• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese
Kızlar evine, eşim işine döndü.
Bu ay oğlumun aşısı var. 💉
Kan tahlilini de yapıcağız.
önümüzdeki hafta randevu alırız.
bebeğime d vitamini kendim içinde b12 siparişi verdim. Kargo ücreti ile 136 ₺ ödedim.
Doktora sorup ona göre d vitamini vereceğim oğluma.

Tum meslek gruplari sure gelen islerine donmeye basladi evde olan cok az kesim kaldi ogretmenler agustosta da cagrilabilirdi bir zaman butunu halinde baslarlar derslerine devam ederlerdi bu kdr kritik bir donemde disari cagrilmalari sadece bos okullara gitmedikleri icin gordukleri tepkiden
Yogunluk bence yuzde 2 bazinda degil 1 kisi bile hasta olsa ki olmamasi imkansiz cok kotu bir durum hele ki vefat yasanirsa ..
Ogretmenler evde calisiyor belki benim su anki halimden cok calisiyor. Bu kdr kritik bir zamanda 1 hafta sokaga cekmek biraz korkutucu ve uzucu cogu uzak sehirde kucuk bebek cocuk varsa 1 haftalik bakici / kres / ailemi gelecek sorunu da olustu
Ben biz basladik onlarda gitsin diyemiyorum ztn acikcasi biraz isler toparlansin diye cagrildigimizi da konusuyoruz isler kotuye giderse cok ara vermemis oluruz iyiye giderse evde kalmak yeterli
Benim memur arkadaşlarım kreşe anasınıfına göndermeye başladı çünkü mecburlar.Çalışmayanların çocukları evde kimisi ücretsiz izin alacak bizim.Mecbur normalleşmek zorundayız.Dun birsürü yazlıkçı geldi odaya çocuğu istanbuldan çıkmış gelmiş alacakları yerleri sittemi kalıyor kaç arkeolojik soruyorlar arsa yazlık peşine düşmüş hepsi kendilerini buraya atacaklar.Odayı havalandırdık hep girmeyin kolidorda bekleyin dönüş yapacağız diyoruz kafasını sokuyor maskeyi indirmiş cenesine :işsiz: Eylül’de okul açılırsa başlayacak çocuklar.Toplum öyle böyle buna bağışıklık kazanacak kaçış yok yoğunluk azalsın Birden hastanelere yüklenilmesin hastalık yeni daha tanınmıyor diye yapıldı kısıtlamalar.Benim astım olan arkadasım bile başladı artık işe.

Günaydın kizlar.

Oğlan yatağını islatmis.
Sordum kabus mu gördün dedim yok dedi.
Gece yanıma geldi odasına gönderdim. Üstü açık yatmış. Üşüdü diye düşünüyorum.
Banyo yaptırdım üzerini değiştirdim.
Ama epey islatmis.
Dünde benimki ıslatmıs:confused:

okyonus okyonus iyi misin bende seni etiketleyecektim geldin
Gece fenaydım şimdi iyiyim facede kendini bilmez birisi açıklandı yazmış eşime yazdım hemen meğer yalan habermiş:kızgın:Düşünmek istemiyorum diyorum ama hep aklımda.Eşimin oradaki tayincileri hep görevlendirmişler birde yeni bir harekat planı olabilirmiş katılırsa tayin çıksa bile kışa kadar gelemezmiş:KK17:Allah büyük ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun

Neden eve bir yardımcı almıyorsun maskeyi taksın kendini dezenfekte etsin senin evi bi derleyip toplasın
Bizim bir abla vardı geliyordu büyük temizliklere. Virüs ciktigindan beri gitmiyor artık evlere. Herkese de güvenemiyorum. Bizim apartmanı temizlemeye gelen bir şirket var aslında ama onun elemanlarını hic gözüm tutmuyor. Bizim üst kat komşu bir abladan bahsetmişti belki onunla irtibata geçerim. Gercekten bu böyle devam etmeyecek çünkü. Kızı normalde akşamları yıkıyorduk aslında yatırmadan önce dün yıkayacaktım ama ben yorgunluktan kendimden geçmişim uyuyakalmisim bugune kaldı. Oğlanıda karışık yıkıyorum valla bazen gündüz bazen akşam ihtiyaca ve duruma gore. Oğlanın huysuzlugu fıtrî banyo falan etki etmiyor 😃 kızda dış çıkarıyor sanırım huysuzlugu ondan.

