- 3 Haziran 2009
- 7.602
- 29.862
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
- #66.541
İyiyim canım sen de iyisindir umarım. Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum sizleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen de iyisindir umarım. Fırsat buldukça okumaya çalışıyorum sizleri.
Geçmez valla ben en kötü bisküvi yiyiyorımbitter çikolata yesem bişi olmaz ama gündüz demi hurma var bide içine fındık koyup iki tane felan yiyorum şekeri çıkarmak istiyorum ama tatlısız hayat geçer mi. ..![]()
yenir canım az yağlı olunca gayette sağlıklı olur boyumuz da aynıymış verelim kiz 5 kiloooÖğle arası kızlar kısır yapacakmış.Diyette kısır yeniyormu gençler ben diyet yapmadım hiç ama sıkı diyete başlıyorum![]()
Manisa’ya gelirim belki komşuda oluruzyenir canım az yağlı olunca gayette sağlıklı olur boyumuz da aynıymış verelim kiz 5 kilooo![]()
Manisa’ya gelirim belki komşuda oluruzManisa’yı sildik ama silsende gelebiliyor diyorlar
![]()
İyi değil demişler eşime sildik ama gezmeye gelirimyaa ben seni bekliyodum silmenize biraz alındım açıkcası
![]()
Çok geçmiş olsun. Bende dışarıda terledim üstümde kurudu dünden beri bende ishal oldum. Allah tan bol su tüketiyorum. İyi yani belki 1 kg falan veririmGünaydın kizlar.
Oğlum önce kabizdi şimdi ishal. Ayrıca kusuyorda
canım nasıl iyi olamaz yaa her zaman beklerimİyi değil demişler eşime sildik ama gezmeye gelirim![]()
yaa niye acaba yediği bişeyden mi oldu acabaGünaydın kizlar.
Oğlum önce kabizdi şimdi ishal. Ayrıca kusuyorda
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinokyonus sabah ve akşam çocuklardan fırsat buldukça burayı okuyorum ve her seferinde inşallah tayin belli olmuştur diyerek sayfayı açıyorum. Umarım en kısa zamanda netleşir ve istediğin bir yerde, ailen ile güzel bir düzen kurarsın.
![]()
Amin inşallahÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için❤Güzel haberler veririm inşAllah sizinde işinizi rastgetirsin inş
![]()
Hadi bakalım ben daha başlayamadımgünaydın kızlar dün ve önceki gün diyeti bozdum zaten o zaman başlamıştık değil miaslinda dikkat ettim ama akşam meyve felan yedim bugün 6dan sonra hiç bişi yemiycem