Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocuklar rahat eder bol bol oynarlar.Arkadas sıkıntısı olmaz hiç.Tayinler Pazartesi acıklanırmı acaba duyum aldınızmı Ankaradasınız kaynağa daha yakınsınızBenimki Irak’ta birseyden haberi yok
Bu sorunun cvp eşim diyor ki cuma

Çocuklar rahat eder bol bol oynarlar.Arkadas sıkıntısı olmaz hiç.Tayinler Pazartesi acıklanırmı acaba duyum aldınızmı Ankaradasınız kaynağa daha yakınsınızBenimki Irak’ta birseyden haberi yok
Pazartesiden sonra açıklanır diyor genelde cuma açıklanır ama herşey belli sadece açıklanması kaldı cumaya bırakmazlar diye tahmin ediyormuş

Her hafta Pazartesi diyorlar sonra Cuma valla yettiYakamı paçamı yırtacağım millet diyor neresi çıktı belli değil Cuma diyorum Cuma birdaha arıyorlar neresi diye
Ama hep cuma açıklanıyor sanki eşim diyor ki başladık gene kaplumbağa hızına

Pazartesiden sonra açıklanır diyor genelde cuma açıklanır ama herşey belli sadece açıklanması kaldı cumaya bırakmazlar diye tahmin ediyormuş
Eşime sordum şimdi Pazartesi diyor gruba öyle yazmışlar ama hep yazıyorlar gruba yalan haber cıktı

Son tayinler gece 11 de açıklanmıştı.İlk tayin 20 Mayıs sabah 6bucukta Pazartesi günü Cuma açıklanmadı beklemiştik.Kafaya belli olmuyor bunların ben Pazartesi’de bekleyim
Bende bekliyorum izinleri açsınlar diye

Önümüzdeki hafta eşim 2 gün nöbetçi . Salıdan itibaren plan yaptım kızlar normalde yardımcı bir kadın alacaktım büyük yaz temizliğine ama virüslü olmadığının garantisi yok şuan ben yapacağım . İzne gitmeden bitireceğim ki geri dönüşte temiz eve gelelim çok sıcaklar gelmeden .

Geçen yıl givi kv den sorun çıkarmasın sonra ben olsam kendi aileme giderdim önce her ihtimale karşı.
Bu sefer eşim dedi ki yarı yarıya gidilecek. Ben önce annemlere gitsem kv kalpten gider . Ama bak buraya da yazıyorum ki eğer bu sene de bir sorun yaratsınlar asla susmayacağım ne geliyorsa söyleyeceğim bir daha da gitmem o eve. Önce anneme gitsem sonra kv ye eve dönerken kesin daha moralim bozuk dönerim Birşeyler olur . Eve dönerken annemden dönersem moralim yüksek olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…