• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bayramdan beri akşam yemeklerini 5.30 gibi yiyoruz çok iyi oluyor az ve öz yiyoruz😄
Mercimek yemeği salata ve yoğurt yedik
2 ekmek aldık bugün 3 tl harcadık
Haftasonu yasak var harcamamız olmaz ekmekte yeter iki gün
Mozaik pasta yapmıştım dün, hatta baya çok oldu ikiye bölüp şekil verip buzluğa atmıştım oda bize 1 hafta gider
2 haftaya yakındır tartılmadım pek dikkat etmediğim için ama eşim zayıflıyorsun hala dedi
Pazartesi tartılıcam bakalım durum ne😄

Anenin arkadaşımı hamile 😱 ya artık alışmaya başladık duruma.Normal gelmeye başladı herşey.Mesafeli şekilde herkes komşuculuk oynuyooynuy.Bende sadece abla abim ve yeğenlerimle görüşüyorum.Ama mesafeli olarak tabi.Oda nadir olarak.Allah yardım etsede bir an önxe bitse şu iş.Eskisi gibi olamayız artık

Evet is arkadasi yasi 30 40 arasidir
Biz hastahaneye 2 defa gidince kafayi kirdik tamam yeter da doktorlar hemsireler maske bile takmiyordu:D
1 hafta gecti hala hasta degiliz kadir gecesimi dogduk acaba :D
Canim burnumda olmasa canlarina okurdum ama sonra gozumun onune gelince anladim farketmemisim

Bugunde piknige gittik cok cok iyi geldi
Jandarmaya yakalandik ama birsey yapmadilar bebege geldiler kardesimde yanimdaydi ztn sonra kalktik.
Mangali uyarinca bize de geldiler yanimizda mangal yapiyorlardi.
Hava o kdr guzelki oksijen o kdr guzelki anlatamam

Yemek temizlik vs zaman geçti
Ayrıca canlı derslerim vardı.

Kızlar fena basım dönüyor benim. Birkaç gün önce de böyle oldum. Halsizlik var. Öğle uykusu yapiyorum. Gece rahat uyuduğum halde.

Pure sade soda yada bir kac damla limonlu soda iyi gelebilir

Benim eşimde idari izinli evde ama azcik mizırdansa annesi oğluşun acıkmış diye hemen bana veriyor 🤦‍♀️izinler kalkınca ve ise gidince halim ne olucak bilmiyorum.buyuk oğlumda sabahtan akşama kadar zumdan on-line derse giriyor birde ona koşturup anlamadığı konuları önce biz okuyup anlayıp ona anlatıyoruz ödev falan yaptırıyoruz tabi yetişmek çok zor oluyor. Bebişin uyku emme islerini v.s yoluna sokabilsek daha rahat olucak ama bizim bebiş her uyanık olduğunda illaki sürekli emmek istiyor kendi kendine 5 dk oyalanmiyor.
Haha benimki de aynıydı, bebek 7.5 aylık oldu hala öyle.. ikide bir annesi acıktı diyip duruyor 🤣
Bebeğin daha cok kucuk annesi, kendisi oyalanması için biraz zaman daha var. Birkaç ay sonra memede kalsin desen de durmaz etrafa bakmaktan🥰

Buyuk ihtimal bir sure daha buradayiz, green card surecindeyiz, bir sene icinde belli olmasini bekliyoruz. Benim de postdoc bitip is bulunca ev bakabiliriz. Bu virus planlarimizi degistirdi, postdoc bir sene daha uzatacagim galiba. Is nedeniyle Boston civarinda kalmaliyiz, evler de pahali ama bakalim. Kucuk bahceli bir ev benim de hayalim, insallah hepimizin hayalleri gercek olur.
Yolu göze alıp şehir dışına bakmak şart, hem uygun hem de çevresi doğası çok güzel oluyor buraların. Vergi vs de uygun olması lazım tabii... iyi ve güvenli semtlerde vergiler uçuyor. Su durum geçsin de illa ki uygun şartlarda bir yer bulunur.

Yolu göze alıp şehir dışına bakmak şart, hem uygun hem de çevresi doğası çok güzel oluyor buraların. Vergi vs de uygun olması lazım tabii... iyi ve güvenli semtlerde vergiler uçuyor. Su durum geçsin de illa ki uygun şartlarda bir yer bulunur.
Onceligimiz okullarin iyi oldugu bir bolge olmasi, oyle olunca da hem ev fiyatlari hem de vergiler cok artiyor. Mumkunse is ve ev birbirine yakin olsun istiyorum, son iki senedir gunde 3 saat yolda geciriyorum, hayattan sogudum ya.

Merhaba alışverişe gittik ani bir kararla 300 TL Kıyafet aldım kendime 50 TL oğlana daha da alacağım kendime de ona da . pure hazel pure hazel emzirdiğin için bence püre bebek büyüdüğü işin emme kuvveti arttı tabi 2 hafta önce bana da oldu kaç kez . Bir sabah emzirdim tam yatıracağım başım dönmeye başladı eşimi uyandırdım su istedim

Back
X