Bizim bir abla vardı geliyordu büyük temizliklere. Virüs ciktigindan beri gitmiyor artık evlere. Herkese de güvenemiyorum. Bizim apartmanı temizlemeye gelen bir şirket var aslında ama onun elemanlarını hic gözüm tutmuyor. Bizim üst kat komşu bir abladan bahsetmişti belki onunla irtibata geçerim. Gercekten bu böyle devam etmeyecek çünkü. Kızı normalde akşamları yıkıyorduk aslında yatırmadan önce dün yıkayacaktım ama ben yorgunluktan kendimden geçmişim uyuyakalmisim bugune kaldı. Oğlanıda karışık yıkıyorum valla bazen gündüz bazen akşam ihtiyaca ve duruma gore. Oğlanın huysuzlugu fıtrî banyo falan etki etmiyor 😃 kızda dış çıkarıyor sanırım huysuzlugu ondan.
Canım benim ilk çocuğum zordu ama annemler oluyordu ona bakmak için ben çalışıyordum o kadar faydası oluyordu ki onların en azından ben bebekle ilgilenirken oturduğu yerden annem çamaşır katlıyordu yine faydası oluyordu. Bence çocuk bakarken yardımcı çok önemli hatta her gün yarım gün gelse ne güzel olur maddi durumlara göre

Günaydın herkese 😊 dün kızım o kadar huzursuzdu ki 2 aylık bebe gündüz hiç uyumadı. Mahvolduk. 😔 Bugün ablama gideceğiz, ilk defa görecek teyzesi kızımı. Malum bu kötü ortamda güvenip gidemedik daha önce.
Dün 24 paket uni baby ıslak mendili 100 liraya aldım trendyoldan. Bugünde market alışverişi yapılacak evde sebze vs kalmadı. Onlar alınacak. Yine para gidecek ya 🙈
Bu arada rüyamda 100 dolar buldum, cüzdanımdakilere katar altın alırım diyordum kendi kendime 😂

Sabah oğlana kahvaltı yaptırdım bu aralar iştahsız , sıcaklar başladı ondan sanırım.

bir makine beyaz çamaşır attım Yıkandı astım

yazlık kışlık değişimi yaptım büyük dolapta. Havalar dengesiz diye ertelemiştim. Hepsi sığıyor dolaba zaten yerlerini d

wc lavabo temizledim çamaşır suyu ile

yastık kılıflarını değiştirdim yazın 3 günde bir değiştiriyorum

sonra kendime kahvaltı hazırladım yaptım, Yeşil içeceğimi yaptım dolaba koydum. Oğlan uyuyunca içiyorum onu.

belki bugün camlarımı silerim bir enerji gelirse 😂

Günaydın herkese 😊 dün kızım o kadar huzursuzdu ki 2 aylık bebe gündüz hiç uyumadı. Mahvolduk. 😔 Bugün ablama gideceğiz, ilk defa görecek teyzesi kızımı. Malum bu kötü ortamda güvenip gidemedik daha önce.
Dün 24 paket uni baby ıslak mendili 100 liraya aldım trendyoldan. Bugünde market alışverişi yapılacak evde sebze vs kalmadı. Onlar alınacak. Yine para gidecek ya 🙈
Bu arada rüyamda 100 dolar buldum, cüzdanımdakilere katar altın alırım diyordum kendi kendime 😂
Benimde oğlan bir kez 12 saat hiç uyumamıştı🤣

Gece fenaydım şimdi iyiyim facede kendini bilmez birisi açıklandı yazmış eşime yazdım hemen meğer yalan habermiş:kızgın:Düşünmek istemiyorum diyorum ama hep aklımda.Eşimin oradaki tayincileri hep görevlendirmişler birde yeni bir harekat planı olabilirmiş katılırsa tayin çıksa bile kışa kadar gelemezmiş:KK17:Allah büyük ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun
😳😳😳😳😳😳

Canım benim ilk çocuğum zordu ama annemler oluyordu ona bakmak için ben çalışıyordum o kadar faydası oluyordu ki onların en azından ben bebekle ilgilenirken oturduğu yerden annem çamaşır katlıyordu yine faydası oluyordu. Bence çocuk bakarken yardımcı çok önemli hatta her gün yarım gün gelse ne güzel olur maddi durumlara göre
Benim annemin bana pek faydası yok malesef. Evlerimiz yürüme mesafesinde olmasına rağmen desteği yok denecek kadar az. Yardimci işi mantıklı şu virüs ortadan kalksaydı rahat rahat alırdık evimize :(

Back
X