• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kmsl Hnd Kmsl Hnd geçen gün temizlenmiş kuzu işkembe almıştım ya🙈🙈
Güya adana usulü dolma yapacaktım . Beceremedim😂😂🙈🙈 çöpe gitti. Ev koktu vs.
Eşimden bı ton laf yedim🤣🤣🤣
Onu annem bile zor yapiyor sen nasıl yapacaksın filan diye bı araba laf etti:KK14:
Ahh canım yaaaaa üzüldüm keşke sorsaydın ben eşim gelmeden hazırladım doldurdum geldiğinde de pişirdim küçük kızım bile bayıla bayıla yedi🥰🥰🥰

Eşim çok sevdiğinden burdan giderken 16 tane şırdan aldı götürdü 😋😋😋

Buzluktan yaş maya çıkardım.
poğaça yapıcağım 🥯
Bir de şekerpare denemek istiyorum 🙂
Dün gece ilk kez yoğurt mayaladım, sabah 5 te buzdolabına koydum. Baya bir heyecan yaptım 😂
Bir gün dolapta beklesin, yarın tadına bakarız 😊
Bu zamana kadar hep annem yaptı bana.
Artık kendim yapmak istedim.

Yapılacak çok iş var ama daha erken komşularımı rahatsız etmeyeyim 🙃

Kahvaltıda yapmadık daha, beyler uyuyor 😎

Akşam için ne yemek yapsam kararsızım 🥴

Neyse ya çok düşünme inşallah çok sıkıntı olmaz ama ben en çok oğluna karışacaklarını düşünüyorum yemesini içmesini filan😰😰😰
Bende hahahha 😂😂😂 geçen gün eşim görüntülü konuşuyordu bende birşey yediriyorum kv 10 kez ver ver filan dedi bende kapatırken en son sinirlendim daha söylüyordu çünkü merak etme aç bırakmıyoruz dedim 🤨

Aşçıyım 😁 benim degil mekanin yolunu gozluyorlar😂
Ooo aşçı, en bi sevdiğim 😍 ben yemek yapmayı pek sevmem he yapınca güzel olur ama uğraşması zor geliyor bana. Hep derdim aşçı bir koca lazım bana ama kısmet mühendis bulduk 😂 o değilde her yemeği yapıyorum hala pirinç pilavını tutturamıyorum eşim çok dalga geçiyor 😂😂

Ooo aşçı, en bi sevdiğim 😍 ben yemek yapmayı pek sevmem he yapınca güzel olur ama uğraşması zor geliyor bana. Hep derdim aşçı bir koca lazım bana ama kısmet mühendis bulduk 😂 o değilde her yemeği yapıyorum hala pirinç pilavını tutturamıyorum eşim çok dalga geçiyor 😂😂

Benim esim de asci. Aslinda degildi ama bana ozendi o da asci oldu 😂

Selam can kızlar. Aylık perde yıkama işine giriştim evde yine bir kavga gürültü olacak 🙄🙄 sıcak bunaltici bir hava var şimdi deniz kenarında olup buz gibi bir bira içmek vardı 😎😎
burası serin baya yağmur yağacak gibi 😊
Bende istiyorum denize gitmeyi eşim bugünde evde yok benim sıyırmaya az kaldi haftaya izin al diyorum belki izmire gideriz 😌 denize girmesekte piknik felan yaparız insallah

Bugün biraz temzilk yapmak gerek kızım her yeri dağıtıyor. Okulu açılacakmış öğretmeni aradı göndermeyeceğimi söyledim. Bir ara okuluna gidip eşyalarını alırız.
Bende bütün gardrobu döktüm oğlumla slime yaptik çamaşırlar beni bekliyo ben slime oynuyorum 😂😂😂

dün kendime alışveriş yaptim hiç pijama takımım kalmadi düzgün bi tane pijama takimi aldim iki tane evde giymek için tişört iki tane daha disarda da giymek tişört disarda giyeceklerimi daha uzun bol alıyorum diğerleriyle rahat edemiyorum 😮 440 lira harcadim bide gözlük aldım 😎

Su an cok sinirliyim
Hani burada paylasmistim yasin toplamistim hasta vardi ameliyat olacakti

Gecen hafta ameliyat olmus hemen 2. Gun soylediler. Annesi telefonda agliyordu. Ya sabir cektim. Bu sabah telefon geldi durumu cok kotu biz yanina gidiyoruz izin aldik
Bu salginda 6 7 kisi refakat etmelerinemi yanayim. Esimi simdiden uzmelerinemi yanayim.
Bide bir tanesi kuafor. Ya gitmeyin hic bi yer3 cerrahpasaya gidicek sonra gidip calisicak. Cunku akrabalik hic gorusmeyip sonra ölurken kapisinda beklemek demek. Salgin bile olsa. Kv tek bobrekli ztn o hic kurtulamaz.
Esim yesermeye basladi ancak iyi ettim adam heykel gibi oturuyor

Back
X