Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende alt kat üst kat yakıyor diye orta katta oturanin hiç doğalgaz açmadığıni okudum. Hatta kavgalar oluyormuş iş mahkemeye bile gitmis.
ben de gordum aynı haberi hatta komsunun hıc yakmamasını dıger kattakılere haksızlık olarak sonuclandırmıslar. anneme bize en az 300-400 gelır genelde.hatta smdı termostat var gun ıcınde mınımumda bizim yıne 300 geldi en son. ama yakmayana da saygım var.haksızlık oldugunu dusunmuyorum annemın kuzenı vardı tek maaslar napsın ustlerinde kalın hırka ayakta panduflar diz ustu battanıye oyle oturuyolardı ben yapamam ama yapanı da yadırgamıyorum.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk canım biz de bebısler var hele sen hep evdesın bosver hasta olacagıma yansın dıye bakıyorum ben de senın gıbı canın sagolsun

ben de gordum aynı haberi hatta komsunun hıc yakmamasını dıger kattakılere haksızlık olarak sonuclandırmıslar. anneme bize en az 300-400 gelır genelde.hatta smdı termostat var gun ıcınde mınımumda bizim yıne 300 geldi en son. ama yakmayana da saygım var.haksızlık oldugunu dusunmuyorum annemın kuzenı vardı tek maaslar napsın ustlerinde kalın hırka ayakta panduflar diz ustu battanıye oyle oturuyolardı ben yapamam ama yapanı da yadırgamıyorum.
Sevgiyeyolculuk Sevgiyeyolculuk canım biz de bebısler var hele sen hep evdesın bosver hasta olacagıma yansın dıye bakıyorum ben de senın gıbı canın sagolsun
Bazıları cimriliginden yakmiyormus ☹️☹️
Öyle yorumlar okudum ki.
Adam diyor alt kat yaşlı karı koca kesinlikle açmıyor evde 40 kat giyiniyor. Kirada da 8 dairesi varmış.

Bazıları cimriliginden yakmiyormus ☹️☹️
Öyle yorumlar okudum ki.
Adam diyor alt kat yaşlı karı koca kesinlikle açmıyor evde 40 kat giyiniyor. Kirada da 8 dairesi varmış.
onlar da salak kusra bakmasınlar da
anlamıyorum bu ınsanları nereye goturecekler acaba kefenın cebi yok malum
cok yakın akrabam malesef oyle
paradan konu acıldı bı kere de burnuma nası döner kokardı da alıp yemezdım dedi. evi arabası parası var niye?? kendıne yazık degılmı.sen ölünce cocukların catır catır yıcek demek ıstıyosun ama olmuyor,hatta suanda bıle yıyorlar :KK48: her seyin dengesını saglamak lazım ne müsrif ne cimri

Sebze meyve aldım. Karnabahar ucuzlamis aldım. Yemek şeklinde değil de yemek yanına meze gibi yapıyorum. Kizartip yoğurtlu sos döküyorum üzerine.

Akşama kuru dolma çorba salata 🥗 .biraz da lokma tatlısı aldım dönüşte.
Karnıbaharın her halini seviyoruz bizde kıymalı yemeğini de yaparım

ayy masAllah canım 3500 borcunu bizim borclarla degıselim :KK70:
Canım ben de aynı şeyi düşünüyorum
Hasta olup hastaneye gidecğimze yansın diyorum.

Alt komşum içinse;
birbirimize gidip gelmeyiz.
bazen kurabiye filan yaptığımda kendisine gönderiyorum ama
kendisi çok meraklı birisi.
Çok yalan söylediğine şahit oldum.
Geçen sene ev almak istiyorlardı durumu o kadar kötü değil. Eşi emekli kendisi çalışıyor.
yine de beni ilgilendirmez yakıp yakmaması.
Ama sürekli şikayetçi
evinden karşı komşusundan ya da aparmandan şikayetçi. Ama 30 yıldır o evde oturuyor.
ev sahiplerimiz kardeş. Bizmki evin içini yaptırmış kendi evi bizimkine göre daha eski.
daha kış olmadan bebeğin çok küçük kışın o soğuk evde ne yapacaksınız diyordu, sürekli ev sahibine beddua ediyor.
Geçen sene ev sahibimiz peteklerin bakımını yaptı o zamandan beri ev daha çok ısınıyor.
Yakmadığı halde yakıyorum ama ev ısınmıyor diyor mesela.

Hanımlar piyasalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Faiz artırımı olmuş yine. Uzun süre tl de kalıp son zamanlarda döviz ve altına yatırım yapmıştım. Daha da düşer mi acaba. Yakın zamanda paraya ihtiyacım yok. Eşimde pek anlamıyor bana bırakıyor. Bende de bu işlerde acayip şansızım. Bundan sonraki birikimi tl de mi tutsam yoksa kalan miktarla her ay altın almaya devam mı etsem.

Hanımlar piyasalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Faiz artırımı olmuş yine. Uzun süre tl de kalıp son zamanlarda döviz ve altına yatırım yapmıştım. Daha da düşer mi acaba. Yakın zamanda paraya ihtiyacım yok. Eşimde pek anlamıyor bana bırakıyor. Bende de bu işlerde acayip şansızım. Bundan sonraki birikimi tl de mi tutsam yoksa kalan miktarla her ay altın almaya devam mı etsem.
Altın uzun vade yatırımıdır. Kısa bir süre daha düşüş olabilir. Altın çıktığı yeri unutmaz. Yıl sonu olduğu için düşüş beklentisi devam ediyor. Kararı kendin vermelisin. Şahsen ben almaya devam edicem. Düştü diye de üzülmem, bana göre düşüşler alım fırsatıdır.

Bugün ne aldım, ohooo. 854.5 liralık market alışverişi yaptım. Kk puanları Vs derken 100 tl indirimli hali bu. İçinde et ürünleri yok. Temizlik ve bakliyat alışverişi. Meyve sebze de yok. Genel olarak deterjan, kağıt malzemeler, bakliyatlar, iki çeşit peynir ve 15 litre ayçiçek yağı. Eşimin kişisel malzemeleri 100 civarı tuttu. 60 tl da baskül aldım. Hobaa

Iyi aksamlar kizlar. Cok yorucu bir gun gecirdim. Oysaki dersim yoktu😂 mutfagi topladim 3 posta camasir attim 2 posta katladim.Biraz ortaligi topladim. Esimin amcasi ve esi corona oldu onlara corba yapip gonderdim. Kizim kurabiye isteda onu yaoicam. Ama once 7 bucukta tubitak toplantisi yapilacakmis ona katilmam lazim.ve proje girisimi de en kisa surede tamamlamam lazim. Sag salim.bitirelim.insaallah su donemi

Acaba daha da duser mi diye ben.de biraz tedirginim.ama.ben de almaya devam ediyorum. Cunku Allah in izniyle uzun zaman bozdurmayi dusunmuyorum
Yatirim.tavsiyesi degildir

Yıl sonu biraz düşmeler olması normal karşılanıyor ayrıca bizde ek olarak faiz arttırımı da yapıldı.
Ben her ay almaya çalışıyorum. Uzan vadede sıkıntı olmaz inşallah ytd

Back
X