- 7 Kasım 2017
- 16.741
- 40.972
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #7.421
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok normal hesaptan. E turuncuda eft yapmaya izin vermiyor zaten.
Dur bi bakayim yazicam
Ek hesap var. Turuncudan alip ek hesaba aktardim ve gonderdim eft ucreti kesti. Neyse artik bidaha eft işim olmaz oradan insallah. Pek kullandigim bir hesap fegil aslindaing deki hesabına cüzi bir miktar da olsa ek hesap açtırırsan; ing günlük pakete geçersin. eft, hesap işletim ücreti vs. ödemezsin. benim günlük paket vardı, ek hesabı iptal edince o da iptal olmuş, bilseydim etmezdim. nakit para olunca turuncu hesabı kullanırım diyordum, eft ücreti varsa hiç de kullanamam, astarı yüzünü geçer.
Hemen bakiyorum. Kesin cikmadi ciksaydi mesaj gelirdiçok teşekkürler, yarın şifremi almayı başarırsam, başvurumu yapıcam.
bu arada aöl başvuruları açıklanmış. 3 oturumda da görev çıkmış. başvuruların onaylanması gerekiyormuş, onayladım. haberiniz olsun.
Ek hesap var. Turuncudan alip ek hesaba aktardim ve gonderdim eft ucreti kesti. Neyse artik bidaha eft işim olmaz oradan insallah. Pek kullandigim bir hesap fegil aslinda
Kizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.
Aa cok gecmis olsun.Kizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.
aa cok gecmıs olsn canım Allah beterınden korusun cok sukur ıyısın araba tamır olur sen ıyı olKizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.
Çok geçmiş olsun yaKizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş sıkma canını. Küçük kazalar büyükleri defeder derler.Kizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.
Kizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın canımKizlar ya sabah okula giderken kaza yaptim. Arabanin lastiginin janti ve tampon gitti. Cok sukur bende bir sey yok. Ama sabah sinirlerim bosaldi. Aglaya aglaya yoruldum.bu arabada bir ugursuzluk mu var anlamadim.