• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Market siparişleri geldi bu ayki son büyük kalem harcamayı yaptık, 180 ödedik.
5 lt organik süt
2 kg kıyma
24 organik yumurta
Yarımşar kg kaju, badem,ceviz
Humus
Fıstık ezmesi
Pizza hamuru
Sebze
Meyve
6 tane konserve domates sosu
2 pk Ekmek
Eşim peynir hastası parmesan, mozerella, küflü peynir ne bulduysa doldurmuş 5 çeşit peynir

Buzdolabını yerleştirmeden silip düzenledim. Gelen urunleri dezenfekte edip yerleştirdim. Tarihi geçmek üzere olan sütleri sütlaç yaptım.

Kızıma tarhana çorbası yaptım, biz aylardır ilk defa dışarıdan yemek sipariş ettik 30 ona odedik.

Ikindi vakti oldu hiç oturmadım daha.. Kızımı biraz dışarıya çıkaracağım enerjisini atamıyor. Gelince banyo yapıp gece uykusuna yatar.

Market siparişleri geldi bu ayki son büyük kalem harcamayı yaptık, 180 ödedik.
5 lt organik süt
2 kg kıyma
24 organik yumurta
Yarımşar kg kaju, badem,ceviz
Humus
Fıstık ezmesi
Pizza hamuru
Sebze
Meyve
6 tane konserve domates sosu
2 pk Ekmek
Eşim peynir hastası parmesan, mozerella, küflü peynir ne bulduysa doldurmuş 5 çeşit peynir

Buzdolabını yerleştirmeden silip düzenledim. Gelen urunleri dezenfekte edip yerleştirdim. Tarihi geçmek üzere olan sütleri sütlaç yaptım.

Kızıma tarhana çorbası yaptım, biz aylardır ilk defa dışarıdan yemek sipariş ettik 30 ona odedik.

Ikindi vakti oldu hiç oturmadım daha.. Kızımı biraz dışarıya çıkaracağım enerjisini atamıyor. Gelince banyo yapıp gece uykusuna yatar.
Ayyyy bende ne ikindisi diyorum burda gece yaaaaa🤣🤣🤣

Bizde yatacaz şimdi :uykucu: :uykucu:

Of babet almam lazım beyaz bugün koş koş baktım hiç bulamadım ya 😒

Günaydın herkese
Dün yaptığımız harcamalar
Bauhaus 60 ₺ banyo için aksesuar
A101 88 + 17 ₺ ıslak mendil, omo sıvı , kosla vanish
Çağrı 60 ₺ meyve sebze 🍇 🍅
Kaya çiftliği 30 ₺ 3 lt süt Yoğurt için ve organik yumurta
Şok 35 ₺ pınar süzme peynir, Marmarabirlik zeytin.

Herkese günaydın. 😘 Dün hiç bakamadım buralara çok zor bir gün geçirdik. Kızım koala gibi üstüme yapıştı, tuvalete bile gitsem ağladı. Hep koynumda uyumak istedi. 🤦‍♀️ Dün getir uygulamasına 70 tl verdik. Su, ekmek, kola, cips, çikolata vs aldı eşim kendisine.
Bugün kızım eğer bırakırsa temizlik ve yemek yapmam lazım. Aklımda semizotu yemeği var bozulacak yoksa. 😅 Haftasonu yasak var zaten harcamasız geçer. Ay başında mochi almak istiyorum kendime göğüs pompası. Gece emzirirken kalkıp süt sağmak çok zoruma geliyor çünkü 😂

Back
X