- 11 Mart 2013
- 33.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.101
Hafta başı takip ettiğim astrolok depremi tahmin etmişti . Dün sabahta yine deprem demiştio doğuda da bir deprem bekliyor
Selam kızlar
Sabah yine görümceme geldik çocuğu bıraktım hastaneye gittik
Holteri çıkardılar ama sonuçlarının çıkması birkaç gün sürüyormuş. Birkaç gün sonra tekrar gideceğim
Görümcem kahvaltı hazırlamış sağolsun kahvaltı yaptık oturuyoruz şimdi
Görümcemin kızı test yaptırdı sonucunu bekliyoruz inşallah negatif çıkar. İşyerinde yanında çalışan kişi pozitif çıkmış.
Devlet hastaneleri asla test yapmıyor çalıştığı şirket eve ekip göndermiş evde yapmışlar testi.
Bakalım sonuç ne çıkacak
Selam kızlar
Sabah yine görümceme geldik çocuğu bıraktım hastaneye gittik
Holteri çıkardılar ama sonuçlarının çıkması birkaç gün sürüyormuş. Birkaç gün sonra tekrar gideceğim
Görümcem kahvaltı hazırlamış sağolsun kahvaltı yaptık oturuyoruz şimdi
Görümcemin kızı test yaptırdı sonucunu bekliyoruz inşallah negatif çıkar. İşyerinde yanında çalışan kişi pozitif çıkmış.
Devlet hastaneleri asla test yapmıyor çalıştığı şirket eve ekip göndermiş evde yapmışlar testi.
Bakalım sonuç ne çıkacak
Agla agla icim cikti anneyle cocuklarini bekliyorum Allahim sen yardim et insallah sag cikarlar
İyiyiz canım.Gece birlikte yattık 3 kişi yatak dar biri dönse sallanıyoruz çok tedirgin yattık.Eşim orduevine trasa gitti bizde gittik onunla yalnız kalmak istemiyorum bir süre.Şimdi geldik temizlik yapıp yemek yapacağım 6da kayınvalideyi alacağız.Aklım evde kalacak çocuk evdeyken inş deprem olmazokyonus iyi misiniz
Dünkü menumduMercimek corbası
Bezelye
Pilav
Bisküvi pastası yapacağım bugünkü menü bu.
Yarında ispanak erişte falan yaparım.Dün ıspanak aldım.Haftaiçi köfte patates yapacağım yavaş yavaş menü oluşturuyorum kafamda yemek düşünmek zor vallaDünkü menumdu
Yemeğin adını koyunca insan bir rahatlıyor.Yarında ispanak erişte falan yaparım.Dün ıspanak aldım.Haftaiçi köfte patates yapacağım yavaş yavaş menü oluşturuyorum kafamda yemek düşünmek zor valla
İyiyiz canım.Gece birlikte yattık 3 kişi yatak dar biri dönse sallanıyoruz çok tedirgin yattık.Eşim orduevine trasa gitti bizde gittik onunla yalnız kalmak istemiyorum bir süre.Şimdi geldik temizlik yapıp yemek yapacağım 6da kayınvalideyi alacağız.Aklım evde kalacak çocuk evdeyken inş deprem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?