Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı canım aynı her şeye ağlamalar bağırmalar , şunu yap dersin yapmaz, tamam yapma dersin hemen gider yapar.

bazen ev tımarhaneye dönüyor

@boza sürekli emiyor. Su da veriyorum içiyor.
nedemistimkibenn 6 diş var.hicbirinde ateş olmadı.
Disten değil gibime geliyor
tuce_tuce enfeksiyon mu acaba. Niye e nabiza vermezler ki off
Püre büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu veya hafif kum olabilir . Doktor bize öyle söylemişti bir kez başımıza gelmişti çünkü

6li kahve yani kadehler vardi dolap uygulamasina koydugum gun satildi bilsem hic bosuna bekletmezdim bugun kargoya verdim
Pazara ugradim cilek kapya biber seker fasulye kornison taze fasulye erik aldim
Kornisonu tursu yaptim
Taze fasulyeyi esime ayiklaticam
Seker fasulyeyide yarin aksam ayiklarim

Güzel günlerde giy canım ben Ankarada olsaydım verirdim kaftanı mı sana sadece kınamda giydim duruyor bwzanın altında
Çok tatlışsın ben evleneli 8 sene bitti.Benim de duruyor kınada giydiğim kaftanım. Bu normal giymelik kaftan. Ceket gibi Kot pantolon üstüne bile olur

Çok tatlışsın ben evleneli 8 sene bitti.Benim de duruyor kınada giydiğim kaftanım. Bu normal giymelik kaftan. Ceket gibi ☺ Kot pantolon üstüne bile olur
Hiç görmedim canım benim kuzenlerimde kınamda benim gibi elbiseli kaftan giyince direk aklıma o geldi

Yarın birikim adına eşime 4 bin yollayacagim.Bizim evin tutumlusu o.Aylardir ücretsiz izinde olmama rağmen yine de para koyabildik kenara.Eger devam edersem kenara gelecek ay bu kadar yollamam tabi.
Gün harcamaları yeğenime takım forması hediye 280,anneme hediye için 100,eşim ekmek icecek ve balığa 50 tl.
Ailem sayesinde, geçtiğimiz haftalarda isimi kolaylastirdilar diye ne kadar teşekkür etsem az..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…