Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benım araba hayalım başka bahara kaldı. Kendı aracımızı pıyasanın 6 bın altına satmanın manası yok. Acık kaldı parada kalsın madem kısmette yokmus
aynen ben de öyle düşünüyorum sıfır araç en nihayetinde gittiği yere kadar huyunu suyunu bildiğim aracım...
kısmet belki sıfırını alacak paramız olur o zaman alırız canım.. :dondurma: :KK200:

Bordroyu görmediyse eşinin söylediğini söylemiştir belki benim eşim jandarmayı kazandiginda başka bir sınıf daha kazanmıştı ama sırf tazminatları daha iyi diye jandarmayı seçmişti

aynen ben de öyle düşünüyorum sıfır araç en nihayetinde gittiği yere kadar huyunu suyunu bildiğim aracım...
kısmet belki sıfırını alacak paramız olur o zaman alırız canım..
:KK200:
Sıfırını mumkun degıl alamayız. Bır dahada bu arabadan bulabılır mıyız muamma. Benımkı cok kucuk, bebek arabasını sığdıramıyorum arabaya. Once satayım sonra bakayım , bu sekılde olacak anca. Buarada not konusunda yazdım bızım dıger konuya :)

Sıfırını mumkun degıl alamayız. Bır dahada bu arabadan bulabılır mıyız muamma. Benımkı cok kucuk, bebek arabasını sığdıramıyorum arabaya. Once satayım sonra bakayım , bu sekılde olacak anca. Buarada not konusunda yazdım bızım dıger konuya :)
Ben soyle dusunuyorum kismetimde varsa gelir.. onunu tikamak yanlis canim sen de dene... 'mumkun degil alamayiz' yerine 'parami biriktiriyorum alabilirim' gibi :KK200:

bakiyorum hemen diger konuya:)

Ben soyle dusunuyorum kismetimde varsa gelir.. onunu tikamak yanlis canim sen de dene... 'mumkun degil alamayiz' yerine 'parami biriktiriyorum alabilirim' gibi

bakiyorum hemen diger konuya:)
Doğru dedın , evrene olumlu mesaj gondereyım ben en ıyısı
Paramı bırıktırıyorum , alabılırım :oops:

Bu aksam yemek ,
Kuru - pilav - turşu ve ayran.

Bu aksam markete uğramam lazım . Dun aksamda bızım bebıto kuru yedı bugun yiyemez, kasık maması alacağım .
Bıraz haftayı ongorup bısıler alayım. Belkı kasaptanda tavuk gogusu alıp , sote yaparız yarına

Doğru dedın , evrene olumlu mesaj gondereyım ben en ıyısı
Paramı bırıktırıyorum , alabılırım :oops:

Bu aksam yemek ,
Kuru - pilav - turşu ve ayran.

Bu aksam markete uğramam lazım . Dun aksamda bızım bebıto kuru yedı bugun yiyemez, kasık maması alacağım .
Bıraz haftayı ongorup bısıler alayım. Belkı kasaptanda tavuk gogusu alıp , sote yaparız yarına
:KK45: ise yaradigini goruyoruumm:KK50:

Oglan biraz uyudu . Tadi yok bugun.tavuksuyu vardi.
Aksama bulgur pilavi salata ayran yapacagim. Bende halsizim. Agir seyler yapamam.
Yarin misafirim var akraba sayilir. Guvecte etli kuru fasulye piric pilavi salata tursu dusundum .cayin yanina da kek
Kizlar birkac defadir kekim dagiliyor. Tam tarif verebilecek olan var mi

Selamlar acayip yogun bir pazartesi gunu yasiyorum daha bitmedi bitemedi.
Merkezden aradilar embriyolarimizin ucu de saglikli imis yarin cagirdilar:))
Bu arada e devlette bordrolar hala gorunmuyor sanirim gece hesabima yatinca gorecegim :)
ayy çok güzel bir haber buu... şimdi transfer olmayacaksa neden çağırdılar acaba?

ayy çok güzel bir haber buu... şimdi transfer olmayacaksa neden çağırdılar acaba?
Cumartesi adet oldum ya rahim Kalinligi ve estrogen progesteron duzeylerime bakarlar sanirim. Transfer ne zaman olacak bilmiyorum belki de Hemşire afaki konustu.

Oglan biraz uyudu . Tadi yok bugun.tavuksuyu vardi.
Aksama bulgur pilavi salata ayran yapacagim. Bende halsizim. Agir seyler yapamam.
Yarin misafirim var akraba sayilir. Guvecte etli kuru fasulye piric pilavi salata tursu dusundum .cayin yanina da kek
Kizlar birkac defadir kekim dagiliyor. Tam tarif verebilecek olan var mi
Neli kek yapmak istiyorsun canım

Merhaba kızlar sabah kahvaltıdan sonra evi süpürdüm sildim toz halı wc banyo temizledim. Sonra etimek tatlısı etli kuru fasulye pilav salata yaptım masa hazırladım. Dün yıkadığım çamaşırlar kurudu . Onları toplarladım ortadan . Dün yün yorgan ve yastıklarımızı balkonda havalandırıp yastıkların ve yorganın üzerine ayrıca taktığım beyaz yüzleri alezi lastikli çarşafları yıkamıştım. Onları ütüledim diğer ütülerim artık yarına yapılacak . Eşim geldi yemek yedik fark yattı hesaba . Eşim biraz uyuyacak sonra markete gideceğiz . İstemedim ama ısrar etti yarın gidebilirdim tek başıma neyse . Kamuflajlar havluları geldi onları makinaya attım yıkanıyor uzandık . Doğalgazı ödedim bu arada :KK49:

Back
X