- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.461
Güzel günlerde giy canım ben Ankarada olsaydım verirdim kaftanı mı sana sadece kınamda giydim duruyor bwzanın altındaSana özelden atayım cnm
Geçmiş olsun canım inşallah diştendir covid falan olmasındaKızlar
Kızımın ateşi 38.
Doktora götürdük. Boğaz kulak ciğer temiz. İdrar istedi sonuç çıkmadı.
Niye böyle oldu acaba.
Mutlu yılları olsun canım kızınınGüzel günlerde giy canım ben Ankarada olsaydım verirdim kaftanı mı sana sadece kınamda giydim duruyor bwzanın altında
Aynı canım aynıAhahahaha bak hiç o açıdan düşünmemiştim zeryq var ya beni resmen çıldırtıyor büyük kızım bile diyor ki anne ne zaman geçecek 2 yaş sendromu
Yani hiç bir şeyden mutlu olmuyor
Senin oğlan nasıl
Püre büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu veya hafif kum olabilir . Doktor bize öyle söylemişti bir kez başımıza gelmişti çünkü@boza sürekli emiyor. Su da veriyorum içiyor.
nedemistimkibenn 6 diş var.hicbirinde ateş olmadı.
Disten değil gibime geliyor
tuce_tuce enfeksiyon mu acaba. Niye e nabiza vermezler ki off
Geçmiş olsun püre.Teşekkürler kızlar.
Scss94 evet canım belki de odur.
Bakalım takip edeceğim.
Hemşire arkadaşımla sürekli irtibat halindeyiz
Çok tatlışsın ben evleneli 8 sene bitti.Benim de duruyor kınada giydiğim kaftanım. Bu normal giymelik kaftan. Ceket gibiGüzel günlerde giy canım ben Ankarada olsaydım verirdim kaftanı mı sana sadece kınamda giydim duruyor bwzanın altında
Hiç görmedim canım benim kuzenlerimde kınamda benim gibi elbiseli kaftan giyince direk aklıma o geldiÇok tatlışsın ben evleneli 8 sene bitti.Benim de duruyor kınada giydiğim kaftanım. Bu normal giymelik kaftan. Ceket gibi ☺ Kot pantolon üstüne bile olur
Sağol canım inşallah ilk defa böyle kutladık hep aile arasında oluyordu mutlu oldu kuzumMutlu yılları olsun canım kızının❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?