• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ah bu benim kocam. Bütün parasını bitirmiş. Gerçi çok kalmamıştı elinde ama normal şartlarda yetmesi lazımdı. Annesine de yollamış. Bugün evdeyim normalde harcamam olmazdı, beyefendiye para yolladım 500tl. İstemedi ama kıyamadım. Zaten o bana 1000tl birikim için yollamıştı.
Bugün barbunya çıkardım buzluktan. Onu yaparım birde pilav yanına.
Hala nakitte beklemedeyim altının düşeceği yok, iyice çıkıyor malesef :S

Az önce ingden eft yaptim. 4.5 lira kestiler. Arasam musteri hizmetlerini bunun önüne geçebilir miyim
Bugün k.kartimin asgariisni ödeyecegim

bugün çok keyifsizim azcik önceden hazirladigim köfte var oğluma onu kızartayım sandvic yaparim ayranla yer
kendimizi şu an hiç umursamiyorum

nakitim de az kaldı bu ay geçmiyor sanki heralde para azalınca öyle hissettim:eek:

Herkese merhaba buzluktan haşlanmış nohut çıkardım pilav nohut yapacağım
Ezogelin çorba yaptım tamamen uyduruk tadı güzel olmuştur inş düdüklüde yaptım açmadım daha
Süt alıp yoğurt yapmam lazım
Turşu yapmıştım dün ikram ettim arkadaşa yutamadı bile fena tuzlu ve tadı bir garip
Turşuyu beceremedim gitti malzemeleri falan dünya para vermiştim yenmeyecek çöp olması. Diye ben yiyorum komşum diyor zehirleneceksin
Bugün pırasanın üçüncü günü öğlen yiyecektim bir ısıtamadım bari biraz yiyeyim onu herkese selamlar akşam yemeklerimiz bereketli olsun inş

Kızlar 3 gündür çok şiddetli dış ağrım var 20 lık dişlerden biri çıkıyor ama çok ağrıyor ağrı kesici fayda vermemeye başladı
Normal mi bu kadar sürmesi ve ağrıması

Tursu diyince aklima geldi. Burda bi arkadas sonucu yaz demisti.
Turşum her zamanki gibi nefis olmus. Başladik yemeye. Lahana turşusu

Kızlar 3 gündür çok şiddetli dış ağrım var 20 lık dişlerden biri çıkıyor ama çok ağrıyor ağrı kesici fayda vermemeye başladı
Normal mi bu kadar sürmesi ve ağrıması
Benimki asiri ağrimadi ama belli etti yinede rahatsizlik verdi.
Bir iki gün sürüp geçiyor. Ama en güzeli çetirmekmis. Ben de bu yaz halledeceğim insallah

20 lik düşlerin cıktı haberim bike olmadı benim bazılarında sorunlu olurmuş operasyonla çıkarırlarmış acaba diş hekimine mi gitsen
Belki icerden cikmistir damağin altindan.
Çektirmek lazimmis. Çabuk çürüyüp yanindaki disleri de çurütüyormus

Back
X