- 11 Mart 2013
- 33.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.120
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #64.661
Günaydın altın sever kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canım yaaaaa üzüldüm keşke sorsaydın ben eşim gelmeden hazırladım doldurdum geldiğinde de pişirdim küçük kızım bile bayıla bayıla yediKmsl Hnd geçen gün temizlenmiş kuzu işkembe almıştım ya
Güya adana usulü dolma yapacaktım . Beceremedimçöpe gitti. Ev koktu vs.
Eşimden bı ton laf yedim
Onu annem bile zor yapiyor sen nasıl yapacaksın filan diye bı araba laf etti![]()
Neyse ya çok düşünme inşallah çok sıkıntı olmaz ama ben en çok oğluna karışacaklarını düşünüyorum yemesini içmesini filanDur bakalım aşırı merak ediyorum neler olacak
Bende hahahhaNeyse ya çok düşünme inşallah çok sıkıntı olmaz ama ben en çok oğluna karışacaklarını düşünüyorum yemesini içmesini filan![]()
Ooo aşçı, en bi sevdiğimAşçıyımbenim degil mekanin yolunu gozluyorlar
![]()
Ooo aşçı, en bi sevdiğimben yemek yapmayı pek sevmem he yapınca güzel olur ama uğraşması zor geliyor bana. Hep derdim aşçı bir koca lazım bana ama kısmet mühendis bulduk
o değilde her yemeği yapıyorum hala pirinç pilavını tutturamıyorum eşim çok dalga geçiyor
![]()
burası serin baya yağmur yağacak gibiSelam can kızlar. Aylık perde yıkama işine giriştim evde yine bir kavga gürültü olacaksıcak bunaltici bir hava var şimdi deniz kenarında olup buz gibi bir bira içmek vardı
![]()
Bende bütün gardrobu döktüm oğlumla slime yaptik çamaşırlar beni bekliyo ben slime oynuyorumBugün biraz temzilk yapmak gerek kızım her yeri dağıtıyor. Okulu açılacakmış öğretmeni aradı göndermeyeceğimi söyledim. Bir ara okuluna gidip eşyalarını alırız.