• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Su an cok sinirliyim
Hani burada paylasmistim yasin toplamistim hasta vardi ameliyat olacakti

Gecen hafta ameliyat olmus hemen 2. Gun soylediler. Annesi telefonda agliyordu. Ya sabir cektim. Bu sabah telefon geldi durumu cok kotu biz yanina gidiyoruz izin aldik
Bu salginda 6 7 kisi refakat etmelerinemi yanayim. Esimi simdiden uzmelerinemi yanayim.
Bide bir tanesi kuafor. Ya gitmeyin hic bi yer3 cerrahpasaya gidicek sonra gidip calisicak. Cunku akrabalik hic gorusmeyip sonra ölurken kapisinda beklemek demek. Salgin bile olsa. Kv tek bobrekli ztn o hic kurtulamaz.
Esim yesermeye basladi ancak iyi ettim adam heykel gibi oturuyor
canım öyle deme allah korusun senin yakının olsa sende umursamazdın benim yakınım olsa bende giderdim çünkü insanlar pikniğe gidiyo parka gidiyo artik gecen gün sende dedin doğum günü yaptik diye. insan öyle durumda yanında olmak ister 😔 allah şifa versin inşallah üzüldüm

Günaydın kızlar kahvaltı hazırlayacağım sonra valiz toplar anneme giderim artık annemde yasayacağız mesai başlıyor oğlana bakacak.Eşim gelince evi toparlarız taşınırız inş🤲
Buna çok sevindim desem

canım öyle deme allah korusun senin yakının olsa sende umursamazdın benim yakınım olsa bende giderdim çünkü insanlar pikniğe gidiyo parka gidiyo artik gecen gün sende dedin doğum günü yaptik diye. insan öyle durumda yanında olmak ister 😔 allah şifa versin inşallah üzüldüm

Yok ben esimden teselli beklemelerine kiziyorum kac gundur kardesi nasilsin bile demedi guya abisine cok duskun
Su an salgin var ve etrafinda risk grubu varsa gitmemek gerekiyor bizde yaptik evet kabul ama evde annesi tek bobrekli kac kisi hastahane bahcesinde bekleyip eve gidecekler
Anneside hastahaneye bahceye gitmis odasini gostermisler bu hareketler sadece risk bana gore. Kime ne faydasi var.
Ben gecen hafta acilde kimseyi sokmadim kendim dayandim yalvardilar bana gelmeyin dedim ani birseydi esim cok kotuydu.bayramda kimseyi gormedim yegenimi gormedim ya mikrop kaptiysak dedim 3 5 gun gecti oyle gorustum
Bu hastanin annesi aylarca yatti durumu iyiyken kimse gitmedi 1 oglu gelmedi telefon etti kadin bize agladi sonra o oglu yogun bakimda bekledi diye abartmiyorum en az 15 kisi beklediler adet son anda kiymetlenmesi
Cenaze oldu herkes hastahanedeydi 3 tane bebek vardi cunku evde is var temizlik lazim
Bunlardan doluyum ben su an esime kiyamiyorum cigeri yandi yine biraz bekleselerdi

Ben ilk aksam geldigimde cok uykusuzdum esime ilac basladilar gece kotu oluyor ne yapsak derken annemin aklina geldi saat basi aradi kontrol ettik su icirdim yattim yine de cagirmaya gonlum elvermedi

Bende bütün gardrobu döktüm oğlumla slime yaptik çamaşırlar beni bekliyo ben slime oynuyorum 😂😂😂
Kolay gelsin canım bende dün hallettim gardorop çekmeceleri

Bugünde oturma odası camını sildim üffffff bir daha ev tutarken önce camlara bakacam
Yatak odasında 7 cam bir de balkon kapısını camı var
Oturma odası da aynı😥😥😥😥

burası serin baya yağmur yağacak gibi 😊
Bende istiyorum denize gitmeyi eşim bugünde evde yok benim sıyırmaya az kaldi haftaya izin al diyorum belki izmire gideriz 😌 denize girmesekte piknik felan yaparız insallah
Mordogan tarafları sakın olur güzel piknik yerlerı de var ohh mis gibi gidin vallahi spil dağı da çok güzel sıcaklarda kaçarsıniz pijamaların da hayırlı olsun 😍 beninde yazlık ihtiyacim var alacağım haziran maaşında

