- 11 Mart 2013
- 33.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.110
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #77.421
Özledim bak senitövbe tövbe
bende özledim topikte sessiz bu aralar annenlere geldiniz miÖzledim bak seni
Evet 2 saat oldu geldikbende özledim topikte sessiz bu aralar annenlere geldiniz mi
Kendisi içindir püre, geline almış olamazKaftanı kendin giymek için mi aldın alya
benim aklıma da düğünde giyilen kaftan geldi ama öyle bişi değilmiş gördüm tek sefer giyilmez yaniKendisi içindir püre, geline almış olamaz
Ama tek bir sefer giymek için o kadar para verilir mi? tercih meselesi
Bende öyle düşündüm kaftan deyincebenim aklıma da düğünde giyilen kaftan geldi ama öyle bişi değilmiş gördüm tek sefer giyilmez yani
Evet canım keten kumaştan kruvaze ceket gibi düşünebilirsin .Kaftanı kendin giymek için mi aldın alya
Biliyorum şuan duygularını kontrol etmeye çalışıyorsun çok zorlanıyor olabilirsin ama ben bak yanındayım deyip o ağlarken sırtını sıvazla elini tut ya da sarıl. Duygularınla başetmeyi öğreniyorsun zor olabilir ama yanındayım seni anlıyorum diyebilirsin canım tv de izlemiştim.2 yaş sendromundan bildiriyorum kimseeeee girmesiinnnnnn anneler gardınızı alınnnnn
Herşeye ağlıyor ya napacağımı şaşırdım oynuyorum gülüyorum eğlendiriyorum seviyorum yok illa ki ağlayacak
Ağladı mı da susmuyor bütün herkes bizi dinliyor
Bugünde oruçluyum dişlerimi sıkmaktan başım ağrıdı
Ayyyy denemez olur muyum kesinlikle benim cadıya işlemiyorBiliyorum şuan duygularını kontrol etmeye çalışıyorsun çok zorlanıyor olabilirsin ama ben bak yanındayım deyip o ağlarken sırtını sıvazla elini tut ya da sarıl. Duygularınla başetmeyi öğreniyorsun zor olabilir ama yanındayım seni anlıyorum diyebilirsin canım tv de izlemiştim.
KoptumAyyyy denemez olur muyum kesinlikle benim cadıya işlemiyor
Ağlıyor burnu akıyor
Burnum aktı diye ağlıyor
Sonra gözyaşım aktı diyor ağlıyor
Sonra niye ağladım diye ağlıyor
Soruyorum niye ağladın diye
Unuttum diye ağlıyorrrrr
Hep bir sebep buluyor yani
Ahahahaha bak hiç o açıdan düşünmemiştim zeryq var ya beni resmen çıldırtıyor büyük kızım bile diyor ki anne ne zaman geçecek 2 yaş sendromuKoptumyerim onun atarlı giderli hallerini adanalı sonuçta
Ayyy çok tatlı yaaAyyyy denemez olur muyum kesinlikle benim cadıya işlemiyor
Ağlıyor burnu akıyor
Burnum aktı diye ağlıyor
Sonra gözyaşım aktı diyor ağlıyor
Sonra niye ağladım diye ağlıyor
Soruyorum niye ağladın diye
Unuttum diye ağlıyorrrrr
Hep bir sebep buluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?