- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.281
Hoşbuldum teşekkür ederim. Şu anda hem ev kredim hem de elden aldığımız dolar borcu var. Birikim hedefim borçlarımı kapatmak. Eşim ve ben öğretmeniz. Her ay alabildiğim kadar dolar alıyorum. Sizlerden çok şey öğrendim bu arada.
Aynen biz de öyle düşündük. Belki kendimiz daha iyi rakama satarız dedik.Galerici her zaman 5-10 eksiğini söyler kendi kârına binaen
Kızlar biz arabayı değiştirdik.
Volvo gibi pahalı birşey aldırmadım ama orta sınıf. Arabanın yaşı küçük olsun istedik.
Megane.
2017model
Kaza hasar boya yok
Km düşük.
145bine mal oldu.
Pazartesi aldı eşim.
Altınları bozdurduk. Çeyrek 621den bozdu.
Çeyrek hesabı bozdurduk.
Kesinleşmeden yazmak istemedim
Sizin evinisde otururken kendi elektrik suyunu odemiyor mu anlamadimKv ile konuştum hafta sonu söylemiştim ama şimdi yine söyledi . Kendi kentsel dönüşüme girecek evini şimdi kiraya verecekmiş oradan aldığı kira ile de şimdi oturduğu bizim evin elektrik su ödeyecekmiş . Bunu hafta sonu eşime söylemişti oda gerek yok ihtiyaç varsa ben öderim demişti
Yok canım o anda gerçekten rahatsız edilmek istemiyor çünkü kapıyı acip içeri girdiğimde iş ustunde yakaliyorum bağırıyor git burdan diyorstrawberry oğlun ilgini çekmek için böyle davranıyor gibi geldi bana, onunla oyun oynarken de böyle mi acaba ?
Aynen bende anlamadim. Kayinpederin emekli maasi yokmu? Hadi kira neysede faturalari bir zahmet ödeyiversinler. Kayinvalidenin erkek cocugu ustunde niye bu kadar titredigi belli oldu. Kendi cikari icinmisSizin evinisde otururken kendi elektrik suyunu odemiyor mu anlamadim
Valla kp emekli maaşı var birde ekstra çalışıyor eve en az 4 bin giriyorSizin evinisde otururken kendi elektrik suyunu odemiyor mu anlamadim
Sorma valla benim balkonda saksım devrilmiş her yer toprak oldu bebeği uyutuyorum çıkıp temizlemek lazım yatak odasını temizledim bugün zaten
Ayyyy şimdi ay tutulması da var oda etkiliyor3 aydır yüz yüze konuştuğum tek kişi eşim yavaş yavaş delirme belirtileri gösteriyorum arkadaşlarla aile ile ne kadar telefonla konuşsak da yetmiyor. Gazetelerde 3msayfa haberi psikoloji bozulan kadın öğretmen kendini sokaklara attı diye
14 yıldır birlikte olduğum insan son 3 ayda cok sıkıcı birisi gelmeye başladı allahım sen aklımı koru
Ay ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?