• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hurç çok iyi oldu biz 7 tane diktirdik perdeleri minderleri kırlentleri vb birsürü şey koyduk açıklanınca toparlarsın eşim gitmeden toplayalım diye acele ettik en son halıları yıkamaya veririm diye düşünüyorum
Canım sana onu soracaktım ben.
Dışarıda satılan hurçlar biliyorsun ki İnce.
Sanki toz geçiriyor gibi.
Annem yıllar önce bir tane vermişti içi pamuklu astarlı.
Ya o şekil arar bulurum ya da kumaş mı alıp diktireyim.
Senin hurclar nasıl oldu kumaşları nasıl

Canım sana onu soracaktım ben.
Dışarıda satılan hurçlar biliyorsun ki İnce.
Sanki toz geçiriyor gibi.
Annem yıllar önce bir tane vermişti içi pamuklu astarlı.
Ya o şekil arar bulurum ya da kumaş mı alıp diktireyim.
Senin hurclar nasıl oldu kumaşları nasıl
Biz döşemelik kumaş aldık canım 2 parça almıştık bitanesi sert diğeri likralı esnek sert olan daha güzel oldu. Eğer diktireceksen kumaşı sen al fermuarıda verirsin terziye güzelce diker. Astara gerek kalmadı bizim kumaş kapitone olursa astar lazım olur

Günaydın kızlar
pure hazel pure hazel hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin🤗
Kahvaltı yaptık masayı topladım
Bugün market alışverişi yapabilirim belki
Birde kızımı zeytinliğe götürebilirim hava alsın
Eşim diyor ki arabada mazot var mi , bilmem dedim var ki gidiyor 😂😂hiç aklıma gelmiyor göstergeye bakmak😄😄

Biz de epey kâr ederek sattık öncekini.
Hani kaskosu sigortası yakıtı vs zarar diyorlar ya öyle değil bence. Hepsini misliyle karşılıyor.
Ayrıca rahatlık ve lüksü yadsınamaz.
Allah büyük kaza bela vermedikten sonra zarar edilmez
Canım hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullanın inş.
opel astra vardı sizde özellikleri ne idi merak ettim 110 a satmışsınız. Bizim de astra dün sorduk 110-120 arası alırız dedi galeri.bu arada keşke komşu olsaydık çeyrekleri senden satın alsaydık.

opel astra vardı sizde özellikleri ne idi merak ettim 110 a satmışsınız. Bizim de astra dün sorduk 110-120 arası alırız dedi galeri.bu arada keşke komşu olsaydık çeyrekleri senden satın alsaydık.
Canım söyle soyleyim en olumsuz özelliği 1.3motor. sizinki de öyledir büyük ihtimal.
Araç büyük ağır(alman tankı diyorlar🤣)
rampada vs sinir ediyor ,kalkışlarda.
Arabayı alan tanıdık çıkinca çok ustelemedik fiyat konusunda.aksam verdik ilanı gece yayınlandı ,sabah 10da noterde imzalar atıldı 🤣🤣
aldığımız arabayı da uyguna getirdik.

Haaha🤣 evet altınlara vergi geldi.
Bizde değiş tokuş yaparız artık
Şimdi kuyumcuyu aradım çeyrek altın 615dedi😱 piyasası şuan 607. Vergi alıyor zaar😁

Kızlar teşekkürler. Allah sizlere de nasip etsin ne istiyorsaniz,🤲
Penguen Penguen tamam canım mesajını kaydettim.
Biz tayincilere çok lazım oluyor çünkü sağlam hurç
aynen eşimde öyle dedi sürekli lazım olacak bişey o yüzden sağlam kumaş alalım herşeyimizi koyarız içine dediği gibide yaptık bir odaya doldurduk hazırladığımız kolileri hurçları

Back
X