Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çocuk var mi

Çok sevindim canım bereketli olsun tasarruf için aldiklarin.
Bizde bezi bıraktık büyük rahatlık oldu

alnımı dolaba çarptım
Bu aralar çok sakar oldum
Sürekli
Bir yerimi çarpıyorum
Eşimi yolcu ettım
Akşam için ya nohut ya bezelye ya da barbunya yapıcağım
Geçmiş olsun canım..Ben de sakarlikta bir numarayim.Her gün eşim "Bugün ki zararın ne oldu kendine" diye sorar

Geceden beri durmayan bir yagmur var.Ustune fırtına da eşlik ediyor.Yarin eşim evde,hava da birazcık iyi olursa arabayla hava alırız.Malum tek aktivitemiz.Simdiden heyecanlandım.
Akşam ne yemek yapicam bilmiyorum ama salatayi hazirladim.Tatli da browni kurabiye yapicam küçük hanim uyanınca.
Harcamamız ekmek olucak bugün.Yarin market,manav.

Ben uzun vadede düsündügum icin altin tercih ediyorum. Yurt disi gezileri icin biriktirdiklerimi de altina ceviriyorum. Cunku dahabfazla kazandiriyor. Sadexe arada 3 4 doviz aliyrum yurt disinda harclik olsun diye ve o kadar dusuk miktarlara altin alamam diye. Ama yakin zamanda para kullanilacaksa tl de kalmakta fayda var. Mesela ben ocaktan sonra daha az altin alicam cunku 3 4 ay icinde eve yaptirmak istedikelrim.var
Dolayisi ile o parayi tl de tutucam. Yatirim.tavsiyesi degildir.Bol.bereketli.birikimler olsun hepimize

Sağol canım
Benim sadece kendime değil eşyalara da zararım oluyor bir ay içerisinde cam kapak cam sürahi kırıldı ondan öncede derin donducunun kasası kırıldı en çok ona üzüldüm görüntüsü hoş durmuyor. İnternetten varsa sipariş vereceğim.
Burası da çok soğuk.
Sadece pencere ve balkondan bakıyorz dışarıya
İnşallah 2021 de bize de nasip olur araba almak oğlumu bol bol gezdiririz

Kostebekpasta canım senin hedef neydi. Kaydetmiştim ama bulamadım yaa.
Kızlar kacirdigim var mı.
İlk sayfaya ekledim.

Biz tayinci olduğumuz için tam kestiremiyorum hedefi. Eşimin maasi değişecek şartlar değişecek. Ama kendi maaşıma göre hesap edersem 24 çeyrek altın olarak hesapladım. Daha fazla olabilir duruma bağlı olarak

Pure ben de kendi hedefimi tam olarak kestiremiyorum.yeni yilda. Ilk 6 ay icin soylemistim.ben 6 ceyrek diye. Toplam 1 yil icin en az 12 ceyrek diyeyim
Sanirim.daha fazlasini yaparim. Bir de cocuklarin gram.hesabi var. Az az onlara da aliyorum.

Hosgeldin spizella daha onceden burada yazdiklarini okuyordum. Tekrar gelmene sevindim. Eviniz hayirli olsun Allah odeme.kolayligi versin.

İyiyim ben de, idare ediyoruz. Bir miktar kemer sıkıp birikim yapmak için döndüm. Arsa ile ilgili hedeflerini gördüm, çok güzel. İnşallah en kısa zamanda gerçekleştirirsin.
Arsayı aldık canım. Teşekkürler. Zorlu kısım bekliyor bize.

Birikim için hedef koydun mu. İlk sayfaya bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…