- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.241
Bu topiği iki yıl önce keşfetmiştim. O zamanlar yazmıştım size. Bundan sonra daha aktif kullanmak istiyorum bakalım. Yeni arabanız hayırlı olsun. İzniniz olursa burada da yazmak isterim.Pek hatirlayamadim güneş.
Nerelerdesin öyleyse.
Benim küçük cadı da girdimi 1.5 saat rahat kalıyor çıkarken kavga kıyametşuan hala banyo yapiyo
Hayırlı olsun bisikletinizPure hayırlı olsun arabanız ♥
Biz bugün hastaneye 450 TL kızın bisikletine 550 TL verdik eşim hala bir şeyler alıyor bir yerlerden 1250 TL'ye kapatırız günü inşallah
Benim küçük cadı da girdimi 1.5 saat rahat kalıyor çıkarken kavga kıyamet
Vallahi her dediğimiz illa ki olmuyordu ama biz annemize babamıza zorluk çektirmedik 3 kız yaş aralıklarımız 2 olunca kendi kendimize oynardık hepacaba biz böylemiydik yaa hep onların sözü geçiyo
Neredeacaba biz böylemiydik yaa hep onların sözü geçiyo
Sağol canım çok güzel şeyler çocuklukta inşallah ortalık düzelir de binerHayırlı olsun bisikletiniz
Büyük kızıma kayınbabam 1. Sınıf karne hediyesi almıştı toplasan 3 kere ancak bindi balkonda eskidiSağol canım çok güzel şeyler çocuklukta inşallah ortalık düzelir de biner ♥
ohh ne güzel ben kardeşimle hep kavga ederdim okulda disarda korurdum amaVallahi her dediğimiz illa ki olmuyordu ama biz annemize babamıza zorluk çektirmedik 3 kız yaş aralıklarımız 2 olunca kendi kendimize oynardık hep
Sağol canım çok güzel şeyler çocuklukta inşallah ortalık düzelir de biner ♥
filmlerde bi sahne olur ya cocuk yıkanırken arada kafasına su döktükleri tasla vururlarNeredeannem bizi ablamla birlikte yıkardı kafamızı tırnaklarıyla kazırdı resmen arındırmak için
Kardeşlik böyle birşey herhalde bizde ablamlarla kavga ederdik hatta bi kere hiç unutmam kavga esnasında kapıyı kırmışızohh ne güzel ben kardeşimle hep kavga ederdim okulda disarda korurdum amaonun iki katı falandım ikiz olmamıza rağmen
Ahahhaha sende vuruyon mu kız itiraf etttfilmlerde bi sahne olur ya cocuk yıkanırken arada kafasına su döktükleri tasla vururlar
Ahahhaha sende vuruyon mu kız itiraf ettt
Anneannem vururdu
Hemen öğrensin benimkilerde ben de zayıfların boyleceinsallah canım benim oğlan bisiklet sürmeye bayılır ama cok hızlı sürüyo aklim çıkıyo peşinde koş koş yazın baya zayıflıyorum insallah bu yazda zayıflarım
Basladim canim. Annem geldi bir haftaligina bakici ile beraber bakacaklar. Bakici alisinca annem gidecek. Benim de yarim gun zaten kasim ayina kadar. 12 de evde olacağım insallah. O zamana kadar da alisirim insallah bebisin yokluguna napim.lindalinda canım işe başladın mı
Senin oğlan favorimhahha kiz azcik sesimi yükseltsem gece uyuyamıyom vicdan azabından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?