Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Sabah yine görümceme geldik çocuğu bıraktım hastaneye gittik

Holteri çıkardılar ama sonuçlarının çıkması birkaç gün sürüyormuş. Birkaç gün sonra tekrar gideceğim

Görümcem kahvaltı hazırlamış sağolsun kahvaltı yaptık oturuyoruz şimdi

Görümcemin kızı test yaptırdı sonucunu bekliyoruz inşallah negatif çıkar. İşyerinde yanında çalışan kişi pozitif çıkmış.

Devlet hastaneleri asla test yapmıyor çalıştığı şirket eve ekip göndermiş evde yapmışlar testi.

Bakalım sonuç ne çıkacak

sen nasıl gittin oraya zerya pozitifse hadi

Bizdede boyle oldu
Oysa 2 ay once supheli temas diyince hemen yapmislardi
Gerci o sonuc negatif gelmisti ama bence hataliydi

Bugun cok is yapmayacagim
Kisliklara bakarim
Puanim var disari cikamiyorum n11 de harcarim
Evi turlayayim dolapa urun bulayim
Orda sattiklarimla hep dolar ve euro aldim. Hic dokunnmadim. Bana moral oluyor.
Birde belli gunlerde sembolik rakamlar atiyorum. Ortaya birseyler cikmaya basladi.

İyiyiz canım.Gece birlikte yattık 3 kişi yatak dar biri dönse sallanıyoruz çok tedirgin yattık.Eşim orduevine trasa gitti bizde gittik onunla yalnız kalmak istemiyorum bir süre.Şimdi geldik temizlik yapıp yemek yapacağım 6da kayınvalideyi alacağız.Aklım evde kalacak çocuk evdeyken inş deprem olmaz

Yarında ispanak erişte falan yaparım.Dün ıspanak aldım.Haftaiçi köfte patates yapacağım yavaş yavaş menü oluşturuyorum kafamda yemek düşünmek zor valla
Yemeğin adını koyunca insan bir rahatlıyor.
Benim de günlük en büyük sıkıntım yemek.
Pazardan ıspanak baktık ama pek beğenmedik. Ben de alıp yapmak istiyorum bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…