Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hayırlı olsun tuce
Kaçtı kaç oldu canım
Şöyle ki 1.5 yıldır 750 tl ye oturuyorduk öyle girmiştik daireye zaten . Alt katımızda bizim ev sahibinin onlar bizle aynı 700 tl ye oturdular 1.5 yıl. Ev sahibi aramış ki zam yapalım 100 tl diye eşimde konuşmuş bak aynı cephe farklı oturttun filan demiş . Anlaşmışlar bize 50 tl zam yaptı 800 alt kata 100 tl zam yaptı eşitledi bizi . Ama alt katın bundan haberi yok ev sahibi eşime mesaj atmış ki aman Tuğçe’yle ağzımız bir olsun demiş

Şöyle ki 1.5 yıldır 750 tl ye oturuyorduk öyle girmiştik daireye zaten . Alt katımızda bizim ev sahibinin onlar bizle aynı 700 tl ye oturdular 1.5 yıl. Ev sahibi aramış ki zam yapalım 100 tl diye eşimde konuşmuş bak aynı cephe farklı oturttun filan demiş . Anlaşmışlar bize 50 tl zam yaptı 800 alt kata 100 tl zam yaptı eşitledi bizi . Ama alt katın bundan haberi yok ev sahibi eşime mesaj atmış ki aman Tuğçe’yle ağzımız bir olsun demiş
evın sıfır mı canım bırde merkez mi
Kaç m2

evın sıfır mı canım bırde merkez mi
Kaç m2
Evde bizden önce kiracı vardı az oturmuş ama yeni bina 3 yıllık filan . 3+1 kilerimiz var ebeveyn banyosu ayrıca büyük banyo ve klozet var aşırı merkezi bir yerde . Tugaya 700 metre tam karşımız tugay ve valilik . Aile hekimi ve diş hastahanesi 50 metre ilerimizde . Bim , A101 ve bir yerel market binanın altında . Binanın yarısı yerli halk yarısı polis asker . Memnunuz evden

Evde bizden önce kiracı vardı az oturmuş ama yeni bina 3 yıllık filan . 3+1 kilerimiz var ebeveyn banyosu ayrıca büyük banyo ve klozet var aşırı merkezi bir yerde . Tugaya 700 metre tam karşımız tugay ve valilik . Aile hekimi ve diş hastahanesi 50 metre ilerimizde . Bim , A101 ve bir yerel market binanın altında . Binanın yarısı yerli halk yarısı polis asker . Memnunuz evden
siirt merkez mi ilçe mi canım

Beni motive edecek, yada fikir verecek kimse yokmu kizlar :KK61:

Zeynolin adiyamanda bir ogretmen arabasinin icinde başindan vurulmuş halde bulunmuş. Eşinin haberi vardir belki

Bizim evde 3+1 5. Kat asansörlü site içinde okulumuz var fırın market cami site içinde 450 kiram 80 tl de kapıcı çöp alma ve temizlik için veriyoruz ilçeyse biraz fazla geldi kıranız

