• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yok normal hesaptan. E turuncuda eft yapmaya izin vermiyor zaten.
Dur bi bakayim yazicam

ing deki hesabına cüzi bir miktar da olsa ek hesap açtırırsan; ing günlük pakete geçersin. eft, hesap işletim ücreti vs. ödemezsin. benim günlük paket vardı, ek hesabı iptal edince o da iptal olmuş, bilseydim etmezdim. nakit para olunca turuncu hesabı kullanırım diyordum, eft ücreti varsa hiç de kullanamam, astarı yüzünü geçer.

ing deki hesabına cüzi bir miktar da olsa ek hesap açtırırsan; ing günlük pakete geçersin. eft, hesap işletim ücreti vs. ödemezsin. benim günlük paket vardı, ek hesabı iptal edince o da iptal olmuş, bilseydim etmezdim. nakit para olunca turuncu hesabı kullanırım diyordum, eft ücreti varsa hiç de kullanamam, astarı yüzünü geçer.
Ek hesap var. Turuncudan alip ek hesaba aktardim ve gonderdim eft ucreti kesti. Neyse artik bidaha eft işim olmaz oradan insallah. Pek kullandigim bir hesap fegil aslinda

çok teşekkürler, yarın şifremi almayı başarırsam, başvurumu yapıcam.

bu arada aöl başvuruları açıklanmış. 3 oturumda da görev çıkmış. başvuruların onaylanması gerekiyormuş, onayladım. haberiniz olsun.
Hemen bakiyorum. Kesin cikmadi ciksaydi mesaj gelirdi

Kizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.

Kizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.

geçmiş olsun canım, kimseye bir şey olmamış üzülme. arabası olup da hiç kaza yapmamış kişi yok denecek kadar azdır. üzülme.

Aa cok gecmis olsun.
Benim basima gelen cok daha ağirdi. Ve şuan hala etkisindeyim araba kullanmak istemiyorum.

aa cok gecmıs olsn canım Allah beterınden korusun cok sukur ıyısın araba tamır olur sen ıyı ol

Çok geçmiş olsun ya
Nereye çarptın?
Ben de yapmıştım önceki arabamla canını sıkma oluyor öyle
sana bişey olmamış ya

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş sıkma canını. Küçük kazalar büyükleri defeder derler.

Kafam-karisik Kafam-karisik
çok geçmiş olsun sana bor şey olması tabiki sinirlerin boşalıp ağlamışsındır üzülme.
ben oyle bir kaza geçirdim ki vücudumu üst kısmı çok zarar görüp alçı da kaldim dereye uçtum
herkes kaza yapabilir sakinles cnm

Geçmiş olsun.. Ben de tali yoldan anayola çıkarken park etmiş arabalar yüzünden gelen arabayı görmedim ve iki kapının ortasına bindirmiştim. Bu araba da ünlü bir şirketin arabasıydı, zararını sigortadan karşıladık ama bu kaza olduktan uzuuun bir süre sonra bana icra dava sı açmışlar... İtiraz ettik bir yıldır da öyle bekliyor.. Ne olacak bilmiyoruz..
Allah hepimizi korusun kaza yapmak insanı etkiliyor..

Günaydın kızlar, bugün hm den kızıma bir hırka, bir ev ayakkabısı ve gösterisi için siyah babet tarzı ayakkabı aldım...
160 tuttu. Bakalım inşallah beğenirim gelenleri.
Geçtiğimiz 2 günde 206 tl bankomattan, 271,5 kk dan gıda alışverişi yapmıştım.

Kızlar mebbiste 3 tanı açık lise sınav görevi basvurusu yapmıştım
Bugün 3 sınav göreviniz var ayın 23 üne kadar onaylayın diye msj geldi 5 dk sonra 2 sınav göreviniz var diye msj geldi 1 saat sonra 1 sınav göreviniz var diye msj geldi biraz sonra galiba sınav göreviniz yok diye msj gelecek ne bu böyle yarına kadar süre var onaylamak için niye böyle oldu ki

Back
X