- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
- #65.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim memur arkadaşlarım kreşe anasınıfına göndermeye başladı çünkü mecburlar.Çalışmayanların çocukları evde kimisi ücretsiz izin alacak bizim.Mecbur normalleşmek zorundayız.Dun birsürü yazlıkçı geldi odaya çocuğu istanbuldan çıkmış gelmiş alacakları yerleri sittemi kalıyor kaç arkeolojik soruyorlar arsa yazlık peşine düşmüş hepsi kendilerini buraya atacaklar.Odayı havalandırdık hep girmeyin kolidorda bekleyin dönüş yapacağız diyoruz kafasını sokuyor maskeyi indirmiş cenesineTum meslek gruplari sure gelen islerine donmeye basladi evde olan cok az kesim kaldi ogretmenler agustosta da cagrilabilirdi bir zaman butunu halinde baslarlar derslerine devam ederlerdi bu kdr kritik bir donemde disari cagrilmalari sadece bos okullara gitmedikleri icin gordukleri tepkiden
Yogunluk bence yuzde 2 bazinda degil 1 kisi bile hasta olsa ki olmamasi imkansiz cok kotu bir durum hele ki vefat yasanirsa ..
Ogretmenler evde calisiyor belki benim su anki halimden cok calisiyor. Bu kdr kritik bir zamanda 1 hafta sokaga cekmek biraz korkutucu ve uzucu cogu uzak sehirde kucuk bebek cocuk varsa 1 haftalik bakici / kres / ailemi gelecek sorunu da olustu
Ben biz basladik onlarda gitsin diyemiyorum ztn acikcasi biraz isler toparlansin diye cagrildigimizi da konusuyoruz isler kotuye giderse cok ara vermemis oluruz iyiye giderse evde kalmak yeterli
Dünde benimki ıslatmısGünaydın kizlar.
Oğlan yatağını islatmis.
Sordum kabus mu gördün dedim yok dedi.
Gece yanıma geldi odasına gönderdim. Üstü açık yatmış. Üşüdü diye düşünüyorum.
Banyo yaptırdım üzerini değiştirdim.
Ama epey islatmis.
Gece fenaydım şimdi iyiyim facede kendini bilmez birisi açıklandı yazmış eşime yazdım hemen meğer yalan habermişokyonus iyi misin bende seni etiketleyecektim geldin
Bizim bir abla vardı geliyordu büyük temizliklere. Virüs ciktigindan beri gitmiyor artık evlere. Herkese de güvenemiyorum. Bizim apartmanı temizlemeye gelen bir şirket var aslında ama onun elemanlarını hic gözüm tutmuyor. Bizim üst kat komşu bir abladan bahsetmişti belki onunla irtibata geçerim. Gercekten bu böyle devam etmeyecek çünkü. Kızı normalde akşamları yıkıyorduk aslında yatırmadan önce dün yıkayacaktım ama ben yorgunluktan kendimden geçmişim uyuyakalmisim bugune kaldı. Oğlanıda karışık yıkıyorum valla bazen gündüz bazen akşam ihtiyaca ve duruma gore. Oğlanın huysuzlugu fıtrî banyo falan etki etmiyorNeden eve bir yardımcı almıyorsun maskeyi taksın kendini dezenfekte etsin senin evi bi derleyip toplasın
Canım benim ilk çocuğum zordu ama annemler oluyordu ona bakmak için ben çalışıyordum o kadar faydası oluyordu ki onların en azından ben bebekle ilgilenirken oturduğu yerden annem çamaşır katlıyordu yine faydası oluyordu. Bence çocuk bakarken yardımcı çok önemli hatta her gün yarım gün gelse ne güzel olur maddi durumlara göreBizim bir abla vardı geliyordu büyük temizliklere. Virüs ciktigindan beri gitmiyor artık evlere. Herkese de güvenemiyorum. Bizim apartmanı temizlemeye gelen bir şirket var aslında ama onun elemanlarını hic gözüm tutmuyor. Bizim üst kat komşu bir abladan bahsetmişti belki onunla irtibata geçerim. Gercekten bu böyle devam etmeyecek çünkü. Kızı normalde akşamları yıkıyorduk aslında yatırmadan önce dün yıkayacaktım ama ben yorgunluktan kendimden geçmişim uyuyakalmisim bugune kaldı. Oğlanıda karışık yıkıyorum valla bazen gündüz bazen akşam ihtiyaca ve duruma gore. Oğlanın huysuzlugu fıtrî banyo falan etki etmiyorkızda dış çıkarıyor sanırım huysuzlugu ondan.
Benimde oğlan bir kez 12 saat hiç uyumamıştıGünaydın herkesedün kızım o kadar huzursuzdu ki 2 aylık bebe gündüz hiç uyumadı. Mahvolduk.
Bugün ablama gideceğiz, ilk defa görecek teyzesi kızımı. Malum bu kötü ortamda güvenip gidemedik daha önce.
Dün 24 paket uni baby ıslak mendili 100 liraya aldım trendyoldan. Bugünde market alışverişi yapılacak evde sebze vs kalmadı. Onlar alınacak. Yine para gidecek ya
Bu arada rüyamda 100 dolar buldum, cüzdanımdakilere katar altın alırım diyordum kendi kendime![]()
Gece fenaydım şimdi iyiyim facede kendini bilmez birisi açıklandı yazmış eşime yazdım hemen meğer yalan habermişDüşünmek istemiyorum diyorum ama hep aklımda.Eşimin oradaki tayincileri hep görevlendirmişler birde yeni bir harekat planı olabilirmiş katılırsa tayin çıksa bile kışa kadar gelemezmiş
Allah büyük ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Bizde de ayni, benim icin sorun degil ama esim mutlaka sicak bir sey ister, Allahtan cogunlukla kendi hazirlar.Masayı hazırladım. Birazdan patates tostu yapacağım . Kahvaltida illa sıcak birşeyler olacak
Benim annemin bana pek faydası yok malesef. Evlerimiz yürüme mesafesinde olmasına rağmen desteği yok denecek kadar az. Yardimci işi mantıklı şu virüs ortadan kalksaydı rahat rahat alırdık evimizeCanım benim ilk çocuğum zordu ama annemler oluyordu ona bakmak için ben çalışıyordum o kadar faydası oluyordu ki onların en azından ben bebekle ilgilenirken oturduğu yerden annem çamaşır katlıyordu yine faydası oluyordu. Bence çocuk bakarken yardımcı çok önemli hatta her gün yarım gün gelse ne güzel olur maddi durumlara göre