• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de saçımı kestireceğim kasım ayında kesilmişti en son

Yüz için iğneli lazer yaptıran arkadaşım memnun
Ama çok acımıi yapılırken
Canim ondan yaptirdim ve bir miktar azaldi.
Sonra lasere gottim yillar once. Hamile kalinca biraktim. Vr devaminda etkisi vs kafam karisti gitmedim. Ayda 2 kez en az gitmrm herekiyor .
Cidden biktim bu durumdan senelerdir.

günaydın kızlar

günaydın herkese sürüne sürüne geldim resmen işe
kendimi robot hissediyorum hep aynı rutin iş hayat vs..
bir ben mi öyleyim herkes mi

arada bana da oluyor böyle, özellikle kışın ve yoğun iş dönemlerinde kendimi bir kalıba sıkışmış gibi hissediyorum
çok şükür bu aralar hava güzel ve güneşli de o ruh halinden çıkmama yardımcı oluyor

İlk evin taksidine ne kadar veriyorsun canım bitmesine ne kadar var
1300 civari canim . Daha var bitmesine bayagi.
Ama bütcemizi hic sarsmiyor bu ödeme diyebilirim
Simdi bunu kapatsam elimdeki peşinat gider. Ve tekrar yatirim yapmak icin kredi cekmek zorunda kaliriz ki o da oranlar cok cok yuksek. O yuzden öder bitiririz bunu sonuna kadar.

B
günaydınlar;

az önce 220 dolar ile 150 Euro aldım. dün çok yüksekten almıştım, düne göre azıcık ortalama düşürdüm. bu gece dövizde dananın kuyruğu kopar diyorlar.
Bende ek ders yatinca euro alacagim biraz.
Altin biraz düşerse girerim hemen duşmezse dursun vadelide .

Günaydınlar herkese,
Akşama nohut pilav yapacağım sizlerin menü de ne var bakalım
Valla bizim çöp iki güne bir olurdu evde yemek yapınca her akşam çöp atıyorum
Eşim nöbette. Biber dolma mi yapsam. O pek sevmez. Ben yapim kemdime bari. Evde olmayinca sevmediği yemekleri basit yemekleri yapiyorum

günaydınlaaar ayın 1 ine kadar son 158 liram kaldı umarım zulaya elim gitmez:KK17:
bu arada biriktirdiğim 25 gramın hepsını en yakın arkadasıma borc verdim cok lazmmıs Rabbim kimseyi darda koymasın:KK200:

B

Bende ek ders yatinca euro alacagim biraz.
Altin biraz düşerse girerim hemen duşmezse dursun vadelide .

ben aldım, fena düştü. çıksa da ben de çıksam diye bakıyorum. miktar yüksek değil ama zarardayım. neyse ki acil ihtiyacım yok, düşmeye devam ederse ben de ek dersle almaya devam edicem, ortalamayı bari düşüreyim biraz. kenarda nakitim kalmadı.

Cumaya misafirim var bugün ıspanaklı börek yapıp dolaba koyucam hazır olur yarın aksamda şam tatlısı yapicam yaninada mercimekli köfte düşünüyorum:KK49:bu aksamda pizza :hamarat:
Bizimde 200 tl kadar para kaldı ek derse kadar umarım yeter evde herşey var ufak tefek sebze meyve alınır

1300 civari canim . Daha var bitmesine bayagi.
Ama bütcemizi hic sarsmiyor bu ödeme diyebilirim
Simdi bunu kapatsam elimdeki peşinat gider. Ve tekrar yatirim yapmak icin kredi cekmek zorunda kaliriz ki o da oranlar cok cok yuksek. O yuzden öder bitiririz bunu sonuna kadar.
Çok azmis taksit toki falan mı canım aldığın bu evde mi oturuyorsun

Cumaya misafirim var bugün ıspanaklı börek yapıp dolaba koyucam hazır olur yarın aksamda şam tatlısı yapicam yaninada mercimekli köfte düşünüyorum:KK49:bu aksamda pizza :hamarat:
Bizimde 200 tl kadar para kaldı ek derse kadar umarım yeter evde herşey var ufak tefek sebze meyve alınır
Bende yarın misafir çağırayım diyorum canım buzluga ıspanaklı böreği atacağım zaman sosuna yumurta koyuyor musun

Yarın komsumu çağırayım diyorum
Mercimekli köfte
Ispanaklı gül böreği
Kakolu ya da limonlu kek
Sütlü tatlı yaparım diyorum
Bugün eve gidince yemegimide yapacağım bayağı isim var

Back
X