- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #82.861
Büyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşumTeşekkür ederim alya hoşgeldin
Evet ya ilk hamileliğimde bende çok leblebi yemiştim onu unuttum aldırayım eşime
Sen nasılsın kızın nasıl
Büyümüştür kocaman olmuştur
Ayyy maşallah allah nazarlardan korusunBüyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum
Canım ek besin bizimde iyiydi şimdi çok dönüyor zorla yiyor dayım kehribar kolye getirdi 1 haftadır iyi dişe etki ediyor diyolar ondanmıdır bilmiyorum yemesi düzeldi.birde bimden boyama önlüğü aldım ek besine gecmeden çok işime yaradı çıkarınca leke falan yok sinir oluyorum lekelenince yıkaması kurumasıda pratik
Tesekkür ederiz teyzesiAyyy maşallah allah nazarlardan korusun
Çok tatlı ve güzel bir kız
Allah uzun ömürler versin şansı bahtı güzel olsun
MaşallahBüyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum
maşallah çok güzel bir bebek şansı bahtı açık olsunBüyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum
Boza valla merakla bekliyorum bakalımValla helal olsun sana Tuğçe. Sen dik durdun ya, o da artık sana saygı duymaya başladı bence.
Maşallah canımBüyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum
Burası da öyle. Dün yıkayıp astım hala kurumadılar. Kurutma makinesi mi alsam ne yapsam bilmiyorum. Haftada kaç makine çalışıyor.Selam kızlar kv lerin odasını hazırladım . Bebeğe biraz çorba yedirdim şimdi uyuyor bende birşeyler atıştırıyorum uyanınca yoğurt filan denerim . Evi süpürüp sileceğim hava çok kötü
Boza kızın nasıl iyi miBurası da öyle. Dün yıkayıp astım hala kurumadılar. Kurutma makinesi mi alsam ne yapsam bilmiyorum. Haftada kaç makine çalışıyor.
Oyy maşallah Allah sağlıklı uzun ömür versinBüyüdü çok şükür zaman bulup giremiyorum 7.aya girdik çok hareketli bir çocuk.11de öğrenmiştik cinsiyeti her anı çok heyecanlı çocukların.inş bir an önce biter bulantıların.bu da benim minnoşum
Kurutma al kendini ödüllendirBoza kızın nasıl iyi mi
Kışın büyük bir sorun haline geliyor çamaşır olayı
Bende genelde bir akşam çamaşırlıkta bekletiyorum sonra azar azar banyoda peteğin üzerinde kurutuyorum
Diğer türlü çok uzun sürüyor kurumaları
Anca kendine alır kız oKurutma al kendini ödüllendir2 çocuk anası olacaksın.Hatta söyle kayınvalide alsın Doğum hediyesi
İyi iyi çok şükür arkadaşım. Toparladı kalmadı bir seyi. Ama korkuttu bizi zilli.Boza kızın nasıl iyi mi
Kışın büyük bir sorun haline geliyor çamaşır olayı
Bende genelde bir akşam çamaşırlıkta bekletiyorum sonra azar azar banyoda peteğin üzerinde kurutuyorum
Diğer türlü çok uzun sürüyor kurumaları
Kombiyi açtın mı şekerimCanım 16-20 kasım ara tatilPenguen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?