Kizlar merhaba
Bisey sormak istiyorum once benim icin gizli bir olayi paylasacagim
Ben aslinda ogretmen sayilirim fakat ogrenciyken maddi durum cok kotuydu birsuru sey yasadim lise kpss ile aileme yakin bir ilceye atandim. O zmnlar bana soz verildi okulunu bitir, diplomani al dendi. Okuldan alacagim diploma normal degildi bazi farkliliklar var ifsa olmamak icin yazmayayim. 1 yil savastim is yerindeki biri yuzunden cok sorun yasadim verdigim dersler oldu tabiki. Sonra o benle ugrasirken gelen mufettis fark etti ve atildi
Bu sefer 2. Bir dost gorunumlu dusman oldu. Oyle birsey yasadimki sanki ben degilim gibi siyrildim. Okul bana bu dunyada bsy kazandirmayacak ahirete kalsin dedim. Sonrasinda gezmeye basladim dogru karar gibi gelmisti.
Maasim 3470 oldu yetmez diyemem tek maas kalmaktan bile korkmam fakat gencken cabalamalimiyim diyorum. Bu arada 2 yil on lisans bitirdim. Onunda faydasi oldu. Bu ay hazirlik okudugum yili saydirdim _ Sonunda ikna oldular.
Benimle baslayan 2 kisi cok yogun calisiyor ve mudur kadrolarini aldilar 5100 civari maas aliyorlar. Bizde sosyal denge yok.
Ileride kurum degistirmeyi tek 1 sartla dusunuyorum bagli oldugum buyuksehir belediyesine 1 aday kazanirsa degistiririm
Is yerinin oldugu ilcede myo var. Kazansam gidebilirim. Su an yardim edecek insanlarda var. Teknik bolumler var.
Ama ben o kdr kirginimki istemiyorum.
Aof 4 yil okuyabilirim aslinda gecis yapicaktim ama kaldirildi dersleri saydirirsam cabuk bitebilir.
Gelirimi arttirabilmek mantikli bir hareket ama hic gucum yok sanki yine ayni seyi yasayacagim
Yasadigim olay, hani bazi seyleri ispatlayamazsiniz ama bilirsiniz. Oyle bir durumdu. Kotulugun dibini gordum ama susmak zorundaydim. Hala ayni ortamdayiz. Gecen benzer bir durum oldu bilerek 2. Kisi uzerinden konustum. Bir beyazladi bir morardi. Salak oldugumu ve unuttugumu dusunuyor.
Benim icin bir ihtimal daha var.
Gelecekte baskan adaylarimizdan biri gelirse kisa surede olsa baskan yardimciligi yapip o kadrodan emekli olabilirim.
Ama uzun yillar var beklemek dogru degil.
Biraz sabredip en azindan 4 yillik bitirip onumuzdeki yillarda mudurluk almaliyim.
Birlikte basladigim insanlarin cabasinin karsiligini almasi beni kendime getirdi

Merhaba kizlar
Babam bizde onu disari cikardik merkeze geldik.
Carşıda resmen bir ruh hastasiyla kavga ettim:işsiz: Beni iterek onume gecti cık cık yaptim ne oldu diye döndu bir de yuzsuz biliyor tabi kendisine yaptigimin farkinda olarak. Itiyorsunuz farkinda misiniz acaba dedim yeniden itmeye basladi babam girdi araya. Terbiyesizlesme terbiyesiz dedim dondüm gittim. Ama fazlasini yapmadigim icin pismanim. sinirlenince elim ayagim karisiyor aptallasiyorum:işsiz:

E Esila09 merhaba yazdıklarını takip ediyorum çok akli başında ve yaşına göre çok olgun olduğunu düşünüyorum. Bu yazdıklarına çok sasirdim. Bence aof de olsa mutlaka 4 yıllığa tamamlamalısın. Çünkü ileride hayatın bize ne getireceği hiç belli olmaz. Artık lisans lise gibi oldu. O kadar çok üniversite ve bölüm açıldımı mezunlar niteliksiz maalesef. O yüzden mutlaka lisansı tamamla. Senin gibi pozitif bir insana hiç yakışmamış başkalarına kırılıp lisansı tamamlamamak.

Ben okudum da pek anlamadim canim.yani konuyu toparlayamadim.
Susmak rahatlatmiyor ise konus soyle olanlari rahatla.
Devletin kadrolu memuruna ne yapabilirlar

O noktada bisey yapmayi dusunmuyorum
Ne esim ne kayinpederim kaldirabilir ztn o donem yasandi bitti sadece diplomaya engel oldu. Ztn kimseyi inandiramam ben suclu cikarim
Su an kadromu yukseltip maasi arttirmak mantikli geliyor aof yada baska bolum okula donmeliyim fakat hic gucum yok
Aradaki fark ciddi bir rakam bu zamana kdr neden gaflete dustum bilmiyorum

Baktım pure kahta ilçesinde canım biz orda yasamıyoruz 29 yaşındaymış sırlı ölüm...
Üzüldüm hiçbirşey için değmez cana kıymaya

Back
X