- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.561
Bana laf mı attın 6ay be daha üzeri kalacak benimkiBenim ki aynı şehirde yarım saatlik mesafede 6 gün kaldı
Sizin gibi uzaktan gelse 6 ay kalır kesin
Dişini sık canım bir kaç gün
Biz buradayız darlandıkça yaz bize
Bdv ye gitsem boşan diye başlarlarKızzz sakın bdv ‘ye yazma buraya yaz direk
Niye öyle kaldi ya hazır yemek cay ve diye mi narinBenim ki aynı şehirde yarım saatlik mesafede 6 gün kaldı
Sizin gibi uzaktan gelse 6 ay kalır kesin
Dişini sık canım bir kaç gün
Biz buradayız darlandıkça yaz bize
Ben olsam narin gibi gelinde kalmam direkt yerleşirim onaNiye öyle kaldi ya hazır yemek cay ve diye mi narin
Pazartesi sabah giderler esim gece nöbetçi çünkü benimle bas basa kalmak istemezlerOlmazsın ağzım burnum diyene kadar giderler2 gün ne ki senin için
Yazma oraya buraya yazarsın canımSence bizim evde neler olacak bdv lik olur muyum
Bende onu çok tatlı buluyorum zatenBen olsam narin gibi gelinde kalmam direkt yerleşirim ona
Herkesin başında canını sıkma en hafif hasarla atlatmaya bakBdv ye gitsem boşan diye başlarlarburayı da dert duvarına çeviriyorum utanıyorum
Aylar oldu oraya bakmayalı ayyyyy oraya gidince ceza alıyorum hepYazma oraya buraya yazarsın canım
Aynen öyle eltimde pek kalmaz sende rahat ediyorum diyor kendileriNiye öyle kaldi ya hazır yemek cay ve diye mi narin
Bebeğin burnu morardı ya dun eşim kv ye benim yanımda düştü demis . Bana geldi dedi ki bebekle ilgili tüm sorumluluk bende rahat ol dedi . Kendi evimde tartışmam zaten yada amanHerkesin başında canını sıkma en hafif hasarla atlatmaya bak
Ben dicektim oraya gidince hemen ceza alınıyor zaten dedikleri boşan baştan belliymiş falan filanAylar oldu oraya bakmayalı ayyyyy oraya gidince ceza alıyorum hep
Kv anneme demis ki kızlarımız evinde rahat edemiyorum Tuğçe de rahat ediyorumAynen öyle eltimde pek kalmaz sende rahat ediyorum diyor kendileri
okyonus sana demedim canım
Bizimki gerçekten kalır o kadar senin ki en azından çocuğa bakıyor bizim ki keyfi kalır
Aynen orada yorum yazinca tartışıyorum geneldeBen dicektim oraya gidince hemen ceza alınıyor zaten dedikleri boşan baştan belliymiş falan filan
Kv anneme demis ki kızlarımız evinde rahat edemiyorum Tuğçe de rahat ediyorum
Otel konforu bitti bizde ama sorun o işteayyy çok güldüm yaaa
Müzelik insanlarız ne mutlu bize
Kayınvalitoşkolarımız bizde çok rahat ediyor
Ondan kavga çıkartıyor.Totosuna rahat batıyorKv anneme demis ki kızlarımız evinde rahat edemiyorum Tuğçe de rahat ediyorum
Sorma yaaaaa kızlar normal davranacağını ben unutmus gibiOndan kavga çıkartıyor.Totosuna rahat batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?