- 25 Nisan 2018
- 1.442
- 5.021
- 158
- 39
- Konu Sahibi pure hazel
- #82.961
Dun discide randevum vardi, 3 dolgu yaptirdim, 266$ odedim. Ilk defa yaptirdim, daha da var yapilacak, nasil uyusturduysa doktor yuzum kaydi, evde baya dalga gectiler benimle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava resmen 180 derece dönüyor Zeynepcim, bizde de öyle, eyvah kis geldi derken Eylül havalarina döndük. Iyi oodu bol bol disari çıktık, zor ve uzun bir kış olacak son rahat günlerdi. Zaten sonbahari cok seviyorum hic bitsin istemiyorum. Renkleri izlemeye doyamıyorumMerhaba kizlar, isteyim, bir arkadasim var yari zamanli calisiyor, laba gelmesi gerek, biraz isi varmis, kizima biraz bakarmisin dedi, tabi dedim, kizi 5 aylik, benimki buyudu resmen, bebek sevmeyi cok seviyorum.
Dun hava bizde o kadar guzeldi ki, gecen hafta kar yagiyordu, dun resmen terledim,uzaklardabiz sizde hava nasil bugunlerde? Cocuklari babasi iki kere disari cikardi, gunduz yorulunca gece ne guzel uyuyorlar ya.
Tesekkur ederim canim, yarisini da sigorta karsiladi. Sana da cok gecmis olsun.Selam kızlar,
Işimi yetistirmeye çalışıyorum yoğunum, ev işi de hiç bitmiyor zaten,, gelemedim uzun zamandır.
pure hazel hoşgeldin nasılsın?
Zeynep Gulru geçmiş olsun, 3 dolgu için gayet iyi odemissin
burada ilaçlar cok etkili oluyor ya... bana bel fıtığı için bi tane agri kesici vermişti doktor, 48 saat yataktan başımı kaldıramadım. Bir daha da içmedim
![]()
Ya biz de nerflix yok biliyormusun, esim ve babam televizyon izliyor, ben telefondan bir sey bakarsam bakiyorum. Comcast var bizde bazi kanallari dahil etmistik, 117$ gibi bir sey oduyoruz internet + tv. Su islerimi yoluna koyayim netflix alacagim, suan hic vaktim yok izlemeye, cok guzel seyler varmis duyuyorum.Netflixe yeni Türk dizi gelmiş, "bir başkadır"... Netflixte ethos diye geçiyor, oyuncularin Türk olduğunu görünce çaktım.
Velhasıl güzel dizi, aksiyon olmamasına ragmen hic sikilmadan izliyorum. Oyuncular da süper. Gunde 1 bölümle sınırladım, işimi teslim edene kadar boyle sınırlı![]()
Bizde de Comcast internet+TV vardı. Netflix ve Amazon prime da var. TV kanallarini iptal ettik, çünkü takip edemiyoruz. Netflixte istedigimiz seyi istediğimiz zaman izliyoruz, kaldihimiz yerden devam edebiliyoruz vs. Amazon prime video da ayni şekilde. YouTube ile beraber tam geliyor. Zaten butun gun calisiyorsun, aksam da eviniz kalabalik ne guzel izlemeye vaktiniz olmuyordur.Ya biz de nerflix yok biliyormusun, esim ve babam televizyon izliyor, ben telefondan bir sey bakarsam bakiyorum. Comcast var bizde bazi kanallari dahil etmistik, 117$ gibi bir sey oduyoruz internet + tv. Su islerimi yoluna koyayim netflix alacagim, suan hic vaktim yok izlemeye, cok guzel seyler varmis duyuyorum.
Ben de diziyi dün bir günde bitirdimNetflixe yeni Türk dizi gelmiş, "bir başkadır"... Netflixte ethos diye geçiyor, oyuncularin Türk olduğunu görünce çaktım.
Velhasıl güzel dizi, aksiyon olmamasına ragmen hic sikilmadan izliyorum. Oyuncular da süper. Gunde 1 bölümle sınırladım, işimi teslim edene kadar boyle sınırlı![]()
Gecmis olsun, bende de cok is var, daha dolgu olacak, bir tane kaplama var, bir de yirmilikler cekilecek. Bana Turkiye'ye gel daha uygun olur dediler ama daha bekleyemiyecegim, 2300$ fatura cikardilar, yarisini sigorta odeyecek, sen neler yaptiriyorsun?Herkese merhabalar
Ben de diş tedavisine başladım baya masraflı olacak sanırım. Gitti paralar
Benim de kalan tedavisi yaptırmam gerek. Nisanda yapılacaktı salgından korktum. Durdukça da ilerliyor gibi hissediyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.Herkese merhabalar
Ben de diş tedavisine başladım baya masraflı olacak sanırım. Gitti paralar
Canım Türkiye daha ucuz erteleyebileceğim bir şey ise ertele. Ama bizim bütçelerimize göre de pahalı işlemler. TL nin hiç değeri yok.Masseter botox , MR splint , diş taşı temizliği, eşime de dolgu ve diş taşı temizliği ve MR splint (onunki ucuz olan saydam dişlik de olabilir)Gecmis olsun, bende de cok is var, daha dolgu olacak, bir tane kaplama var, bir de yirmilikler cekilecek. Bana Turkiye'ye gel daha uygun olur dediler ama daha bekleyemiyecegim, 2300$ fatura cikardilar, yarisini sigorta odeyecek, sen neler yaptiriyorsun?
Canım aslında biz de her seferinde emini virüs kapmayız diyerek gidiyoruz. Bir arkadaşım diş hekimi ve o bile söylüyor ne kadar dikkat etsek de virüs kapan oldu diye. Çok müşterisi olmayan bir diş hekimi tercih ettik inş doğru teşhis koymuştur. Eşimin de dişine ilerlerse kanal tedavisi demiş ertelemeden dolgu yaptıracağız. Boza ya dr ne yapılması gerektiğini ücretini saydıkça moralimiz bozuldu. Her şey çok pahalı bilmiyorum ay sonunu nasıl getireceğiz.Benim de kalan tedavisi yaptırmam gerek. Nisanda yapılacaktı salgından korktum. Durdukça da ilerliyor gibi hissediyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.