- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.161
KıyamamÇeken bilir![]()

Bende çok sabırsız bir insanım yabende bazen öleceğim galiba bugün diyorum hiç sabrım yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KıyamamÇeken bilir![]()
Bende çok sabırsız bir insanım yabende bazen öleceğim galiba bugün diyorum hiç sabrım yok![]()
İlk kızım o kadar akıllıydı ki ne uyku saati takip ettim ne çiş saati sadece yemekte zorluyordu onun dışında hanvarlığı ha yokluğuKıyamam
Bende çok sabırsız bir insanım ya![]()
Bende kızlara krep yapacamGünaydın bugün çok işim yok kızları banyo yaptırcam. Ortalığı toplarım kahvaltıdan sonra mutfagı süpürüp silerim krep yapayım yumurta haşlayım diyorum.
Küçüğün ne kadar küçük?İlk kızım o kadar akıllıydı ki ne uyku saati takip ettim ne çiş saati sadece yemekte zorluyordu onun dışında hanvarlığı ha yokluğu ❤❤❤
Ama bu küçğk beni benden alıyor uyku saati gelecek diye dört gözle bekliyoruz uyuyunca da çok güzel uyuyor uyandırsak mi diye düşünüyoruz öyle bizi bizden alıyor işte![]()
Oyyy maşallah20 aylık canım![]()
Yok kız uyuyan devi uyandırır mıyımmmmOyyy maşallahuyuduğu zaman uyandırma o zaman ya, benim bebişim 1,5 aylık doktor kendi uyanmazsa uyandırma artık dedi.
![]()
Mantıklı, bende öyle yapıyorumYok kız uyuyan devi uyandırır mıyımmmm![]()
Olabilir ama yine anlaşmalı projeler içindir bence o evlerde normalden daha pahalı oluyor.Kızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce![]()
Bende saatini görmedim öğleden sonra toplantı olur akşama açıklama gelirAçıklama saat kaçta
Teşekkür ederim. Ev aldım :)
Kızlar şimdi nette okudum daha kesinleşmemiş ama bankalar 240 ay 0.49 faizle ev kredisi verecekmiş olabilir mi sizce![]()