Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Vallahi her dediğimiz illa ki olmuyordu ama biz annemize babamıza zorluk çektirmedik 3 kız yaş aralıklarımız 2 olunca kendi kendimize oynardık hep
ohh ne güzel ben kardeşimle hep kavga ederdim okulda disarda korurdum ama onun iki katı falandım ikiz olmamıza rağmen

Sağol canım çok güzel şeyler çocuklukta inşallah ortalık düzelir de biner ♥
insallah canım benim oğlan bisiklet sürmeye bayılır ama cok hızlı sürüyo aklim çıkıyo peşinde koş koş yazın baya zayıflıyorum insallah bu yazda zayıflarım

ohh ne güzel ben kardeşimle hep kavga ederdim okulda disarda korurdum ama onun iki katı falandım ikiz olmamıza rağmen
Kardeşlik böyle birşey herhalde bizde ablamlarla kavga ederdik hatta bi kere hiç unutmam kavga esnasında kapıyı kırmışız

Allah ım babam görmesin diye hemen barışıp olayı halletmiştik tabi ki kapıyı da

insallah canım benim oğlan bisiklet sürmeye bayılır ama cok hızlı sürüyo aklim çıkıyo peşinde koş koş yazın baya zayıflıyorum insallah bu yazda zayıflarım
Hemen öğrensin benimkilerde ben de zayıfların boylece
Hayırlı olsun sinirliportakal
Güzel günlerde kullansınlar.bu ay gramsealmak istiyorum ama sadece istiyorum belki iki ay almayıp biriktirir alırım pek heveslendim

lindalinda canım işe başladın mı
Basladim canim. Annem geldi bir haftaligina bakici ile beraber bakacaklar. Bakici alisinca annem gidecek. Benim de yarim gun zaten kasim ayina kadar. 12 de evde olacağım insallah. O zamana kadar da alisirim insallah bebisin yokluguna napim.
Hayirli olsun arabaniz. Sabah okudum yazamadim hastaneye falan kontrole gittik.
Bu arada kizlara ve sana sorayım yatirimlik ev alma dusuncemiz var. Tamamina yakini kredi cekip 200 bin kadar yavas yavas odemek istiyoruz. Sizce mantikli mi.
Bir evimiz var 150 bin civari da arabamiz var bizimde. Arabayi kucult demeyin biz buna ancak sığıyoruz çünkü. Yani pesinatimiz kucucuk olacak. Yani odeyebilme gücümüz var bebis de kucukken dedik faiz oranları 0.64 cok cok iyi. Alsak mi acaba diye ikilemdeyiz.
Ev almak isteyen kizlar kesinlikle kacirmayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…