- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.541
Hergün söyle bıkmadan gelmeden ara söyle gün içinde mesaj at bıktır bidaha bişey unutmaya boşver eye cesaret edemesinValla işte üç ay bekledim halaaaa almadı
Hiç göreyim de alayım derdi yok
Amin inşallah canım hayırlı evlat olsun önemli olan o ben 4 kardeşim 3 erkek tek kız babam rahmetli hep derdi kız evladı başka ben onlardan istryemedigimi senden istiyorum keşke ablalarında yaşasaydı diyrAllah sağlıklı hayırlı evlat versin gerisi boş arkadaşım.
boyle söylediklerinde cok üzülüyorum Allah’ın işine karışacak halimiz yok ya Ne geldigyse bas göz üstüne diyeceğiz
Aynen yaaaaSenin astrolog diyordu dimi gerginlik falan biseyler yazmıştın.
tuce_tuce zerya271210 ee tohum ne verilirse biz onu ekiyoruz
Darısı isteyenlere olsun bize 1 adet haşere yettiElticilik bi ise yaramış
Evlat tabiki cok kıymetli ne bilim kız cok başka
Darısıokyonus tuce_tuce zerya271210 @Sevgiyeyolculuk
Başka erkek anaları kim vardı
Ondan tabi sen oğlan doğursaydın 2 tane beşibiryerden olurdu okulda takardın kimse ezemezdi seni
Senin olurdu olurduuuBende kız doğursam benimde olmazdı
KoptumKız analarına gelsin@kmslhnd ye de gelsin yok ama olsun
Oğlun olcak senin susBenimkide kızdı ama eltimin irrrkeeekti
Altın falan istemiyorum ben yine kızım olsun başım gözüm üstüne
Senin olurdu olurduuuSen evin şehzadesi ile evlendiğin için senin yine olurdu
Daha gençsin sen olur senin öyle demeDarısı isteyenlere olsun bize 1 adet haşere yetti
Bakamıyorum valla zorDaha gençsin sen olur senin öyle deme
Acayip formundasın bu akşamDaha gençsin sen olur senin öyle deme
Napim ya stresimi burada atıyorumAcayip formundasın bu akşam
Kızım olsun dua edin
Sence bizim evde neler olacak bdv lik olur muyumNapim ya stresimi burada atıyorumCanlarım benim gelin sarılacağım size
Kızzz sakın bdv ‘ye yazma buraya yaz direkSence bizim evde neler olacak bdv lik olur muyum
Olmazsın ağzım burnum diyene kadar giderlerSence bizim evde neler olacak bdv lik olur muyum
Yani orada ne uğraşacak buraya yazsın biz dostları çözeriz sorunuKızzz sakın bdv ‘ye yazma buraya yaz direk
Benim ki aynı şehirde yarım saatlik mesafede 6 gün kaldıSence bizim evde neler olacak bdv lik olur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?