- 20 Temmuz 2015
- 1.839
- 5.107
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
- #84.021
Günaydın arkadaşlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yapmıştık tekrardan uzaktan eğitime geçmedenOkullarda yapılacak olan yüzyüze sınavlar ertelendi
Dikkat edin kombiciler çok abartıyorlar iyice araştırın.Annemin kombisi bozulmuştu 5000 binden ağızlarını açıyorlarAllah yardımcımız olsun asgari ücretli 2 ay bi kuruş harcamadan kombiye çalışacak yani
Ayy Allah korusun. Niye bu kadar uzun sürdü çıkması sonuçların.Merhaba kizlar. Son gunlerde cok yogun gecti kv kp geldiler yatiya dun gittiler. Takip ettigim bir konu vardi dun aksam cok aci birsey ogrendim mahvoldum dunden beri agliyorum. Benimle asagi yukari ayni sikayetleri yasayan bir bayan konu acmisti 2/3 ay once dun vefat ettigini ogrendim. Rahim kanseriymis idrar yapamama sikayeti varmis kanser oldugu gec farkedilmis. Bir yasinda yavrusunu birakip gitmis arkasinda. O bebegi dusunup agliyorum kendi cocuklarima bakip agliyorum. Sonuclarim hala cikmadi git gide karamsarliga kapiliyorum.
Sık ve yogun adet gorme birde idrar yapmada zorlanma ve yanma. Rahim duvarinda kalinlasma oldugu icin suphelendiler parca aldilar. 3 hafta icinde cikar dediler bugun 3 hafta oldu. Kafam oyle doluki. Korkularim beni esir aldi dunden beri.Ayy Allah korusun. Niye bu kadar uzun sürdü çıkması sonuçların.
Şikayetlerin neydi canım
Allahın ıznıyle ıyı cıkar canım merak etme en kötüyü dusunme hemen kıst vs de olabılır benım patates büyüklüğünde kistim vardı yumurtalıgımda dogumda kayboldu şükür.içini ferah tutSık ve yogun adet gorme birde idrar yapmada zorlanma ve yanma. Rahim duvarinda kalinlasma oldugu icin suphelendiler parca aldilar. 3 hafta icinde cikar dediler bugun 3 hafta oldu. Kafam oyle doluki. Korkularim beni esir aldi dunden beri.
Insallah canim en buyuk dilegim sonuclarim iyi ciksin cocuklarima soyle gonul rahatligiyla doya doya sarilayim.Allahın ıznıyle ıyı cıkar canım merak etme en kötüyü dusunme hemen kıst vs de olabılır benım patates büyüklüğünde kistim vardı yumurtalıgımda dogumda kayboldu şükür.içini ferah tut
ınsAllah hayırlısıyla oyle olacak,sadaka vermeye nıyetlen canım ben hep oyle yaparım hayırlısıyla olsun fakire para verıcem derımInsallah canim en buyuk dilegim sonuclarim iyi ciksin cocuklarima soyle gonul rahatligiyla doya doya sarilayim.
Öyleyse performans notu vs vermeye gerek yokMEB'in gönderdiği yazıyı gruba attılar şimdi karne basılmayacakmış.ikinci döneme kalmış
Allah’ın izniyle sonuçların temiz çıkıcakInsallah canim en buyuk dilegim sonuclarim iyi ciksin cocuklarima soyle gonul rahatligiyla doya doya sarilayim.
Bosch aldım. Bozulan arçelikti ve hiç memnun kalmadım. 3,5 yılda 3 kez servis gördü. O nedenle bu kez bakmadım bile.Hangi marka aldın boza memnun musun
insallah benimki de onemli birsey degildir canimstrawberry_cake kötü düşünme. Kist olabilir çünkü annem ve görümcemde de ayni sikayetler vardı kist olduğu anlaşıldı. Tedavi gördüler geçti
Amin insallah canim cok sagolAllah’ın izniyle sonuçların temiz çıkıcak
İçini ferah tut![]()
Kötü düşünme, yakında çıkar, ben de iyi çıkacağını düşünüyorumInsallah canim en buyuk dilegim sonuclarim iyi ciksin cocuklarima soyle gonul rahatligiyla doya doya sarilayim.