Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Biliyor musun geçen gün izine gitmek istiyorum diye yazdığında acaba ne olayla geri dönecek diye düşünmüştüm ama yazmamıştım

Bence de seni kıranı alttan alma

Biliyor musun geçen gün izine gitmek istiyorum diye yazdığında acaba ne olayla geri dönecek diye düşünmüştüm ama yazmamıştım

Bence de seni kıranı alttan alma
buraya yazmam utanırım anca bdv ye giderim artık

Aşıların bulunma sürelerine baktınız mı.
15yil 20 yıl .. veya AIDS gibi hastalıkların aşısı bile yok
Su aşamada Aşıya bel baglamak olanaksız. Güvenli aşı bulunması birkaç yıl sürer sonra onu piyasaya surme, nsanların erişimi falan derken covid-20, 21, 22... çıkar

Final donemleri ders çalışırken hep Emre Aydın ben sensiz istanbula düşmanım dinlerdik

Murat market twitterta tt olmus kizlar Cedric1003 tuce_tuce
Hiç alışveriş yapmıyorum bazen simitleri güzel diye onu da almicam artık söylenecek çok şey var da yazılmıyor buradan.karantina bile 1 hafta normal de yurtdusundan gelenlere bile 2 hafta evden çıkmayın denildi.oğlunun videosunu gördüm içim acıdı. Migrostan alacağım param koç lara gitsin
Bu yıl 1 sınıf alacağım için uzun bir tatil istiyordum.tatilde çok güzel planlarım vardı umudum agustosta

Yaa herkesin psikolojik rahatlamaya ihtiyaci var insallah gidersiniz
Ben migrosu seviyorum takip edince indirimleri guzel denk gelince niye alinmasinki

Eşinle konuştuysanız sıkıntı olmaz canım.Ama şimdi birde torun var diyecekler, annenlerle aynı şehirdemi olacaklar? Gidince net ol canım, güzel vakit geçir ama hiçbir duygu sömürüsüne olanak verme, çek git annene.İnşallah bu sefer çok güzel geçer tatilin

Senin baya doluymuş program. Umarım yurt dışına gitmek zorunda kalmazsın, bir şekilde iptal olur.
Ne iş yapıyorsun, bu kadar yolunu gözleyen var?

Aynennn

Aşı konusunda haklısın. Bakalım neler olacak

Birikimlerin bereketli olsun
Teşekkürler Pure

ABD corona gündeminden baya uzaklaştı. Gösteriler çeşitli eyaletlere sıçradı. Isin garibi göstericiler maske ve eldivenlerle protesto ediyorlar.
Şehirlerde yağmalanan dükkanlar var.
Bu olayda da amacı protesto olan insanlar dışında provokasyon amaçlı insanlar da var. Hatta bunların gerçek protestocular, provokatörlerin yakıp yıkıp kirlettiği yerleri temizliyormus

Geçenlerde bi haber vardı. ABD'de 17 yıldır görülmeyen büyük bir ari turu varmış, bal arilarinin kovanına girip hepsini öldürüyormuş. CNN diyo ki dev arılar 17 yıl sonra tekrar görüldü, neden? Çünkü yil 2020
Ne 2020 imiş.

Bu arada pandeminin yeni merkezi Güney Amerika. Brezilya ve Meksika Avrupa ülkelerine taş çıkartacak gibi duruyor.
Maalesef virus dünyada dolanıp duracak gibi.

Annelerle aynı şehirdeler şuAn inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…