Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel pure hazel canım kendi kek tarifimi vereyim sana
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Un
Kakao
Kakao yu istersen yarısına dök yarısına dökme hamurun zebra gibi yap
İçine havuç ve tarçın ekleyip kakao eklemeyebilirsin .

Aynen benim tarifim de böyle ben yarım çay bardağı kadar da su koyuyorum daha yumuşak oluyor birde kalıba kek döktükten sonra bir kaç kez vurdur tezgaha içindeki hava kabarcıklari gitsin .
En fazla 180 derecede pişir:-)
Afiyet bal şeker olsun :KK68:

Şu 5 gun harcamasız benım gozumu korkuttu ama , onumuzdekı hafta denıyeyım. sımdı okullar tatıle gırerken yenilenmek ısteyen defter , kaplık , etıket bu hafta alıp halletmem lazım. Döneme temız başlayalım ınsallah. Pazartesıden ıtıbaren dıyeyım ben .
Bugun henüz harcama yapmadım ama benım 0 gectıgım cok az
bimde kırtasıte ındırımı varmıs canım depoda kalanları bıtırıyolarmıs ck ındırımlıydı dedı kardesım habern olsn

Iyi akşamlar kızlar
Hafta sonu yoğunluktan yazamadım,
Çok güzel ve tatlı bir telaş yaşadık,
Yorulduk ve harcadık...
Yemek yapmadım dolaptakileri bitiremedik henüz,
Bordroları konuşmuşsunuz, zamlı maaşımı merak ediyorum ama şubat 15 i beklemeliyim
Eşim zamlı alacak maaşını yarın miktarını bilmiyorum:halay:.
pure hazel pure hazel Her şeyin bir zamanı var, hayırlısı olsun inşallah. :KK200:

Iyi akşamlar kızlar
Hafta sonu yoğunluktan yazamadım,
Çok güzel ve tatlı bir telaş yaşadık,
Yorulduk ve harcadık...
Yemek yapmadım dolaptakileri bitiremedik henüz,
Bordroları konuşmuşsunuz, zamlı maaşımı merak ediyorum ama şubat 15 i beklemeliyim
Eşim zamlı alacak maaşını yarın miktarını bilmiyorum:halay:.
pure hazel pure hazel Her şeyin bir zamanı var, hayırlısı olsun inşallah. :KK200:
Sagol canim:KK200:

Kizlar bundan sonra birikim hesabimda 500 tl nakit olsun diyorum bu ay sadece gun param vardi hesabimda 500 tl bugun nakit ihtiyac oldu onu kullandim maastan tamamlicam yine pure mazota zam demis bugun belki esim gider fuller yine yarin maastan oraya aktaririm

pure hazel pure hazel benim kek tarifim bunu not al her zaman tutar keramet karbonatta
Dikdortgen borcama
2 yumurta
1 br seker
1 br sıvıyağ
1 br yoğurt
1 kabartma
1 vanilya
1 tatlı kaşığı karbonat
İsteğe bağlı portakal rendesi ceviz tarçın üzüm havuç
180 derecede 35 40 dk pişir

Back
X