Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu arada yakin zamanda bankadan altın/doviz alan var mı? Vergi kalkacak diye okumuştum kalktı mı acaba...

Merhaba kizlar, iy haftalarimiz olsun. Pazar gunu yarim gun calistim, bu hafta sunumum var ona yetistirmem gereken deneylerim vardi. Eve gittigimde esim yogurt mayalamis, ekmek ve tahinli kurabiye yapmisti. Ben de cocuklara yogurt corbasi yaptim. Aksam icin buzluktaki baligi pisirdik.

Merhaba kizlar, iy haftalarimiz olsun. Pazar gunu yarim gun calistim, bu hafta sunumum var ona yetistirmem gereken deneylerim vardi. Eve gittigimde esim yogurt mayalamis, ekmek ve tahinli kurabiye yapmisti. Ben de cocuklara yogurt corbasi yaptim. Aksam icin buzluktaki baligi pisirdik.
Maşallah Zeynepcim Eşinin eline sağlık, cok takdir ettim.. 😁

Sagolsun isteyerek yapar cunku yemekle ugrasmak hosuna gidiyor, ayni seyi temizlik icin soyleyemiyecegim, ben dersem yapar ancak.
Deyince yapması da önemli canım sonucta yapıyor 👌
Black Friday e son 10 gün Zeynep, robot alicam süpürge derdine son inşallah 😅

Deyince yapması da önemli canım sonucta yapıyor 👌
Black Friday e son 10 gün Zeynep, robot alicam süpürge derdine son inşallah 😅
Simdiden hayirli olsun, ben de istiyorum ama sanirim tasininca alacagim. Black Friday icin de hicbir sey yok aklimda, ufak tefek hediyelik disinda.

Selam herkese
Bugün 1 tane büyük palamut aldık iki kişiye çok geldi. Salata ile yedik. Öğlen de pırasa yaptım arttı yarın da yenir.
balıkçı 45tl
süt 18tl
Çiçekçi 105tl
Trendyoldan 2 adet arayüz fırçası 116tl
süt mayaladım 3 kilo almıştım 1 kilosu ile lor peynir yapmaya karar verdim.
sukulent aldım 20tanesi 105tl kargo ile gelecek.
Diş hekimine 350tl diş taşı temizliği 850tl diş sıkmayı önlemek için aparat.
eşimin de dolgu ve temizleme 700tl
Botox yaptırdım diş sıkma sorunu için çeneme yapıldı sadece 850tl

Selam herkese
Bugün 1 tane büyük palamut aldık iki kişiye çok geldi. Salata ile yedik. Öğlen de pırasa yaptım arttı yarın da yenir.
balıkçı 45tl
süt 18tl
Çiçekçi 105tl
Trendyoldan 2 adet arayüz fırçası 116tl
süt mayaladım 3 kilo almıştım 1 kilosu ile lor peynir yapmaya karar verdim.
sukulent aldım 20tanesi 105tl kargo ile gelecek.
Diş hekimine 350tl diş taşı temizliği 850tl diş sıkmayı önlemek için aparat.
eşimin de dolgu ve temizleme 700tl
Botox yaptırdım diş sıkma sorunu için çeneme yapıldı sadece 850tl
Gecmis olsun Alya, benim de haftaya yine randevum var, bi 3 dolgu daha yapilir heralde.

Merhabalar, öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun🥰

Bu aralar çok harcama yapıyoruz, black Friday indirimleri başladı. Kizima, kendime birkac parca kiyafet aldım.

Perşembe şükran günü, her yer hindi dolu... eşim heveslendi ne zamandır alayım pişirelim diyordu çok üşeniyordum bugün beni ikna etti. Aldığı hindi 9 kg gelmiş, bakalım nasıl pisecek yarın yapacağız 😅

Arkadaş da pisirmis sağolsun bize de yollamış bugün.

Back
X