- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.201
3 senedir küs olduğumuz kuzenimi aradım biraz önce nişanlandı filan diye bir daha kesseniz aramam hiç beğenmedim tavırlarını 
hem suçlu hem güçlü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Cnm sıfır aldık. Hiç bir sorunu yok sadece sağ arka kapı değişti. Bakımları vs hep Opel de yapılmıştı.galeri araca bakmadan 110-120 dediOpel Astra1.4turbo
Samimiyetten soruyorum diyor eşim yanlış anlam yağ yakma sorunu var mı.
Bir de ilk sahibi misiniz diyor
Yasaklar tamamı ile kalktı canım.Acaba bu haftasonu yasak varmi net bir aciklama bulamiyorum
Ona gore alisveris yapardim
Bakanlar kurulu yarinmis
Yasaklar tamamı ile kalktı canım.
Yasak yok
Son yasak demişlerdi ondan dedimNet bir ifade yokki pure eminmisin ben kaynakta bulamadim
4.5-5bin gibiydi sanırım.Kapı değişiminden hasar kaydı ne kadar cikiyor A Alya_sura88 . Fiyatı etkiler
Son yasak demişlerdi ondan dedim
Yazlık bahçe ilgileneceğiz veya yatırımlık ev kirası gelir çocuğunuz yok mu onun için gelecek olur...Kızlar bizede biraz cesaret verin ya biz hiç bişey alıp satamıyoruz
Evlenirken evimiz vardı kendi evimizde oturuyoruz çok şükür
Babam araba hediye etti düğünden sonra Clio4 2013 model otomatik dizel ful paket sıfır aldık
Araba hala 80 bin km lerde satmaya kıyamıyoruz hiç hasar yok
Birikmiş paramız altınlarımız falan 400 bin ediyor ama öyle duruyoruz cesaret edemiyoruz bir şey almaya
Canım ev var araba var.Kızlar bizede biraz cesaret verin ya biz hiç bişey alıp satamıyoruz
Babam araba hediye etti düğünden sonra Clio4 2013 model otomatik dizel ful paket sıfır aldık
Birikmiş paramız altınlarımız falan 400 bin ediyor ama öyle duruyoruz cesaret edemiyoruz bir şey almaya
arsa alın bence eğer ev alıp kiracıyla uğraşmak istemiyoruz derseniz.Dün annemlerde kaldım binanın ön kısmında büyükçe bir arsa vardı biz belediyenin diye biliyorduk inşaat başlamış emniyet müdürlüğü yapılıyormuş 2 katlı ufak bişey annem dün karıştı orası dedi adamın biri gelmiş burası benim arsam ben kaç yıl önce aldım vergisini ödüyorum falan demiş keşifçi gelmiş büyük ihtimalle belediye arsayı kaydırdı adamın haberi yok ara ara belediyenin sitesinde imar planı değişikliği diye linkler var askıya çıkıyormuş değişiklikler itiraz süresi vb işlerin zamanıyla ilgili sanırım arsa almakta takip gerektiriyor dün anladım şok oldum.Kızlar bizede biraz cesaret verin ya biz hiç bişey alıp satamıyoruz