• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Az daha sabret kuzum. Her sey duzelecek 💙 hep boyle gidecek degil ya...
Havalar nasil? Ufak ufak tenha saatlerde tenha yerlerde gezin abi bebekle artik. Saglik cok onemli ama psikolojik sagliktan olmamak da onemli.
Burda merkez biraz hareketliydi. Tenha biyere geldik oglumu da indirdim arabadan. Cok guzel kosuyor cimenlerde😍
Yaaaa bizde çıkacağız artık birazcık dikkat ederek 🥳

Şuan ocakta pilav kısık pişiyor bende emziriyorum ama kalkarsam emzirme işi yalan olur en iyisi pilav yansın🤩 arkadaşım bugün Diyarbakır’a bebek alışverişine gitti bende abi bebek için önlük siparişi verdim sağ olsun aldı bende eft yolladım 45 TL 🤩

Yaaa evet ama sezeryanla doğum yapan bir arkadaşım da fıtık olmuş nasıl oldu anlamadım ama 😟
Allah allah. Bende sezeryanla doğum yaptım ama hiç öyle bir şikayetim olmadı. Sadece klasik ilk 1 hafta çok zorlandım. Onun dışında vücuttaki iz dışında hiç bir şey yok vücudumda. He birde keşkül kıvamındaki göbek dışında. 🤭😂 Bilemedim arkadaşın belki başka birşeye bağlı olmuştur 🤷‍♀️

Allah allah. Bende sezeryanla doğum yaptım ama hiç öyle bir şikayetim olmadı. Sadece klasik ilk 1 hafta çok zorlandım. Onun dışında vücuttaki iz dışında hiç bir şey yok vücudumda. He birde keşkül kıvamındaki göbek dışında. 🤭😂 Bilemedim arkadaşın belki başka birşeye bağlı olmuştur 🤷‍♀️
Bence atıyor da olabilir açıkçası çünkü kaç kez yalanını yakaladım bir söylediği şeye eminim bir kez daha soruyorum aynı cvp alamıyorum

Amin sağolasın. 4+2 daire 545bine aldık. Kayınvalideme yakın. Çocuklarıma o baktığı için burayı tercih ettik. Kısmetse Temmuz’da taşınacağız. Yarısı peşin yarısı kredi gibi olacak yaklaşık.
Hayırlı olsun ailenizle birlikte sağlıklı ve en mutlu günlerde oturun🤩

boza boza hayirli olsun, gule gule oturun.
Bizim araba sigortasini yenilememiz gerekiyordu, bu sene 2200$ civari odeyecektik, esim baska bir sirketten fiyat aldi, cok daha uygun fiyat verdiler ayni ozellikler icin, sirketi degistirdik, 1358$ yillik odedik. %15 covid indirimi yapmislar, konustugu kisinin soyismi yildirim olunca Turk musunuz diye sormus, evet ama Turkce konusamuyorum demis, bizim cocuklarin da sonu boyle olmasa bari.

Biraz para harcadık 50 TL eşim kendine benim adıma doğum günü hediyesi aldı bugün doğum günü . 35 TL ye birşey daha almış 90 TL orduevinden tereyağı ketçap makarna yumurta filan . 75 TL ye balkona perde sipariş verdi karşıdakiler yüzünden oturamıyoruz balkonda . Yemekten sonra daha alacaklarımız var

Yeni aldığımız evin sıcak suyu ve ısınması merkezi sistem yönetimden mesaj geldi su salınacakmış kaçak varmı bakılacakmış gittim vana kapalı açtım baktım birsey yok kapattım geri.Davlumbazda eksiklik vardı ona bakacaklar anahtarı bıraktım.Oğlanla gittik sonra manava uğradım.Havuc kayısı muz limon aldık 29 tl.Tam buğday ekmeği 3tl. Pasta istedi yavrucuk pasta aldık 40tl. Başka harcama olmadı bir süre olmaz diye umuyorum.Yazlık birseyler almam lazım erteliyorum sırf kart az gelsin kredilerde var bu ay fazla paramız kalsınki gramse alayım:spor:Bir tane olsun bari artık rüyamda görürüm 😂

Göbek fıtığı hamilelik esnasında karnın iç basıncının artmasından dolayi oluyor. Henüz olmadıysa doğum esnasında ikinma tetikleyebilir. Yani doğum sekli farketmeksizin hamilelik başlı başına bir göbek fıtığı sebebi olabilir.
Ah şu anaların çektiği😅

boza boza hayirli olsun, gule gule oturun.
Bizim araba sigortasini yenilememiz gerekiyordu, bu sene 2200$ civari odeyecektik, esim baska bir sirketten fiyat aldi, cok daha uygun fiyat verdiler ayni ozellikler icin, sirketi degistirdik, 1358$ yillik odedik. %15 covid indirimi yapmislar, konustugu kisinin soyismi yildirim olunca Turk musunuz diye sormus, evet ama Turkce konusamuyorum demis, bizim cocuklarin da sonu boyle olmasa bari.
Ben bu yüzden evde ısrarla Türkçe konuşulması taraftarıyım. Zaten İngilizce anadilimoz olmadığı için gerektiği gibi öğrenemez, yanlışları olur. Çocuk önce anadilini güzel bir şekilde öğrenmeli.
Diğer dilleri okula kreşe vs gidince küçük yaşta mükemmel öğreniyorlar zaten. Mesela Rus bir arkadaşımın 5 yasindaki çocuğu sitede Çinli komşu çocukları ile oynaya oynaya kendiliğinden Çince öğrenmiş 😄

Merhaba kizlar..
Bugun yagmur hic dinmedi yinede cikip biraz yuruduk markete girdik.
Bimden hikaye kitabi tanesi 1 tl, parex bez aldim.
Patlican kabak domates ve evimizin krali limon aldik.
Kopege mama aldik pisluk kuru mama yemedi. Keske sosis fln alsaydik boyle karakterli kopek olamaz :D

Trednyoldan dis macunu ve firca aldim. Fairy ile bakisiyoruz. 3 saatlik firsatlarda bazen guzel seyler denk geliyor

Selam kızlar bugün alışverişe çıktık
Bim 118 tl
Yerel market 108 tl
Manav 50 tl
Bir diğer yerel market 95 tl
Kuruyemiş ,kıyma,tavuk,peynir çeşitleri,pasta malz.,makarna,ped

Çilek,kiraz,muz,nektari,erik,kavun,karpuz,limon,fasulye,dolma biber,kabak,patlıcan,bezelye,domates,salatalık,mantar,soğan,sarımsak,patates,marul,maydanoz aklıma gelenler fiyatlar uygun geldi bana

Back
X