- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #83.321
Tam da onu soruyorumYaaa
İnşallah su kremalı çikolatalı bütün fındıklı mozaik pastanın tarifini sormamissndr ,eğer oysa benim yerime 3 dilim yer misin
Bendede tam tersi varDaha zamanı var demekki. Ben o tatmin duygusuna on yılın sonunda ancak varabildim. Yalnız kendime değil çevremdekilere de alıyordum sürekli. Bugün alışverişte indirimde çok güzel şeyler bulmama rağmen frenleyebildim kendimi almadım. Sadece gıda alışverişi yaptım.
Çökelek kavurması nasıl oluyor canım?özrl bir çökelekmi kullandığınDersleri yaptım.
Okula gittim defteri doldurdum. Arkadaşlarla sohbete daldık 2 -2 buçuk saat
Sonra eve geldim . Planım mercimekli köfte yapmaktı. Baktım akşam oluyor ,ev halkı aççay demledim, patates kızartması yaptım. Memleketten çökelek geirmistim onu kavurdum,kahvaltılık çıkardık valla süper oldu. Etrafı toparladım. Bebişin uyku vakti geldi. 24 saat bana yetmiyor
Günlük hayatta ben de spor kıyafetler kullanıyorum . İşe giderken de tam tersi genellikle elbise ve etek tercih ediyorum.Kışı bile neredeyse ince çorap ve çizme ile geçiriyorumBendede tam tersi varne kadar istesemde alışveriş yapamıyorum.Çok ihtiyaç olunca alıyorum ama sadece kendime kıyafet alırken böyle.Çok nadir beğeniyorum, beğendiğimide kendime zor yakıştırıyorum.Yeme,içme ,gezmeye harcadığım rahatlıkla keşke alışverişede harcasam.Çok özeniyorum şöyle şık şıkırdım giyinen kadınlara.Ben daha sade,spor şıklıkta giyiyorum.çok aksesuar sevmiyorum mesela.Ne bilim işte bu da beni rahatsız ediyor
Lor diye de geçiyor marketlerde fakat marketlerdeki en düzgün marka bile lezzetli olmuyor.Çökelek kavurması nasıl oluyor canım?özrl bir çökelekmi kullandığın
Kötü *** düzelteyim lor. Klavye öyle yazmışLor diye de geçiyor marketlerde fakat marketlerdeki en düzgün marka bile lezzetli olmuyor.
Annem aldı bildiği yerden.
Lor ile yapabilirsin. Küp küp doğranmış soğani zeytinyağı ile kavuruyorum. Sonra baharat ve salça ekleyip kavuruyorum. Sonra kötü ekleyip birkaç dakika çeviriyorum. Kahvaltılara sıcak bir alternatif oluyor
Aynen yaa karnabahar brokoli tavuk etiyle yarisiyordu geçen hafta. Bakalım bu hafta nasıl.Bu hafta kış sebzeleri çok pahalıydı. Karnabahar bile 13 lira olmuştu. Kış için hazırlık yapılmadığı taktirde mutfak masraflarına yetişmek çok zorlaştı. Günlük kazanıp harcayanlar için hayat çok zor bence artık.
Aynen yaa karnabahar brokoli tavuk etiyle yarisiyordu geçen hafta. Bakalım bu hafta nasıl.Bu hafta kış sebzeleri çok pahalıydı. Karnabahar bile 13 lira olmuştu. Kış için hazırlık yapılmadığı taktirde mutfak masraflarına yetişmek çok zorlaştı. Günlük kazanıp harcayanlar için hayat çok zor bence artık.
ben bu hafta ilginçtir 5.5-6 liradan buldum da aldım brokoliyi. Ispanak, pırasa bile 5-6 tl.Aynen yaa karnabahar brokoli tavuk etiyle yarisiyordu geçen hafta. Bakalım bu hafta nasıl.
Ben başladım dondurucudan yeşil fasulye bamya dolmalık biber tüketmeye.
Domates konservelerimi de kullanıyorum.
Kış hazırlıgi şart.
Dun ispanak aldim1 kilo 7 lira verdim sok oldum. Yani ispanak bu neticede ve köy pazarindan aldim. Kendi bahcelerinde uetisen urun..baska yerden de gelmiyor yaniBu hafta kış sebzeleri çok pahalıydı. Karnabahar bile 13 lira olmuştu. Kış için hazırlık yapılmadığı taktirde mutfak masraflarına yetişmek çok zorlaştı. Günlük kazanıp harcayanlar için hayat çok zor bence artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?