Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar gecen gun nar eksili soslar hakkinda konusmustuk ya aklima geldi.
Eşim bugun eksili bi kısır yap da yiyelim dedi.
Kayinvalideme bahsetmistim nar eksisi agir ben de gidip marketten aliyorum sos demistim. Sagolsun hatay kirikhandan bi tanidigina yaptirmis 1bucuk litre kadar getirmis. Hic bakmamistim .bugun tattik.
Harikaaa yaa. Hafif şekerimsi tam sos. Hem de organik

Kizlar gecen gun nar eksili soslar hakkinda konusmustuk ya aklima geldi.
Eşim bugun eksili bi kısır yap da yiyelim dedi.
Kayinvalideme bahsetmistim nar eksisi agir ben de gidip marketten aliyorum sos demistim. Sagolsun hatay kirikhandan bi tanidigina yaptirmis 1bucuk litre kadar getirmis. Hic bakmamistim .bugun tattik.
Harikaaa yaa. Hafif şekerimsi tam sos. Hem de organik

Bizede ufak sisede bir yakinimiz getirmisti hic alakasi yok ama onu buralada dogal bulamiyorum bulsam alicam

Nar eksisi getirmis pek kullaniyorum dedigim gibi agir geliyor. Ama sos harikaa ya. Salataya kısıra dolmaya rahatlikla konulabilir. Şekerimsi tadi var

Akşam akşam sinirim bozuldu. Bu ayki birikim planım da çöktü maalesef. Kvmin doğalgaz faturası 490 TL gelmiş ve biz ödiycez. Evlendiğimizden beri 20 bine yakın para verdik bize ev yapacaklar diye. Çoğu altınım düğün takım gitti. Evlenirken yaptıkları iki bilezik iki bine aldıkları bir gelinlik istedikleri para kat ve kat daha fazla. Artık birilerinin kalbini lırıcam kendimi zor tutuyorum.

Akşam akşam sinirim bozuldu. Bu ayki birikim planım da çöktü maalesef. Kvmin doğalgaz faturası 490 TL gelmiş ve biz ödiycez. Evlendiğimizden beri 20 bine yakın para verdik bize ev yapacaklar diye. Çoğu altınım düğün takım gitti. Evlenirken yaptıkları iki bilezik iki bine aldıkları bir gelinlik istedikleri para kat ve kat daha fazla. Artık birilerinin kalbini lırıcam kendimi zor tutuyorum.
Kayinbabanin geliri yok mu cani.

Eşin ne diyor bu duruma

Pazar günleri ve akşamları çok yoruluyorum. Evi baştan aşağı sildim supurdum. Mutfak tülünü yıkayıp astım. Haftaicine yemek yaptım. Kek yaptım. Bulaşıkları makineye köy yıka boşalt. Iki makina çamaşır yıkadım astım. Hava kötü kurumuyor balkonda onları içeriye alıp kurutuyorum. Yarın için oğlanın okul çantasını hazırladım. Oğlanı banyo yaptırdım kendim de banyo oldum. Çöpleri dışarı çıkardım. Sabah erken gidiyorum. Telaştan unutuyorum. Yarın için kendime öğlen yemek ayarladım. Aslında işyerinde yemek cikiyor ama hep aynı şeyler ve ağır geliyor. Mutlaka pilav oluyor. Sevmiyorum bende evden götürüyorum.

Emekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.

Emekli maaşı var ikisinin de ama birinde kesinti olduğu için toplam 2500 falan alıyorlar. Elimle altlı üstlüler yeni doğum yaptı. Anaokuluna giden bir çocuğu var onu okula götğrğyor yemeğini yapıyor. Onlar yardım etmiyor biz göndericrz yine. Eşim göndericekmiş. Paramız kalmadığı için kontrole gidemedim salıyor bekliyorum ben de hamileyim. Vallahi artık çok sinirim bozulmsys başladı.
Seni germek için söylemiyorum ama bende çok sinirlenirdim. Benim kontrole gidecek param olmasın ama gidip fatura ödeyelim . Ödetmezdim herhalde evde sıkıntı çıkardı . Eşinde anne paramız kalmadı diyemiyor mu allah aşkına . Bazen kp telefon faturasını ödetir bize ona bile sinir olurum .

Tamamini size odetmeseler hani ne bileyim biraz digerleri biraz siz olsa. Az bi para degil cunku.
Eşin razi mi peki bu duruma ses cikarmiyor mu?

Yaa düzenli geliri olmasa verilir. Yaşli insanlar ve muhtaclar diye. Rabbim daha fazlasini verir bize.
Ama evleri kendilerin sanirim. 1 kari 1 koca ve 2500 lira maas. Artar bile.

Onlar eltiyle altli ustlu oturuyorlarmis . Torunlara para harciyorlardir emin ol.
Bu durumlarda sobaya kim yakinsa o isinir derler. Anneye babaya kayinvalideye vs bakiyoruz diyip tum emekli maaslarini alan var tanidiklarim

M mutemadiyenuzgun hos degil evet herkes kizar ama artik madem verecek karar vermis sen kendini ve bebegini uzme bebek hisseder bugunler cok onemli bebekten kesme gerekirse eksiye gec doktoruna git evlat olmayi biliyorza baba olmayi da bilecek

Para vermeyin ev de istemeyin herkes kendi evini kendi dusunsun

Sizede destekleri oldu mu maddi anlamda yoksa hep tek tarafli mi bunlar onemli esimde gonderdi ama babasi parasi oldugu halde borc bile vermedi ogluna bundan sonra bizde de para yok

elecda elecda bende sana yazacaktim, ipek hanimda tereyagi cesidi cok hangisini alsam anlayamadim
Tuzsuz acik renk hafif seviyoruz, tavsiyen olurmu?
Sinoptan gelmisti ama bitmek uzere.
Marketten almak istemedim

Asla doldurmak istemem ancak bir soz var yemeyenin Malini yerler. Sen kontrolunden kis ama onlara para gonderilsin; bu da iyiymis. Ancak is burda Esine dusuyor onun dusunmesi soylemesi lazim. Hani sizin durumlar iyi olsa onlar da sikisik olsalar anne babalara yardimci olursunuz da boylesi insanin gucune gider. Cok Merak ediyorum sen 490 liralik dogalgaz yakabiliyor musun evinde? Tahmin ediyorum mutlaka tasarruf ediyorsundur.

Kızlar bugün gezmeye giderken anacadde üzerinde yeni yapılmış bir site gördük. Girelim bakalım diye ısrar ettim eşime. Alacağımızdan değil de öylesine girdik gezdik bizi gezdiren kadın form doldurdu. Ne kadar nakitiniz var, ne kadar kredi çekmeye ihtiyacınız var diye sordu. Ben böyle kaldım bi kuruş birikmişimiz yok diyemedim :olamaz: Eşim hemen imdadıma yetişti bi miktar salladı da rahatladım:KK45:Yani dostlar birikim şart diyerek mesajımı sonlandırıyorum

Back
X