Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım dikkatli olun

sen nasıl gittin oraya zerya pozitifse hadi
Kuzum görümcemin kızı evli başka bir ilçede yaşıyor. 10 gündür de annesine hiç gelmemiş görüşmemişler. Zaten çalışma arkadaşı pozitif çıkınca hemen kendini evde izole etti. Onun öncesinde de annesiyle görüşmedikleri için içim rahat geldim

Hafta başı takip ettiğim astrolok depremi tahmin etmişti . Dün sabahta yine deprem demişti o doğuda da bir deprem bekliyor
Bende düşünüyorum öyle burda olursa ben ne yaparım diye haberleri izliyorum sürekli ağlıyorum çocuklarımla beraber uyuycam olurda bişey olursa uyurken yanımda olsunlar zaten duygusalım iyice mahvoldum (

Kızlar enkaz altında kalan anne ve 4 çocuğu ne oldu
Tv ye bakmadım henüz
Nette baktım kadın ve 3 çocuğu çıkarıldı diyor az önce durumlarda biri yazmış 2 çocuk cansız çıktı diye ama öyle bir haber göremedim inş doğru değildir

Evi süpürdüm sildim hızlıca. Makineye çamaşır attım. Dışarı çıktık . İskender yiyeceğizkardeşime de değişiklik olur.
Yalnız bileğim aciyor ev supurunce. Şuan kötü. Ayda bir kadın gelecek bu durumda yine. Butceye ekleyeceğim bir masraf daha

Evi süpürdüm sildim hızlıca. Makineye çamaşır attım. Dışarı çıktık . İskender yiyeceğizkardeşime de değişiklik olur.
Yalnız bileğim aciyor ev supurunce. Şuan kötü. Ayda bir kadın gelecek bu durumda yine. Butceye ekleyeceğim bir masraf daha

Anne ve İkizler sağ, erkek olan 7 yaşındaki umut vefat etmiş 3 yaşındaki elife ulaşamamışlardı.

Evet canım irmikli muzlu yapıyodun ya
150 cc su
5 tatlı kaşığı irmik
Çeyrek gibi filan muz göz kararı yapıyorum onu
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz

bazen cennet hurması ekliyorum pekmezi azaltıp
Bazen armut veya elma bazen 130 cc su ile yapıyorum yaparken 2 küp peynir altı suyu atıyorum içine kemikleri için çok önemli

bir tarif gördüm 1 mandalinayı sıkıp suyunda irmiği pişiriyorlardı nasıl olur ki acaba sende başka tarifle varsa alırım . Birde yulafla yapıyorum ama onun kıvamını ayarlamak çok zor ona tam tarif olmadı daha tam yapayım yazarım sana . Biraz koyu olunca güzel oluyor çünkü benim bebe asla sakin oturmaz bir sağ bir sol döner ayağa kalkar beni yorar yedirene kadar . Sıvı olduğu zaman üstüne filan çok dökülüyor biraz koyu yapıyorum

Eve geldik çocuğu uyuttum şükür , yordu bugün beni.

Görümcemin kızının testi negatif çıkmış , ama kuluçka süresi olabilir gidin bir muayene olun grip ise ona göre ilaç versinler demiş doktor.

Eşiyle birlikte hastaneye gidiyolarmış haber verdiler şimdi.

Bu holter cihazı cildimi mahvetmiş, bant takılan yerlerim resmen yanık gibi kıpkırmızı. Yarın ilk iş banyoda kendimi çitileyeceğim

Ayyyy sevindim zeryammm 5 günde çıkıyor zaten eğer varsa

Çok teşekkürler canımBen muhallebi ek gıdaya geçtiğim ilk zamanlar yaptım ama sonra bıraktım. Kendi de pek yemek istemedi. Normal kahvaltı yemek vs. biz ne yesek onu yiyor. Ama bu ara pek iştahı yok huysuzlaştı. Dişler de çıkıyor. Besleyici doyurucu hızlı yenecek tarifler lazım. Senin tarifin güzelmiş yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…