• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada kilo verme işine ben de girdim ilk hamileliğimde lohusa depresyonuna soktular beni hamile kalmadan önceki kilodan da aşağı düştüm 1 hafta içinde. Bunda direndim depresyona girmemek için yedim de yedim 😄 şu an olmak istediğim kilo ile aramda 8 kilo var ve acelem yok sıkılaşarak versem yeter ama iki spor yapmaya kalksam her yerim kırılıyor çok hamlamışım varsa hafif spor tavsiyeniz süper olur

Ben eşime söylüyorum böyleler yapacak bir şey yok bu saatten sonra kimseyi değiştiremem uğraşamam diye ama eşim de biraz kinleniyor ve başka zamanlarda bana yansıyor bu durum bir şekilde 😟 sen açmıyormuşsun ne güzel ♥ Allah size de sabır versin evlenmek ne zormuş sevgiliyken yalandan kavga ediyormuşuz valla ettiğimizde 😄edilse şu an mükemmel malzemelr var elimizde 😝
Aile dinamiklerini en iyi sen bilirsin ama bence eşine anlatma yarın öbür gün taş taş üstüne değer sana geri döner bunlar.bide bu durum ne beni ne senin eşini ilgilendirir. Haksızlığı asıl çocuklarına yapıyorlar gelin damada değil. Evlilik gerçekten çok zor o yüzden dışardan insanlar yüzünden hiç gerilmeyin

Bu arada kilo verme işine ben de girdim ilk hamileliğimde lohusa depresyonuna soktular beni hamile kalmadan önceki kilodan da aşağı düştüm 1 hafta içinde. Bunda direndim depresyona girmemek için yedim de yedim 😄 şu an olmak istediğim kilo ile aramda 8 kilo var ve acelem yok sıkılaşarak versem yeter ama iki spor yapmaya kalksam her yerim kırılıyor çok hamlamışım varsa hafif spor tavsiyeniz süper olur
Sen yeni doğum yapmıştın biraz bekle bence sadece bol su iç paketli gıda yeme gider zaten kendiliginden

tuce_tuce tuce_tuce cok gecmis olsun tekrar bu geceyi atlatinca baya rahatlar artık.
Sonucta sen el kızısın onlar torunu ve oğlunu görmek ister seni ne yapsınlar ki😅 sanırsın torunu karnında taşıyıp doğurup koala gibi 7/24 kucaklayıp bakan gelin değil. Neredeyse oğlunun doğurduğuna inanır. Ya da tasidiysan bile kanına kan canına can katmamis hicbir genini vermemişsindir. Sadece oğlunun evladını emaneten taşımış ve görevin bitmiştir. Çünkü sen de annenin kıymetlisi değilsindir gökyüzünden yağmur olup gelmişsindir ama oğlu oyle mi? Onu kendisi bizzat doğurup büyütmüştür. Adeta hayattaki tek anne kendisiymis gibi. En zeki en akıllı onun oğludur. Torunu da hep ogluna çekmiştir. Ne iyi özelliği varsa hep babadan almıştır. Babasının kuzusu diye sevilmelidir. Söylenecek laf cok da mücadele edecek güç yok.

H Hayatsuuuu hosgeldin🤗
Malesef çok doğru. Benim kv çok erkekcidir oğlumu kizimdan daha çok seviyor hatta kizim için kanım kaynamıyor dediği bile oldu. Geçenlerde biri kizim için birşey dedi bu kükredi hemen niye biz onu yerde mi bulduk dedi. Yerde bulmuş gibisinden farkınız yok dedim. Söz konusu oğlum olunca o bizim evimiz malımız mülkümüz diye seviyor. Sanki bir tek oglunun bir parcasiymis gibi hak idda ediyor uzerinde. O öyle sevdikçe benim sınır sistemlerim harap oluyor tabi 💆‍♀️

Son düzenleme:
Kızlar bende diyetteyim. Sıkı diyete gelemiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum. Diyet grubunada giremiyorum sanki işin içine kurallar girince konsantrasyonum bozuluyor :KK70: son durum -3 kg. 7-8 daha versem muhteşem olur😍
Ben pul biberli yoğurt kürüme toz tarçın,zencefil,zerdeçalda ekliyorum metabolizma 4 nala koşuyor😂😂

Aile dinamiklerini en iyi sen bilirsin ama bence eşine anlatma yarın öbür gün taş taş üstüne değer sana geri döner bunlar.bide bu durum ne beni ne senin eşini ilgilendirir. Haksızlığı asıl çocuklarına yapıyorlar gelin damada değil. Evlilik gerçekten çok zor o yüzden dışardan insanlar yüzünden hiç gerilmeyin
Çok haklısın canım da bizimkiler direkt yapıyor ben asla anlatmam yoksa hatta iyi göstermeye çalıştım ilk 2 yıl 😄 ama anladı artık yani 😣
Kilo ile ilgili olarak da paketli gıdayı bırakmam zor ama azaltabilirim çünkü göbek hiç hoşuma gitmiyor 😒

H Hayatsuuuu hoşgeldin canım.
@sirkencubin 👋
Zeynolin44 Zeynolin44 nerelerdesin
okyonus okyonus @ppenguennpenguen yarın aciklansa artık
strawberry_cake strawberry_cake bende zor uyuttum.evi toplayacağım şimdi.
Benim kadın tam gün büyük temizliğe geldi.
her hafta geldiğinde yarım gün geliyordu yarım gün parası veriyordum çünkü büyük işler olmuyordu.

bu geldiğinde camları sildi kapıları sildi duvarlarda hafif lekeli olan yerleri sildi
Tuvalet banyo komple duvarlarıni dahi yıkadı.
Duşa kabini sildi
Avizelerimi sildi.
Evi komple süpürdü sildi.
Mutfak raflarıni temizledi.
Balkonu yıkadı.
Birkaç parça ütü vardı onları da yaptı.
Eli çok hızlı maşallah.
Bir de evimi tanıdığı için kolayca yaptı işini.
biz de çocuklarla dolaştık gezdik dışarıdaki alışveriş işlerimizi falan hallettik.
Hergün umutla bekliyorum:işsiz:

Back
X