- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #64.621
Bu sorunun cvp eşim diyor ki cumaÇocuklar rahat eder bol bol oynarlar.Arkadas sıkıntısı olmaz hiç.Tayinler Pazartesi acıklanırmı acaba duyum aldınızmı Ankaradasınız kaynağa daha yakınsınızBenimki Irak’ta birseyden haberi yok
Her hafta Pazartesi diyorlar sonra Cuma valla yettiBu sorunun cvp eşim diyor ki cuma
İnşallah canım inşallah sende kavuşursun eşine oğlun baba özlemini giderir@tuce_
İnş kimse mağdur olmaz ailece gideriz hepimiz
Pazartesiden sonra açıklanır diyor genelde cuma açıklanır ama herşey belli sadece açıklanması kaldı cumaya bırakmazlar diye tahmin ediyormuşÇocuklar rahat eder bol bol oynarlar.Arkadas sıkıntısı olmaz hiç.Tayinler Pazartesi acıklanırmı acaba duyum aldınızmı Ankaradasınız kaynağa daha yakınsınızBenimki Irak’ta birseyden haberi yok
Ama hep cuma açıklanıyor sankiHer hafta Pazartesi diyorlar sonra Cuma valla yettiYakamı paçamı yırtacağım millet diyor neresi çıktı belli değil Cuma diyorum Cuma birdaha arıyorlar neresi diye
Eşime sordum şimdi Pazartesi diyor gruba öyle yazmışlar ama hep yazıyorlar gruba yalan haber cıktıPazartesiden sonra açıklanır diyor genelde cuma açıklanır ama herşey belli sadece açıklanması kaldı cumaya bırakmazlar diye tahmin ediyormuş
Bilmiyor musunGercektenmi
Son tayinler gece 11 de açıklanmıştı.İlk tayin 20 Mayıs sabah 6bucukta Pazartesi günü Cuma açıklanmadı beklemiştik.Kafaya belli olmuyor bunların ben Pazartesi’de bekleyimAma hep cuma açıklanıyor sankieşim diyor ki başladık gene kaplumbağa hızına
Bilmiyor musunevdeki büyük bebek msj okuyor hep geçen diyor ki topiğe kaç çeyrek hedef verdin
Hemen whatsapptan atar mısın
Bende bekliyorum izinleri açsınlar diyeSon tayinler gece 11 de açıklanmıştı.İlk tayin 20 Mayıs sabah 6bucukta Pazartesi günü Cuma açıklanmadı beklemiştik.Kafaya belli olmuyor bunların ben Pazartesi’de bekleyim
Geçen yıl gibi kv den sorun çıkarmasın sonrazaten aynı şehirdeler şuan. İzni 2 ye böleceğiz 7 gün onlarda 7 gün bizde . Önce onları bitireceğim aynen
Bu sefer eşim dedi ki yarı yarıya gidilecek. Ben önce annemlere gitsem kv kalpten gider . Ama bak buraya da yazıyorum ki eğer bu sene de bir sorun yaratsınlar asla susmayacağım ne geliyorsa söyleyeceğim bir daha da gitmem o eve. Önce anneme gitsem sonra kv ye eve dönerken kesin daha moralim bozuk dönerim Birşeyler olur . Eve dönerken annemden dönersem moralim yüksek olur belkiGeçen yıl givi kv den sorun çıkarmasın sonraben olsam kendi aileme giderdim önce her ihtimale karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?