Yok ben esimden teselli beklemelerine kiziyorum kac gundur kardesi nasilsin bile demedi guya abisine cok duskun
Su an salgin var ve etrafinda risk grubu varsa gitmemek gerekiyor bizde yaptik evet kabul ama evde annesi tek bobrekli kac kisi hastahane bahcesinde bekleyip eve gidecekler
Anneside hastahaneye bahceye gitmis odasini gostermisler bu hareketler sadece risk bana gore. Kime ne faydasi var.
Ben gecen hafta acilde kimseyi sokmadim kendim dayandim yalvardilar bana gelmeyin dedim ani birseydi esim cok kotuydu.bayramda kimseyi gormedim yegenimi gormedim ya mikrop kaptiysak dedim 3 5 gun gecti oyle gorustum
Bu hastanin annesi aylarca yatti durumu iyiyken kimse gitmedi 1 oglu gelmedi telefon etti kadin bize agladi sonra o oglu yogun bakimda bekledi diye abartmiyorum en az 15 kisi beklediler adet son anda kiymetlenmesi
Cenaze oldu herkes hastahanedeydi 3 tane bebek vardi cunku evde is var temizlik lazim
Bunlardan doluyum ben su an esime kiyamiyorum cigeri yandi yine biraz bekleselerdi
aaa anladim ben yanlış anlamışım canım 😔 durumu cok mu kötü peki

Merhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadim bir yandan toparlanıyorum bir yandan temizlik yapıyorum yatak odasından toparlanmaya başladım sonra mutfağa geçicem
Salonun halı ve koltuklarını yıkadık bugün de oturma odasındaki L koltuk ve halısını yıkayacağım.
Yine bugün iki odanın camını sileceğim pis bırakmak istemiyorum evi temiz bırakmayı önemsiyorum
Bunca işin içinde geçen gün erteledigim sarmalarımı saracağım yanına çocuklara çorba yaparim, salata ve yoğurtla birlikte yenir.

Mordogan tarafları sakın olur güzel piknik yerlerı de var ohh mis gibi gidin vallahi spil dağı da çok güzel sıcaklarda kaçarsıniz pijamaların da hayırlı olsun 😍 beninde yazlık ihtiyacim var alacağım haziran maaşında
spil dağı hiç aklıma gelmedi bak kışın çıkmıştık kar görmeye 😍 15909227877835589904658332889559.webp

Merhaba kızlar sabahtan beri hiç oturmadim bir yandan toparlanıyorum bir yandan temizlik yapıyorum yatak odasından toparlanmaya başladım sonra mutfağa geçicem
Salonun halı ve koltuklarını yıkadık bugün de oturma odasındaki L koltuk ve halısını yıkayacağım.
Yine bugün iki odanın camını sileceğim pis bırakmak istemiyorum evi temiz bırakmayı önemsiyorum
Bunca işin içinde geçen gün erteledigim sarmalarımı saracağım yanına çocuklara çorba yaparim, salata ve yoğurtla birlikte yenir.
sarma sarmak en az 2 saatini alır canim yarın yap sen anlatırken yoruldum 🤣

Kolay gelsin canım bende dün hallettim gardorop çekmeceleri

Bugünde oturma odası camını sildim üffffff bir daha ev tutarken önce camlara bakacam
Yatak odasında 7 cam bir de balkon kapısını camı var
Oturma odası da aynı😥😥😥😥
ooof off ne kadar çok cam varmis ya niye öyle ki 😮

aaa anladim ben yanlış anlamışım canım 😔 durumu cok mu kötü peki

Tek ve nakil bobrekliydi bobrek verende esiydi.
Bobregi ve cigerleri iflas etmis enfeksiyon cok yuksekmis
Geri donusu olacagini sanmiyorum
Gecen yil evlat edindiler. 3 aylik bebek anne baba vefat etmis. Simdi nasil olacak insallah cocugu geri almazlar. Ztn hasta olduklari icin cok zor kabul edilmislerdi

Benimde yazlık almam lazım kıslıkta bakıyorum herseye bakıyorum ben😂Eşime bot ve 2 spor ayakkabı aldım oğlana bot ve spor ayakkabı baya oldu bunları alalım kendime alamadım😀Geçen bir spor ayakkabı aldım daha hazırlanıyor eşim beğenmedi ama ucuz diye aldım yüzde 70indirim olmuş dur bulursam atayım buraya resmini😂

Tek ve nakil bobrekliydi bobrek verende esiydi.
Bobregi ve cigerleri iflas etmis enfeksiyon cok yuksekmis
Geri donusu olacagini sanmiyorum
Gecen yil evlat edindiler. 3 aylik bebek anne baba vefat etmis. Simdi nasil olacak insallah cocugu geri almazlar. Ztn hasta olduklari icin cok zor kabul edilmislerdi
😔 ya çok üzüldüm bebek için de üzüldüm allah yardımcıları olsun insallah

Orduevine hava almaya gittik bazen diyorum ki keşke lojmanda olsaydık batıya dönünce lojman isteyeceğim bebekte dışarı çıkacak hem.
Lojman iyi oluyor canım bahçesi oluyor anlasabilecegin yaşıtın kafa dengi insanlar bulabilirsin.tek dezavantajı dedikodu çok oluyor

dün kendime alışveriş yaptim hiç pijama takımım kalmadi düzgün bi tane pijama takimi aldim iki tane evde giymek için tişört iki tane daha disarda da giymek tişört disarda giyeceklerimi daha uzun bol alıyorum diğerleriyle rahat edemiyorum 😮 440 lira harcadim bide gözlük aldım 😎
Güzel günlerde kullan 😊

Back
X