- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.681
karar verdiniz mi tatile canim güzel olur sizin içinde değişiklik olurDiyet iyi gidiyor yemek düşünmemek için kendimi temizliğe verdimkendime 20 gün hedefi koydum çünkü kısmet olursa tatile gitmek istiyoruz orda çok yerim o yüzden şu 20 gün boyunca tutucam kendimi
Yasak gelmezse gideriz diye kararlaştırdık kısmet tabikarar verdiniz mi tatile canim güzel olur sizin içinde değişiklik olur
Yasak gelmezse gideriz diye kararlaştırdık kısmet tabi
Artık sezon bitiyor bizim gideceğimiz tarihte daha sakin olur diye düşünüyoruz
Kızım her gün soruyor ne zaman gidiyoruz ne kadar kaldı
Seni etiketledim cvp vermedin bana o yüzden yazmıyorum artık sana tamam mıcanım oğlum elimde telefon görünce hemen istiyo bende pek elime almıyorum saklıyorumo banyo yaparken yada oyuna daldığında yazabiliyorum sorduğun için teşekkür ederim sen nasılsın diyet nasıl gidiyo
Seni etiketledim cvp vermedin bana o yüzden yazmıyorum artık sana tamam mı
Tadı damağında kalıyor insanınGidin bu kıs zor olabilir
Benim de yeni tatilim geldi
Atışmalar başladı galiba yineSeni etiketledim cvp vermedin bana o yüzden yazmıyorum artık sana tamam mı
Tadı damağında kalıyor insanın
Esila bir şey soracağım sana
Kaş tarafında tatil yapmıştınız ev kiralamıştınız nerden kiraladınız
Geçen gün bir haber okudum çok kişiyi dolandırmışlar bu şekilde güvenli olduğunu nasıl bileceğiz
Bu sene otele gideceğiz ama seneye tatilin bir kısmını kaş tarafında geçirmek istiyoruz
Miiiikemmmelllll bir villa buldum gözüm kaldı
Seni etiketledim cvp vermedin bana o yüzden yazmıyorum artık sana tamam mı
Neredesenin bana yazmadığın cevapları saysam o hoooooo hatta o kadar güzel sevgi dolu mesajlarıma bile cevap vermedin kıııız
valla kız ama ben sana kıyamadım yinedeNerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?