• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bugün kısıtlamalarla ilgili açıklama olacak sanırım inş seyahat yasağı kalkar diye Ümit ediyorum. Eşimle konuştum az evvel personel şubeden bir arkadaşı ile görüşmüş 1 haziranda kara kuvvetleri izinleri açacak vs demiş inşallah doğrudur . 12 sinde yola çıkacağız öyle olursa inşallah

Kızlar bugün kısıtlamalarla ilgili açıklama olacak sanırım inş seyahat yasağı kalkar diye Ümit ediyorum. Eşimle konuştum az evvel personel şubeden bir arkadaşı ile görüşmüş 1 haziranda kara kuvvetleri izinleri açacak vs demiş inşallah doğrudur . 12 sinde yola çıkacağız öyle olursa inşallah
Çok iyi yaaaa😍😍😍

Göbek fıtığı hamilelik esnasında karnın iç basıncının artmasından dolayi oluyor. Henüz olmadıysa doğum esnasında ikinma tetikleyebilir. Yani doğum sekli farketmeksizin hamilelik başlı başına bir göbek fıtığı sebebi olabilir.
Ah şu anaların çektiği😅
Valla hakkı ödenmez diyorlar ya anne olunca anladım, ödenmezmiş. 🥺
Avrupa yakasında Sabit Efendi Nilay a diyor ya
Hem güdük hem salak😂😂😂😂😂
Hahaha aynen aynen 😂😂

Babası da bende yemek seçmeyiz sadece ben sakatat yemem onun dışında yerim herşeyi eşimde öyle İnan hiç seçmez ne olsa yer 🧿🤣
Ohhhh ne güzel👏👏👏

Benim eşimde çok yemek seçer sebze filan hiç yemez😥😥

Kızımda hem babaya çekmiş hemde babaanne alıştırdı sonrasında da önlem alamadık işte🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben yapınca yiyor ama mutsuz oluyor midesi bulanıyor bende artık zorlamıyorum küçükken yine biraz yiyordu

Bende öyle kolay kolay yemek seçmem
Pırasa,,, bamya,,,bezelye,,,,bunları sevmem 😀😀😀

Elimden geleni yapıcam. köpük var kurbanda etleri getiriyorduk onlarla buzları hiç salmıyordu dondurucuyla gitmezse onlara koyacağım.3 sene önce buraya taşınacağımız zaman bir şey koymamıştım.ne yapacağım diye düşünmekten bir hal olmuştum.sadece bezelye var zaten Haziran'da taşınmış oluruz büyük ihtimal diğerlerini gidince koyarım vaktim kalıyor
Antalyada bulursun herşeyi yetiştirirrsin sen biz ne yaparız hiç bilmiyorum umarım yetiştirebilirim

Geçen anneme diyorum nasıl 3 çocuk yapıp baktın diye, ki abim en büyüğümüz çok zor bir bebekmiş. Sürekli kusan, yarım saatten fazla uyumayan, sürekli ağlayan... Bilmem deli cesareti herhalde diyor 😂 valla bende yok o cesaretten tek bebek= tek zorluk 😂😂

Geçen anneme diyorum nasıl 3 çocuk yapıp baktın diye, ki abim en büyüğümüz çok zor bir bebekmiş. Sürekli kusan, yarım saatten fazla uyumayan, sürekli ağlayan... Bilmem deli cesareti herhalde diyor 😂 valla bende yok o cesaretten tek bebek= tek zorluk 😂😂
bende annemi arayıp diyorum ki anne valla sen yine iyi beni büyüteceğim diye ölmemişsin :KK14: emmezmişim( ben emerken az çekeyim çok süt gelsin istiyormuşum :halay: oda gelmiyormuş emmek istemiyormuşum) sonra da yemek istememişim .Bir gün muhallebi istemişim annem hevesle yapmış 2 kaşık yemişim sonra ağzımı açmıyormuşum anneme demişim ki ben mi istedim sen kendin yaptın annem şok:halay:

bende annemi arayıp diyorum ki anne valla sen yine iyi beni büyüteceğim diye ölmemişsin :KK14: emmezmişim( ben emerken az çekeyim çok süt gelsin istiyormuşum :halay: oda gelmiyormuş emmek istemiyormuşum) sonra da yemek istememişim .Bir gün muhallebi istemişim annem hevesle yapmış 2 kaşık yemişim sonra ağzımı açmıyormuşum anneme demişim ki ben mi istedim sen kendin yaptın annem şok:halay:
Şaka gibi 😂😂 yemeyen bebek çok zor ya. İnşallah kızım öyle olmaz 😅 yoksa ben büyütürken ölebilirim 😂😂

Back
X