Bugün ne aldin kaç tl harcadin

5 TL gelirken fırından ekmek aldık kızlar 45 TL pasta aldık kardeşimin doğum günü bugün hediyesi dağıtıma çıkmış akşama gelir kendime almak istediğim bilekliği ona aldım umarım sever 14 TL eşim muz ve ıslak mendil aldı bebek için . Annem benim beşiğimi odama kurmuş bize oda yapmışlar . 72 TL de eşimin telefon faturasını ödedim sabah. Kasko için fiyat alacağız umarım 2000 der

Bugunkı harcamam. Tavuk ve ekmek oldu. Sukur ama hafta sonu mecbur il dısına cıkacagım. Bıletler cok pahalı olmus ya. Yapacak bir şey yok artık almak zorundayım

2 yaş sendromundan bildiriyorum kimseeeee girmesiinnnnnn anneler gardınızı alınnnnn

Herşeye ağlıyor ya napacağımı şaşırdım oynuyorum gülüyorum eğlendiriyorum seviyorum yok illa ki ağlayacak

Ağladı mı da susmuyor bütün herkes bizi dinliyor

Bugünde oruçluyum dişlerimi sıkmaktan başım ağrıdı

Biliyorum şuan duygularını kontrol etmeye çalışıyorsun çok zorlanıyor olabilirsin ama ben bak yanındayım deyip o ağlarken sırtını sıvazla elini tut ya da sarıl. Duygularınla başetmeyi öğreniyorsun zor olabilir ama yanındayım seni anlıyorum diyebilirsin canım tv de izlemiştim.

Ayyyy denemez olur muyum kesinlikle benim cadıya işlemiyor

Ağlıyor burnu akıyor

Burnum aktı diye ağlıyor

Sonra gözyaşım aktı diyor ağlıyor

Sonra niye ağladım diye ağlıyor

Soruyorum niye ağladın diye

Unuttum diye ağlıyorrrrr

Hep bir sebep buluyor yani

Koptum yerim onun atarlı giderli hallerini adanalı sonuçta

Koptum yerim onun atarlı giderli hallerini adanalı sonuçta
Ahahahaha bak hiç o açıdan düşünmemiştim zeryq var ya beni resmen çıldırtıyor büyük kızım bile diyor ki anne ne zaman geçecek 2 yaş sendromu

Yani hiç bir şeyden mutlu olmuyor

Senin oğlan nasıl

Ayyy çok tatlı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…