• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla zeyno bence de 39 günlüktü meme reddi başladı şu zamana kadar daha uğraşıyorum . Birde şöyle birşey var artık kimseye çocuk yedi uyudu vs demeyeceğim . Kv ve görümcelerim bebek doğunca ne kadar iştahlı nasıl memeyi tuttu filan dediler tamam kötü niyet yok ama sürekli bu söylendi valla bitti meme işi bizde . Birşey olduğu zaman bol bol emzir çocuk sakinleşir diyorlar mesela memeyi veriyorum almıyor nasıl bol emzirebilirim ki ? Şuan bebek uyurken emziriyorum hep uyku sersemi alıyor Çünkü gece de kalkmıyor öyle emmek için . Artık saat kuracağım emzirmem lazım. Meyve için ürün aldık kullandık bebek sevdi kayısı koymuştum içine . Eşim video çekmiş ailesine yolladı. Aaaa nasıl emiyor kayısıyı yedi valla filan dediler şuan hiç birşey yemiyor. Emeceği zaman da kucağımda emmez yatağa yatıyoruz ben üzerine eğilip göğsümü ağzına verİyorum . Eşim odaya girse emmiyor mesela . Kapı zil telefon hiç bir ses olmayacak
Tucecim çok aşırı merak donemi bu dönemde emmez, karanlık sessiz ortamda ve uyku arası tikacaksin ancak.. Yıpratma kendini yine atak dönemidir. Ya çok tavsiyeli konuşuyorum gibi olabilir ama biz çok yakın geçmişte ayni şeyleri yaşadık o yüzden deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Gece emmek için uyanmazsa uyandırıp emzirmeyin diyorlar, ablam bebek hemşiresi o da ayni şeyi söyledi doktorumuz da öyle. Yine de sen bilirsin tabii..
Biraz daha büyüdüğü için ihtiyaclarinin farkında oluyormuş.
Emmediği dönemde sagip vermeyi denedin mi? Hem bu donem süt içmiş olur hem de senin sütün azalmamis olur.
Ayrıca bebek ek gidaya geçmiş olsa bile hala su ihtiyacını süt veya mamadan karşılıyor. Sıcak havalarda önemli. O yüzden birinden birini içse iyi olur.
Bu arada ben de kv ile konuşurken esimi surekli uyarıyorum. O da şunu seviyor bunu yiyor diyip duruyor. Bazen denk geliyor görüntülü konuşurken. ilk kaşığında çocuk ağzını açıyor hemen bak bak bak nasıl yiyor diyolar. Yahu daha ilk kaşık çocuk meraktan ağzını açıyor zaten. Sonra günlerce çocuk emmiyor kuş kadar yiyor. Zaten normalde az yiyen bir bebek daha önce de demiştim kilosuna göre en az 160 ml mama içmesi gerekirken 90 falan iciyor😔
Allah nazarlardan saklasın yavruları 🙄
[/QUOTE]
Doktor bana da demişti emzirmek için uyandırma diye ama aç kakıyor gibime geliyor 😔 lütfen tavsiyelerinizi paylaşın ben okumak istiyorum zaten

Günaydınnnnn😘😘😘

Dün kızların odasını temizledim,,,, yazlık kışlık ayarladım,,, küçük kızımın küçülen büyük bir poşet kıyafetlerini ayırdım üst komşuya verdim,,,cam kapı dolap arkaları sildim,,, ayyyyy büyük kızım ne varsa biriktiriyor her temizlikte koca bir poşet atıyorum🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mutfak ve koridorun halısını yıkadım :temizlik: :temizlik:

Malum küçük kızım olumca hepsini bir günde yapamıyorum🤪🤪🤪

Gece eşim şırdan ve paça aldı ne kadar ödedi bilmiyorum🤔🤔

Herkes uyuyor ben kalktım azıcık kk keyfi yapayım dedim🤩🤩

Kızlar sizce bu sene kurban bayramı nasıl olacak

Günaydın kızlar tuce_tuce tuce_tuce dün süt ile yazılanları yeni okudum.Tomris in emzirme notları var onları mutlaka oku.kadın hacettepe mezunu yurtdisinda hekımlik yapıyor çok başarılı aslında doğru sandığımız ne kadar çok yanlışın olduğunu göstermişti.süt evet önemli ama olmayınca da olmuyor.annelik ömür boyu surecek bir serüven en başta bu kadar yıpratma kendini❣❣
Altın 373 olmuş bende 387 lerden falan çok almıştım uzun vade de çıkar diye düşünüyorum.aralık ta çeyreği 450lerden almistim🙄🙄

Günaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık 😂 4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
boza boza hayırlı uğurlu olsun canim 🥰🥰
Kaça aldınız.detaylari anlatır mısın

Günaydın
Yasak dönemini sıfır harcama ile kapattık diye düşünürken dün ev aldık 😂 4 ay önce gezip beğendiğimiz ev o zaman bütçemize uymuyordu. Baktık hâlâ satılmamış. Bu hafta eşimin eline 30bin civarı nakit gelecekti. Bismillah dedik bugün işlemlere başlıyoruz.
Hayırlı olsun çok güzel güzel günlerde oturun❣

boza boza hayırlı uğurlu olsun canim 🥰🥰
Kaça aldınız.detaylari anlatır mısın

Amin sağolasın. 4+2 daire 545bine aldık. Kayınvalideme yakın. Çocuklarıma o baktığı için burayı tercih ettik. Kısmetse Temmuz’da taşınacağız. Yarısı peşin yarısı kredi gibi olacak yaklaşık.

Ya ben bu sene kurbanda bağış yapmak istiyorum eşim de kabul ederde Mehmetçik vakfına bağış yapalım diyorum

Pazara gittim yer gok bezelye
Biraz daha aldim insallah curutmeden ayiklarim
Aksam cay gec vakit icmistik hic uyuyamadik.
Sabah bahceden cikarken kopegi aradim yoktu oh uyuyo herhalde dedim pazara bir gittim karsi komsunun pesinden cikmis pazar geziyor arada kafasi karisiyor baska kadinlara gidiyor sonra yabanci oldugunu anliyor dogru insani koklayarak ariyor cok komikti saklandim cunku benim pesime takilirdi :D

Pazara gittim yer gok bezelye
Biraz daha aldim insallah curutmeden ayiklarim
Aksam cay gec vakit icmistik hic uyuyamadik.
Sabah bahceden cikarken kopegi aradim yoktu oh uyuyo herhalde dedim pazara bir gittim karsi komsunun pesinden cikmis pazar geziyor arada kafasi karisiyor baska kadinlara gidiyor sonra yabanci oldugunu anliyor dogru insani koklayarak ariyor cok komikti saklandim cunku benim pesime takilirdi :D
benim de öyle bi köpüş hayranım var 🤣🤣 kimse kandıramıyo beni birakmiyo asla yemek veriyorum diye ama ben çok fazla köpekten korkuyorum geçen gün bacağımı yalamaya çalıştı ben bi bağırmısım ay ayy diye herkes balkona çıktı bana yapıştı köpek alamadılar 🤣🤣 bende kalp krizi geçirdim o arada tabi

Back
X