• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence çok baskı yapıyorlar şirketler. Avmler de o yüzden açıldı yoksa neden piknik alanı açılmazken AVM açılsın yani dimi

Bence de.

Ekonominin durağan olması da aslında iyi değil. Hem işveren hem çalışanlar açısından zayıflık/ maddi anlamda zorlanmaya yol açıyor, yapılması gereken insanların ve devletin süreci en sağlıklı şekilde yönetmeye odaklanmakları ve ekonomiyi kurtaralım derken daha büyük kayba yol acmamalari.

Suveybe13 Suveybe13 öğlen yemek yenilmeyince çok acikilip akşam fazla kaçırılabiliyor.
O yuzden 2ogun hiç sağlıklı değil.
Hatta bir söz var
Sabah kahvaltisini krallar gibi yap,öğle yemegini prensler gibi ye ama akşam yemeğin bir fakirinki gibi olsun.
Biz genelde geç yaptığımız için iki öğün oluyor ama ben 3 öğün yapınca da hemen kilo alıyorum zaten eşimde aynı şeyi söylüyor.sünnetde olan da iki öğün

Hadi inşallah.
Ev bulup alsanız bu dönemde keske daha iyi olmaz mi
Evet canım bakıyoruz ona da ama şu sıralar taşınma işleriyle uğraşacağız ve memlekete de gidemedik hiç eşime gidince diyorum hemen bakalım begendigimiz yerlere inşallah belki almaya gerek kalmadan ev ya da arsa alırız.

Evet canım bakıyoruz ona da ama şu sıralar taşınma işleriyle uğraşacağız ve memlekete de gidemedik hiç eşime gidince diyorum hemen bakalım begendigimiz yerlere inşallah belki almaya gerek kalmadan ev ya da arsa alırız.
Ay inş sizin için gönlümden ev geçiyor

Valla sen iyi ayarlıyorsun hem anne sütü hem formül hem kaşık . Ben yapamıyorum 🙂
Olurmu canım sende bebegin ihtiyacına göre beslenmesini ayarliyorsun. Ben seni çok takdir ediyorum bu konuda çünkü burdan okuduğum kadariyla gerçekten özverili davranıyorsun bebeğinin bakımı ve beslenmesi konusunda. Senin birde ilk bebek ve etrafında tecrübeli hic kimse yok. Buda ayrı takdir edilecek birşey.

Bence çok baskı yapıyorlar şirketler. Avmler de o yüzden açıldı yoksa neden piknik alanı açılmazken AVM açılsın yani dimi

En gec temmuzda her yeri acarlar sanirim. Salgin devam etse hatta boyut atlasa bile.

Çünkü insanlar kac ay daha maassiz gelirsiz sabreder bilmiyorum. Sokaga dokulurler artik diger ulkelerdeki gibi.
Kisa odenek bile haziranin ortasında son. Temmuzda kurus ödeme yapilmayacak. Bunu goze alamazlar, sanmiyorum. Acarlar.

En gec temmuzda her yeri acarlar sanirim. Salgin devam etse hatta boyut atlasa bile.

Çünkü insanlar kac ay daha maassiz gelirsiz sabreder bilmiyorum. Sokaga dokulurler artik diger ulkelerdeki gibi.
Kisa odenek bile haziranin ortasında son. Temmuzda kurus ödeme yapilmayacak. Bunu goze alamazlar, sanmiyorum. Acarlar.
Geçinmek çok zor hele fiyatlar böyleyken haklılar da yani ben de kimseye bir şey diyemiyorum keyfe hava almaya çıkanlar hariç

Madem paranın kıymetini anlayan çocuklar,öyleyse yükte hafif pahada ağır bir hediye olabilir😊
Altın kolye,bileklik geldi aklima
Kızlarımın ikisine de ilk adet gördüklerinde birer bileklik almıştım çook şık. Kolye olabilir evet, saat bakıyordu internetten 1900tl ye

Bu haftasonuda vardir diye dusunuyorum en azindan insanlarin gecmis bayramin.. eziyetini acisini söndürürler yoksa bayramda evde kalmanin anlami olmaz
Annemlere is yerine yeni bir duzen gelmis esnek calisma bitmemis
Ben bu hafta gitmiyorum esimin yaninda kalacagim.
Cuma doktora gore sekillendirecegim belki yarimsar gun gidip is yerinin gonlunu alirim gelin derlerse izin alirim o sonraki is

Benimde canım ama eşim daha çok arsa istiyor.icinde meyve ağaçları olan bahçe de olabilir diyor.bende yazlık evi kendi kafama göre yaptırmak istiyorum ilerde.kafamız karışık
Ev daha önemli bence ama hayırlısı olsun canım

Suveybe13 Suveybe13 öğlen yemek yenilmeyince çok acikilip akşam fazla kaçırılabiliyor.
O yuzden 2ogun hiç sağlıklı değil.
Hatta bir söz var
Sabah kahvaltisini krallar gibi yap,öğle yemegini prensler gibi ye ama akşam yemeğin bir fakirinki gibi olsun.

Arada kan sekeri dengeleyici bir atistirmalikla 2 ögün kurtarmaz mi?

Dinde, bilimde, tarihte pek üç öğün yemek onerilmez aslinda. Biz genelde sabahla aksam arasi 8 saat olacak sekilde ayarliyoruz. Arada saglikli atistirmalik yiyoruz. Bu saatler disinda yemezsek vucut cok guzel yag yakiyor.

Bu haftasonuda vardir diye dusunuyorum en azindan insanlarin gecmis bayramin.. eziyetini acisini söndürürler yoksa bayramda evde kalmanin anlami olmaz
Annemlere is yerine yeni bir duzen gelmis esnek calisma bitmemis
Ben bu hafta gitmiyorum esimin yaninda kalacagim.
Cuma doktora gore sekillendirecegim belki yarimsar gun gidip is yerinin gonlunu alirim gelin derlerse izin alirim o sonraki is

Bayramda bayramlasmayan kesim o kadar az ki :) 4 gundur arabalar bile vizir vizir burda. Gayet giyinilip kusanilip gezildi. Seker toplayan cocuk bile vardi. Cuma gunu cogunluk da yatili kalmaya gitti birbirine 😑😐

Bosh marka eski tip bir aspiratorum var
Bugün karar verdim değiştireceğim
Çalışıp çalışmadığı bile belli değil ama sürekli temizliyordum.
Önerilerinize açığım kızlar

Back
X