• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay çok kötü olmuş çorbam mmmmm nohut da idare eder amannnn bir pizza olsa da ağzımın tadı düzelse ıyyyyyy dedim resmen yarın dışarda yiyecez kesin çünkü yemek yapmak istemeyince tadı berbat ötesi oluyor zehirlenecez
Internetten bakip yapsana cnm. Ben evlendigimde yemek yapmayi hic bilmiyordum. cogu yemegi internetten bakip ogrendim. genel olarakta yemeklerimi lezzetli bulurlar

Ankarada miydin canim. Neresiymis ya masallah valla. Senin sirket mi karsiliyodu?

Istanbuldayim
Acibademde yaptirdim. Normalde ozel saglik sigortamiz var ve karsilamasi lazimdi. Karsilamadi cunku soylenenden farkli bir sey yapilmis, ben de dikkat etmemisim.
Sirket karsilamak durumunda kaldi.

Bugun 40 tl kahvalti
10 tl yol
25 tl kahve
100 tl esime ayakkabi (acil ihtiyacti)

Sanirim 1 hafta kadar pek bir sey yiyip icemeyecegim disimden. Herhalde yol parasi disinda harcamam olmaz 1 hafta kadar.

Esimle birikim isini konustuk. Kurtkoyde 750 kira getirili evler var esyali studyolar. Universitelere yakin. Ogrencilerin tercih ettigi... En azindan onlardan almayi dusunuyoruz ki kirasi kredisinin buyuk kismini karsilar. Tabii nasip...

Kızlar selam, mesaideydim şimdi geldim.
1,25 ekmek aldım.
Bulaşık tableti, buzdolabı poşeti, cif çok indirimliydi stok için aldım.
Yemeği de şirkette yedim.
Sanırım cumartesi yine misafirlerim olacak yarın haber verecekler

Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz
1 tl ye bakla aldım
Eşime bakla kendime ıspanak pişirdim bugün

Istanbuldayim
Acibademde yaptirdim. Normalde ozel saglik sigortamiz var ve karsilamasi lazimdi. Karsilamadi cunku soylenenden farkli bir sey yapilmis, ben de dikkat etmemisim.
Sirket karsilamak durumunda kaldi.
Aa karistrdim kusura bakma canm. Evet istanbul piyasasi cok yuksek. Ankaranin dusuktur de cunku o yuzden sasrdim. gecmis olsun ins.:KK15:

Yarın boş günüm misafir agirlayacagim
Onlar için
Kakaolu kek
Fırın sütlaç
Ispanaklı gül böreği yaptım
Yarında mercimekli köfte yapacağım
Bugün sadece yufka ve vanilya aldım 7 tl tuttu

GeyikliGece GeyikliGece sana bir sey danismak istiyorum. biz her hafta koyden 5 kilo sut aliyoruz. Yogurt yapiyrm. Kizima her gun bir kase veriyorum. Ama artik 1 yasini doldurdu. gunde 100-120 cc kadar sut vermek istiyorum. Burada arkadasin biri az az buzluga koyup donduruyordu. Bnde oyle yapayim dedim ama icime sinmedi sanki butun vitamini olecekmis gibime geliyor. Senin bu konu hakkinda bilgin var mi?

GeyikliGece GeyikliGece sana bir sey danismak istiyorum. biz her hafta koyden 5 kilo sut aliyoruz. Yogurt yapiyrm. Kizima her gun bir kase veriyorum. Ama artik 1 yasini doldurdu. gunde 100-120 cc kadar sut vermek istiyorum. Burada arkadasin biri az az buzluga koyup donduruyordu. Bnde oyle yapayim dedim ama icime sinmedi sanki butun vitamini olecekmis gibime geliyor. Senin bu konu hakkinda bilgin var mi?

Vitamini ölmez, bu konuda iciniz rahat olsun
Ama inek sutunu bir bebek icin kof ve yorucu buluyorum. Böbreklere zarari var, agir yuk bindiriyor ve yeterince besleyici degil
Oglum hic icmedi henuz. 17 aylik...

T tatlu Yirmilik dişlerimin dördü de çıktı benim.
Bir tanesini hemen çektirmiştim, ucu görünüyordu çoğu gömülüydü.
Sonra diğer üçü normal diş gibi çıktı.
Çektirmeyeyim nasılsa ağrım sızım yok dedim ama sonra çene yapımın dar olması nedeniyle bir de baktım dişlerim de kayma yapıyor.
Hemen çektirdim üçünü de.
Ben her ihtimale karşı çektirmeni tavsiye ederim bu nedenle.

A Alya_sura88 Ben de hiç yemek yapma işlerinden anlamazdım.
Hatta şuan bile pek çok yemek için internet sitelerinden faydalanıyorum :)
Baklagiller oturdu kafamda ama et yemekleri vs için bakıyorum yine:)

günaydınlaaaar;

pure hazel pure hazel soracaktım unuttum, ing bank senin turuncu hesaptan mı eft ücreti kesti?

bir soru daha, aöf sınav görevi için başvurular ne zaman son bakabilir misin? ben hala şifre alamadım, yarın alıcam.

Back
X