- 11 Mart 2013
- 33.756
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.121
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumda mı oldu fıtık? Daha önceden var mıydı yoksa? İnşallah operasyon gerektirmez tuce.Hah o işteyanlız benim göbek bence tamamen gitmedi bir garip duruyor fıtığım yüzünden . Biraz daha çaba lazım bebek emmeyi bırakınca da operasyon şart sanırım doktora gitmedim daha ama
Kızlar kuyumcuyu aradım çeyrek altın 615 dedi.
Bizde yanına yemek olmadan olmaz yanında yemek düşünüyorum konserverlerime kurularıma bakcamHayırlı olsun canım
İnsan çocuklu olunca ayrıntılı süpürüp silmeyi büyük temizlik sanıyor dimi
Kız sadece bulgur pilavı ile doyuyor musunuz![]()
Doğumda oldu yAaaa Ikınmaktan galibaDoğumda mı oldu fıtık? Daha önceden var mıydı yoksa? İnşallah operasyon gerektirmez tuce.![]()
Kıskandım
Kıskandım![]()
Vergi sadece bankadan alislarda.Pure şimdi kuyumcudan almak mı avantajlı? Bu vergi sadece bankadan yapılan alışlarda mı yoksa kuyumcularda üstüne fark koyuyor mu? Biliyor musun acaba?
yaa benim oğlan izletmez okula gittiğinde izlerim artik nasi olsa çıkar o zaman daMısır patlattım, meyve dilimledim, kurabiye ve limonata hazırladım .oglumla takılıyoruz belhlgesel izliyoruz.
Şimdi yaprak dökümü çıkacak
Tv2de ilk bolumden başladılar
Bende evde ekmek olmazsa kendimi boşlukta hissediyorumBizde yanına yemek olmadan olmaz yanında yemek düşünüyorum konserverlerime kurularıma bakcam
Acilen ekmekten kurtalmalisin kendini.Bende evde ekmek olmazsa kendimi boşlukta hissediyorum![]()
Ahhhh ahhhhhh bu ekmek ve cola beni mahvedecekAcilen ekmekten kurtalmalisin kendini.
Günde 3-4dilim yeter
Ay izlemem lazım aaaaMısır patlattım, meyve dilimledim, kurabiye ve limonata hazırladım .oglumla takılıyoruz belhlgesel izliyoruz.
Şimdi yaprak dökümü çıkacak
Tv2de ilk bolumden başladılar
Geçmiş olsun canım benim. Vajinal doğumunda bu sıkıntıları var tabi. Bir canlı dünyaya getirmek ne kadar zor.Doğumda oldu yAaaa Ikınmaktan galiba