarzı hiçbirşey kalmadı son kıymayı bugün dolmaya kullandım. biraz almam lazım

Yunanistan da devlet çalışan anneler için ödenek çıkarmış. Haftanın 4 gunu izinliler 3 günü devlet ödeyecek 1 gün yıllık izinden kesilecekmis. Çok mantikli geldi darısı bizim ülkemizdeki çalışan annelere

Back
X