- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.721
Ahahaha bak çocuk buradaadını da herkes öğrendi
Yaaa ozur dilerim dur simdi fark ettim of yaa
boşver önemli değil
Hahaha birşey söyleyeyim mi bende sana aynı oluyorum adını yazıyorum silip sonra nick yazıyorumYaa valla cok uzuldum
Ozur dilerim
Kisisel veridir bu olmazki ya
Hayir anlamiyorumda
Hahaha birşey söyleyeyim mi bende sana aynı oluyorum adını yazıyorum silip sonra nick yazıyorum
Aman ben hiç saklamıyorum bilmiyor musun kocam bile okuyorYaz kiz napalim hakettim
Kac kere sildimde bu sefer gitti
Icerik degistirmekten banlanicam simdi
ayyy allah korusun da kaçamıycaz bu hastalık bitecek mi acaba yaGidicez yaaa 11 Eylül de inş . Siirtte baktım az önce çok kötü.
Aman ben hiç saklamıyorum bilmiyor musun kocam bile okuyor
benim teyzemin cocugu öyle görünce bi şok oldum kıza mamasını verip yatağına bırakıyo 3 saat kesintisiz uyuyo ama o ağlatarak alıştırmışKiz hala uyumadi saat 7 den beri ayaktayizoglan sinir sistemimi cokerttikten sonra uyudu kiz hala direniyor. Hayır niye bu kadar direniyorlar anlamıyorum yatin uyuyun işte bir eliniz yağda bir eliniz balda. Cevremde bazı insanlar bizim cocuklarimiz gunde bilmem kac saat deliksiz uyurlardi biz uyutmak icin hic ugrasmazdik koyardik yatağa kendileri yatalardi dedikce bana birseyler oluyor. Inadina mi yapiyorlar bilmiyorumki neyse bu mesajı yazarken kızın gozleri gitti enerjim kalmadı vurup kafayı yatasim var benimde.
Benimde abimin ve dayımın çocukları öyleydi. Doğuştan alışıkti bunlar anneleri hic alıştırmamış. Normal bakımı dışında anneleri gram eziyet çekmemiş büyütürken melek gibi çocuklar. Bahsettigim kisilerin tipleri yıllardır aynı dirhem çökmemişler. Benim yumurcaklari ağlatmaya kalksam 7/24 saatimiz ağlamakla geçer az agliyorlar birde uyku için ağlarlar tam tımarhaneye donerizbenim teyzemin cocugu öyle görünce bi şok oldum kıza mamasını verip yatağına bırakıyo 3 saat kesintisiz uyuyo ama o ağlatarak alıştırmış
ben çöktüm valla öyle bi bebeydi ki ağlayınca kusan gece uykusundan uyanıp kusan gündüz asla uyumayan gece zar zor uyuyup sabah 6 da uyanan gazlı reflülüBenimde abimin ve dayımın çocukları öyleydi. Doğuştan alışıkti bunlar anneleri hic alıştırmamış. Normal bakımı dışında anneleri gram eziyet çekmemiş büyütürken melek gibi çocuklar. Bahsettigim kisilerin tipleri yıllardır aynı dirhem çökmemişler. Benim yumurcaklari ağlatmaya kalksam 7/24 saatimiz ağlamakla geçer az agliyorlar birde uyku için ağlarlar tam tımarhaneye doneriz
Ana 25 yaşındamısın masallahben çöktüm valla öyle bi bebeydi ki ağlayınca kusan gece uykusundan uyanıp kusan gündüz asla uyumayan gece zar zor uyuyup sabah 6 da uyanan gazlı reflülüve şimdi ben 25 yasımdan önce beyazladı saçlarım büyüyünce görecek ama zorla uyandıracam sabahları
26 oldum ama temmuzdaAna 25 yaşındamısın masallah
Küçükmüşsün kız26 oldum ama temmuzda25 ten önce beyazladı yaklaşık 2 yıldır yani
O zamanda uyanmamak için diretirben çöktüm valla öyle bi bebeydi ki ağlayınca kusan gece uykusundan uyanıp kusan gündüz asla uyumayan gece zar zor uyuyup sabah 6 da uyanan gazlı reflülüve şimdi ben 25 yasımdan önce beyazladı saçlarım büyüyünce görecek ama zorla uyandıracam sabahları
Küçükmüşsün kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?