• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selamlar Hanımlar,

Fırsat bulmuşken yazayım. Bu ara hayatımız ve bütçemiz epey karıştı.

Kızıma bakan bakıcı ablamız 7 yıldır bizimle çalışıyor. Büyük kızımın doğduğu gün başlamıştı, ikinciye bakmak için devam etti. Pandemi süresince hafta içi bizde yatılı kaldı. Daha fazla kalmak istemiyor. Toplu taşımaya da çocukları ve biz razı gelmedik. Sabah 3 akşam 3 araçla geliyordu önceden. Kendisi 60 yaşında ve kalp hastası. Normalde kızımı 3 yaşına getirince ayrılacaktı ama şartlar değişti. Yeni birini bulana kadar kalırım dedi.

Biz de görüştük ve düzgün bir kadın bulduk, anlaştık. Temmuz ortası asgari ücret+sigorta şeklinde iş başı yapacak. Eski ablamızın emekliliğine de 7 ay kalmıştı. Onu da emekli etmeye karar verdik. Bu saatten sonra iş bulamaz ve primini de kendi ödeyemez çünkü. Dolayısıyla aylık gider epey yükselmiş oldu.

Büyük kızımın okul telafi eğitimine başlayacak 17 Ağustos’ta. Normalde bu sene servise verecektik ama pandemi nedeniyle vazgeçtik. Eşim de servisle gidip geliyordu, o da arabaya geçti. Dolayısıyla kızı okuldan alıp bırakabilmem için 2. arabayı almamız gerekiyor :işsiz:
Ne kadar iyi bir hareket sizi kutluyorum👏👏👏
Çalışanınıza bu kadar değer vermek çok güzel👍👍👍

İnşallah yeni bakıcınızla da çok güzel anlaşırsınız🤲🤲

Ne kadar iyi bir hareket sizi kutluyorum👏👏👏
Çalışanınıza bu kadar değer vermek çok güzel👍👍👍

İnşallah yeni bakıcınızla da çok güzel anlaşırsınız🤲🤲
Çok teşekkür ederim:KK200: Ablanın hakkını ne yapsam ödeyemem ben. İki kızımı da kendi evladı gibi büyüttü.

Çok teşekkür ederim:KK200: Ablanın hakkını ne yapsam ödeyemem ben. İki kızımı da kendi evladı gibi büyüttü.
İnsanın gözünün arkada kalmadan evladını birine teslim edebilmesi çok güzel.Yeni bakıcınızda inş bu emekli olan bakıcınızı aratmaz🤲

tebrik ederim bu zamanda böyle düşünceli insan görmek çok güzel Allah başka yerden karışılığını verir diye düşünüyorum iyilik karşılıksız kalmıyor.inşallah yeni bakıcınızda çok iyi olur

İnsanın gözünün arkada kalmadan evladını birine teslim edebilmesi çok güzel.Yeni bakıcınızda inş bu emekli olan bakıcınızı aratmaz🤲
Evladını tanımadığın bir insanın vicdanına emanet edip, gitmek gerçekten çok zor.

İkinci kez bakıcı ile çalışma konusunda çok önyargıydım aslında. Ancak yeni anlaştığımız kişi, benim bir arkadaşımın arkadaşının evinde uzun süre çalışmış. O kişi ile konuştum, oldukça güzel şeyler söyledi. İçim rahat bu nedenle.

tebrik ederim bu zamanda böyle düşünceli insan görmek çok güzel Allah başka yerden karışılığını verir diye düşünüyorum iyilik karşılıksız kalmıyor.inşallah yeni bakıcınızda çok iyi olur
Çok teşekkür ederim ancak abartılacak bir durum yok aslında. Bizim şartlarımızda üstümüze düşeni yapacağız sadece.

Hayırlısı ile doğsun bebiş.
Kız mı erkek mi
Amin amin inşallah :dua:
Bu defa erkek, kız çocuğa o kadar alışmışım ki zaten doğuramayan biriyim yavrulayabildiğimde de kız oluyor gibi geliyordu :KK54: erkek olmasına henüz adapte olamadım :KK200:

Selam Kızlar

kahvaltı yaptık ortalığı topladım. Banyo havlularını yıkadım astım. Koltuk örtüleri yıkanmıştı onları serdim tekrar.

benim oğlanın da ağzının içi yara olmuş doğru düzgün birşey yiyemiyor. Eczaneye ilaç soracağım bugün. Daha küçük gargara yapabileceğini sanmıyorum.

dün sil süpür yapmadım bugün yapacağım, haftasonu belki annemler gelebilir ev temiz olsun.

geçen hafta gittiğimde onları da diyete soktum ablam ve annem de başladılar 🤣 gelirlerse ikramlık olarak sağlıklı şeyler yapacağım

Back
X