- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.121
Canım dikkatli olunSelam kızlar
Sabah yine görümceme geldik çocuğu bıraktım hastaneye gittik
Holteri çıkardılar ama sonuçlarının çıkması birkaç gün sürüyormuş. Birkaç gün sonra tekrar gideceğim
Görümcem kahvaltı hazırlamış sağolsun kahvaltı yaptık oturuyoruz şimdi
Görümcemin kızı test yaptırdı sonucunu bekliyoruz inşallah negatif çıkar. İşyerinde yanında çalışan kişi pozitif çıkmış.
Devlet hastaneleri asla test yapmıyor çalıştığı şirket eve ekip göndermiş evde yapmışlar testi.
Bakalım sonuç ne çıkacak
Kuzum görümcemin kızı evli başka bir ilçede yaşıyor. 10 gündür de annesine hiç gelmemiş görüşmemişler. Zaten çalışma arkadaşı pozitif çıkınca hemen kendini evde izole etti. Onun öncesinde de annesiyle görüşmedikleri için içim rahat geldimsen nasıl gittin oraya zerya pozitifse hadi
Bende düşünüyorum öyle burda olursa ben ne yaparım diye haberleri izliyorum sürekli ağlıyorum çocuklarımla beraber uyuycam olurda bişey olursa uyurken yanımda olsunlar zaten duygusalım iyice mahvoldumHafta başı takip ettiğim astrolok depremi tahmin etmişti . Dün sabahta yine deprem demiştio doğuda da bir deprem bekliyor
Anne ve İkizler sağ, erkek olan 7 yaşındaki umut vefat etmiş 3 yaşındaki elife ulaşamamışlardı.Kızlar enkaz altında kalan anne ve 4 çocuğu ne oldu
Tv ye bakmadım henüz
Nette baktım kadın ve 3 çocuğu çıkarıldı diyor az önce durumlarda biri yazmış 2 çocuk cansız çıktı diye ama öyle bir haber göremedim inş doğru değildir
Hangisinin
Evet canım irmikli muzlu yapıyodun yaHangisininbebek için olan mı
150 cc suEvet canım irmikli muzlu yapıyodun ya
Ayyyy sevindim zeryammm 5 günde çıkıyor zaten eğer varsaEve geldik çocuğu uyuttum şükür , yordu bugün beni.
Görümcemin kızının testi negatif çıkmış , ama kuluçka süresi olabilir gidin bir muayene olun grip ise ona göre ilaç versinler demiş doktor.
Eşiyle birlikte hastaneye gidiyolarmış haber verdiler şimdi.
Bu holter cihazı cildimi mahvetmiş, bant takılan yerlerim resmen yanık gibi kıpkırmızı. Yarın ilk iş banyoda kendimi çitileyeceğim
Çok teşekkürler canım150 cc su
5 tatlı kaşığı irmik
Çeyrek gibi filan muz göz kararı yapıyorum onu
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
bazen cennet hurması ekliyorum pekmezi azaltıp
Bazen armut veya elma bazen 130 cc su ile yapıyorum yaparken 2 küp peynir altı suyu atıyorum içine kemikleri için çok önemli
bir tarif gördüm 1 mandalinayı sıkıp suyunda irmiği pişiriyorlardı nasıl olur ki acabasende başka tarifle varsa alırım . Birde yulafla yapıyorum ama onun kıvamını ayarlamak çok zor ona tam tarif olmadı daha tam yapayım yazarım sana . Biraz koyu olunca güzel oluyor çünkü benim bebe asla sakin oturmaz bir sağ bir sol döner ayağa kalkar beni yorar yedirene kadar . Sıvı olduğu zaman üstüne filan çok dökülüyor biraz koyu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?