Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kiz hala uyumadi saat 7 den beri ayaktayiz oglan sinir sistemimi cokerttikten sonra uyudu kiz hala direniyor. Hayır niye bu kadar direniyorlar anlamıyorum yatin uyuyun işte bir eliniz yağda bir eliniz balda. Cevremde bazı insanlar bizim cocuklarimiz gunde bilmem kac saat deliksiz uyurlardi biz uyutmak icin hic ugrasmazdik koyardik yatağa kendileri yatalardi dedikce bana birseyler oluyor. Inadina mi yapiyorlar bilmiyorumki neyse bu mesajı yazarken kızın gozleri gitti enerjim kalmadı vurup kafayı yatasim var benimde.

benim teyzemin cocugu öyle görünce bi şok oldum kıza mamasını verip yatağına bırakıyo 3 saat kesintisiz uyuyo ama o ağlatarak alıştırmış

benim teyzemin cocugu öyle görünce bi şok oldum kıza mamasını verip yatağına bırakıyo 3 saat kesintisiz uyuyo ama o ağlatarak alıştırmış
Benimde abimin ve dayımın çocukları öyleydi. Doğuştan alışıkti bunlar anneleri hic alıştırmamış. Normal bakımı dışında anneleri gram eziyet çekmemiş büyütürken melek gibi çocuklar. Bahsettigim kisilerin tipleri yıllardır aynı dirhem çökmemişler. Benim yumurcaklari ağlatmaya kalksam 7/24 saatimiz ağlamakla geçer az agliyorlar birde uyku için ağlarlar tam tımarhaneye doneriz

ben çöktüm valla öyle bi bebeydi ki ağlayınca kusan gece uykusundan uyanıp kusan gündüz asla uyumayan gece zar zor uyuyup sabah 6 da uyanan gazlı reflülü ve şimdi ben 25 yasımdan önce beyazladı saçlarım büyüyünce görecek ama zorla uyandıracam sabahları

Ana 25 yaşındamısın masallah

O zamanda uyanmamak için diretir benim oğlanda inanılmaz zordu ya katılma nöbetleri olurdu birde o yüzden ağlatmaya korkardım. Bazı çocuklar dogustan zor oluyor yapacak birşey yok malesef. Olan biz annelere oluyor erken yaşta çöküyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…